Zwijnenburg Mode – Inrichten social
Ingezette #skills

Social advertising, content creatie,
data & reporting.

Looks stylen, op en top service bieden én content creëren kunnen ze als de beste; Zwijnenburg Mode hoefde wij niet veel bij te brengen over creativiteit, want – hallo – zij hebben pas echt smaak. Maar waar wij #socialnerds hen wél bij konden helpen, is social advertising, originele posts en de inrichting van de socials: daar zijn wij goed in!

Met een huis vol mode-adviseurs en rekken met de mooiste mode kun je oneindig veel outfits combinaties creëren. En waarom die gouden combinatie niet gebruiken op je socials? Daarom adviseerde Fresh Lemon om de eigen mode-adviseurs te hijsen in de mooiste looks. Het resultaat? Prachtige Facebook en Instagram content met een herkenbaar gezicht in een inspirerende outfit. Content die uitermate geschikt was om te adverteren op Facebook.

Het grootste modehuis
in hartje Holland.

Smaak moet je #showen

Zo gingen we aan de slag met de advertentie ‘Shop the look’ in een Instant Experience op Facebook en Instagram; een advertentie op volledig scherm van een mobiel apparaat, die wordt geopend nadat iemand op de advertentie heeft geklikt. Het zorgt ervoor dat het merk of producten visueel worden uitgelicht. En geloof ons: het is een echt aandachttrekker. Maar dat vonden we nog niet genoeg, want een Catalogus Advertentie in Facebook en Instagram kon zorgen voor nét dat beetje meer. We koppelde de online catalogus (webshop) aan een ‘Shop the look’ beeld. Zo ontstaat er een advertentie waarbij je letterlijk de complete outfit, in één klik, bij elkaar kunt shoppen. Easy peasy, lemon squeezy!

Het inrichten van de Zwijnenburg Mode Instagram-pagina, was ook aan ons besteed. Het is belangrijk dat Instagram-bezoekers in één oogopslag kunnen zien what’s in it for them. Daarom somde we in de bio de USP’s – op een leuke manier – op en hebben we de Instagram-highlights een nieuwe look gegeven.

Al dat online shoppen in de webshop is leuk, maar winkelen in hun modehuis van ruim 3000m2 is pas echt een beleving. En tja, dat wil je iedereen laten ervaren. Daarom zette we ook Facebook en Instagram advertenties in op bereik, om bijvoorbeeld afwijkende openingstijden onder de aandacht te brengen. Shopse!

Onze #resultaten
Bereik
+ 500k
In totaal, met 6 ads, een enorm bereik gehaald!
Concept
Shop the look
Een overkoepelend concept dat gebruikt kan worden als post, op de website en als advertising.
Instagram
Eenheid gecreëerd
Een professioneel ingerichte Instagram bio incl. highlights die de USP's uitlicht.
Ads
6
Instant Experience, Catalogus Advertentie en 'bereik' advertenties ingezet.
Terug naar het overzicht
Neem gerust een kijkje bij onze klant. Vinden ze leuk!