Schoonmaakmiddelen van Huchem wérken (op social)!
Ingezette #skills

Onderzoek, social strategy, social advertising, content creatie, data & reporting, monitoring.

Je hebt schoonmaakmiddelen in huis die écht werken en wilt ze dolgraag verkopen aan jouw doelgroep(en). Maar hoe breng je ze aan de man? Huchem, een kwalitatief hoogwaardige leverancier in schoonmaakmiddelen, wilde meer dan alleen adverteren via Google en rechtstreekse verkopen via de webshop en vond de weg naar social. We like!

Zo worden door middel van online marketingcampagnes op Instagram, Facebook en LinkedIn en weekly content op deze kanalen, de schoonmaakmiddelen van Huchem gezien. We hanteren hier een always-on strategie en bouwen op die manier voortdurend aan de merkbekendheid én zorgen daar uiteindelijk mee dat Huchem meer verkoopt.

Via advertenties en weekly content je producten aan de man brengen

#content die wérkt

Om dit voor elkaar te krijgen maken we elke week tijdlijn berichten die we delen op Facebook, Instagram en LinkedIn. Daarnaast maken we allerlei advertenties in de productcategorieën van Huchem. Gaat het vriezen? Dan adverteren we met strooizout, dooikorrels, etc. Komt de lente om de hoek kijken? Dan slingeren we een groene aanslag advertentie aan. Je snapt het. Voor de doelgroepen van Huchem (consumenten en bedrijven) maken we gebruik van retargeting en look-a-like doelgroepen. Zo bereiken we geïnteresseerden én potentieel geïnteresseerden. Vervolgens gaan we testen met de advertenties. Zodra we weten welke combinatie (beeld/tekst/doelgroep) zorgt voor de beste resultaten, gaan we verder met adverteren met die ene gouden combi, die gaat zorgen voor meer verkopen.

We creëren een duidelijke stijl in de content op alle kanalen. Wat zorgt voor een herkenbare, constante stroom aan Huchem-producten, schoonmaaktips en acties; die er daarnaast óók voor zorgen dat de advertenties beter presteren #winwin.

Onze #resultaten
Bereik (betaald)
262K
In 5 maanden tijd heeft de (betaalde) content 262.000 mensen bereikt.
Klikken op links
2400
In totaal is er 2400 keer geklikt op een social advertentie.
Aantal weergaven
830K
De social advertenties zijn 830.000 keer weergegeven.
Terug naar het overzicht
Neem gerust een kijkje bij onze klant. Vinden ze leuk!