Kavels verkopen door slimme social advertising
Ingezette #skills

Onderzoek, social advertising, data & reporting, content creatie

Kavels verkopen in het pittoreske Andel via social? Kom maar door! Pullen Makelaardij wilde meer dan alleen zichtbaarheid via de klassieke kanalen. En daar worden wij grote blij van. Maar hoe start je vanaf nul? Welke kanalen ga je gebruiken? Wat voor content zet je in? Ga je adverteren of alleen organisch? Je begrijpt het; we begonnen allereerst met een stevig strategisch plan ontwikkelen (óns fundament).

Het onderzoek leidde ons naar Facebook en Instagram advertising, met als doel om verkeer te generen naar de landingspagina met de campagne ‘Vorstelijk wonen in Altena’. Zo konden geïnteresseerden die wij, aan de hand van de bepaalde doelgroep getarget hadden, meer informatie over de kavels inwinnen en contact opnemen met de makelaar.

Vorstelijk wonen in Altena

Vorstelijke social advertising & organische content

Door de te adverteren garandeerden wij dat de doelgroep het bericht zou zien. Want wie denkt dat er door middel van social advertising geen kliks (en dus uiteindelijke conversie) te behalen valt, heeft het bij het verkeerde eind. Het advertentieplatform van Facebook kent namelijk talloze mogelijkheden om de juiste doelgroep te targetten en kliks naar de website te verhogen. Je moet maar net weten welke en hoe deze in te zetten.

Daarnaast verhoogt het plaatsen van organische content (niet betaalde posts) de prestaties van de advertenties. Hoe actiever de pagina/account, hoe beter alle content (betaald én organisch) gewaardeerd wordt. Daarom zorgden wij er ook voor dat de doelgroep werd voorzien van interessante en relevante organische (video-)content.

Resultaat? Door het scherp targetten van de doelgroep, weten we goede resultaten te behalen. Daarnaast bieden de aansprekende post en sales stimulerende teksten de aandacht van de consument te trekken in de tijdlijn van Facebook en Instagram. Dankzij het dagelijks monitoren en bijstellen van advertenties, optimaliseren we voortdurend voor het beste resultaat.

Onze #resultaten
Weergaven van landingspagina
1.845
Besteed budget voor resultaat: €125
CPC (kosten per klik)
€0,07
Aantal klikken gedeeld door het budget.
Aantal mensen bereikt
15K
Aantal verschillende mensen dat de advertentie heeft gezien.
Terug naar het overzicht
Neem gerust een kijkje bij onze klant. Vinden ze leuk!