telefoon

Online marketing bureau waar jij
#blij van wordt!

Op zoek naar een online marketing bureau? Social Media wordt door ondernemers steeds meer ingezet om hun product onder de aandacht te brengen. Wil jij ook social media inzetten voor jouw onderneming? Dan kan online marketing bureau Fresh Lemon veel voor jou betekenen. Met onze kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising kunnen wij de juiste doelgroep bereiken en kunnen wij hen verleiden om jouw product te kopen. Wij gaan jouw unieke verhaal van jouw onderneming zichtbaar maken. Dat doen wij door te starten met een social search; wij stellen de vraag achter de vraag. Online marketing bureau Fresh Lemon is echt een tikkie anders dan een doorsnee online marketing bureau. Als we jou en je onderneming door en door kennen, creëren we een sterk basisplan, met een kapstok en thema’s. We zijn daarbij flexibel, maar we brengen wel structuur aan in de communicatie. Ons doel is dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Het klopt dat wij onze opdrachtgevers aanjagen, maar dat gebeurt altijd op een positieve manier. Focus jij je maar rustig op je onderneming, dan zorgen wij ervoor dat jouw merk gepositioneerd wordt en zorgen we voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Online marketing bureau die een #sterke
basis vormt

Natuurlijk houden we jou op de hoogte van onze bezigheden en wat de effecten daarvan zijn. We plaatsen namelijk niet alleen berichten op de diverse social media kanalen, maar we monitoren deze ook van 08.30 uur tot 21.00 uur, wij noemen dat webcare. Ook in de weekenden houden wij alle interactie op de social media in de gaten. We hebben maandelijks content overleg met jou waarin we nieuwe input, events, acties etc. doorspreken. Fresh Lemon is een online marketing bureau met een groot netwerk van andere online specialisten. Op online gebied kunnen wij jou volledig ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. Fresh Lemon weet precies wat er allemaal online mogelijk is en kan je hierover uitstekend adviseren.

Online marketing die
ervoor zorgt dat je
#gezien wordt

Als je bij ons aanklopt dan gaan we jouw bereik een boost geven en je interactie zal de lucht inschieten. Per kwartaal kun je van ons een rapportage verwachten waarin wij optimalisatietips aanreiken voor de content. De verzamelde data gebruiken wij om ook andere data te kunnen analyseren. Maak je onderneming zichtbaar op social media en neem daarvoor Fresh Lemon in de arm. Wij hebben een sterke sociale strategie die ook jouw onderneming een stimulans zal geven!

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!