Download 'm gratis: inhaakkalender 2023
Nicole Roubos - 19/01/2023

Druk, druk, druk met het maken van een contentplanning? Met bloggensocial media posts en campagnes? Worden wij blij van! En jij van inhaak-inspiratie in een overzichtelijke inhaakkalender; gokken we 😜.  In onze inhaakkalender 2023 vind je heel veel inhaak- en feestdagen uit Nederland en de rest van de wereld. Download hieronder ‘m gratis!

Je hebt onze inhaakkalender, maar wat dan? 

Jij bent klaar met aanklooien en paraat voor een écht goede social media strategie vol met inhakers. Of toch niet…? Met onze blog ‘10 simpele inhaakregels voor een rake inhaker’ geven wij je een simpel lijstje waarmee je bepaalt of een moment zich leent voor een inhaker, én hoe je met jouw inhaker maximaal bereiken interactie genereert

Bekijk ook onze cases!