telefoon

Internet marketing bureau waar jij
#blij van wordt!

Op zoek naar een online marketing bureau? Wil je social media in gaan zetten om jouw onderneming beter online zichtbaar te maken? Dan kan internet marketing bureau Fresh Lemon je daarbij uitstekend van dienst zijn. Samen met jou gaan we bouwen aan jouw digitale netwerk en dat doen we door jouw unieke verhaal slim zichtbaar te maken op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. Wij zijn zeker geen doorsnee internet marketing bureau ,maar doen alles net een tikkie anders. Dat wil zeggen dat we jouw onderneming eerst goed leren kennen en deze tot het hart afschillen; we stellen de vraag achter de vraag. Als we helder hebben waarin jij het verschil maakt dan stellen we een sterk basisplan op. We zijn daarbij flexibel, maar brengen wel structuur aan in de communicatie. Ons doel is dat wij de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap benaderen. Zo positioneren wij jouw merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Wij zitten je wel een beetje achter de broek, maar altijd op een positieve manier. Terwijl jij je focust op je onderneming, doen wij waar wij goed in zijn en dat is jouw onderneming zichtbaar maken op social media.

 

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Internet marketing bureau die een #sterke
basis vormt

Als internet marketing bureau hebben wij een groot netwerk van andere online specialisten. Specialisten die jouw website kunnen bouwen en optimaliseren, SEO specialisten, specialisten op het gebied van video marketing etc. Wij delen de kennis die we hebben graag met anderen. Daarom geven we masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising. Ook bieden we Lunch & Learn aan. Lees meer over onze activiteiten op deze website. Neem vandaag contact met ons op als je social media wil gaan inzetten voor jouw onderneming. Bij Fresh Lemon zijn we strategisch, creatief en uitvoerend!

Internet marketing die
ervoor zorgt dat je
#gezien wordt

Als je bij ons aanklopt dan gaan we jouw bereik een boost geven en je interactie zal de lucht inschieten. Per kwartaal kun je van ons een rapportage verwachten waarin wij optimalisatietips aanreiken voor de content. De verzamelde data gebruiken wij om ook andere data te kunnen analyseren. Maak je onderneming zichtbaar op social media en neem daarvoor Fresh Lemon in de arm. Wij hebben een sterke sociale strategie die ook jouw onderneming een stimulans zal geven!

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!