telefoon

SEO bureau waar jij
#blij van wordt!

Op zoek naar een SEO bureau? Wil je met jouw onderneming online zichtbaar worden. Zoek je een SEO bureau dat je hierbij kan helpen. Social mediabureau Fresh Lemon zorgt ervoor dat je online gezien wordt. Je bereik en interactie worden groter en sociale media gaat jouw onderneming een boost geven. Fresh Lemon doet dat op een geheel eigen wijze want wij zijn net een tikkie anders dan het gemiddelde SEO bureau. Wij zijn creatief, strategisch en uitvoerend. Dat betekent dat we sterren zijn in het bedenken van toffe ideeën, maar er zit ook een nuchtere strategie achter. Als je bij ons aanklopt dan gaan we samen het unieke verhaal van jouw onderneming vertellen. Waarom moeten mensen voor jouw product kiezen? Je kunt erop rekenen dat we jouw onderneming afschillen tot het hart. We zijn nieuwsgierig, stellen de vraag achter de vraag en willen alles van je weten. Onze social search is grondig, maar dat is nodig voor ons sterke basisplan waarmee we de juiste doelgroep via het juiste kanaal en met de juiste boodschap benaderen. Daarmee positioneren wij jouw merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
SEO bureau die een #sterke
basis vormt

Natuurlijk willen we weten of het plaatsen van berichten op de diverse social mediakanalen effect heeft en daarom monitoren wij deze ook (webcare). We volgen de reacties van de klanten dagelijks (ook in het weekend) van 08.30 uur tot 21.00 uur. Maandelijks is er overleg over de content met jou om nieuwe input, acties, events etc. door te spreken. We hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. In de social media wereld gebeurt veel en Fresh Lemon is to the rescue. Wij laten jouw onderneming shinen! Je krijgt elk kwartaal een rapportage met optimalisatietips voor de content zoals interactieratio, groei volgers en best presterende berichten.

SEO optimalisatie die
ervoor zorgt dat je
#gezien wordt

We kunnen jou op online gebied volledig ontzorgen. Jij kunt je focussen op je onderneming terwijl wij ervoor zorgen dat je website gebouwd of geoptimaliseerd wordt, animaties geplaatst worden, er videomarketing of zoekmachine optimalisatie wordt ingezet etc. Hiervoor kunnen wij ons grote netwerk van online specialisten inzetten. Het team van Fresh Lemon bestaat uit social experts die eigenlijk allemaal over een flinke social media verslaving beschikken. Onze kennis delen wij graag via Lunch & Learn en masterclasses. Maak gebruik van onze social media kennis en zorg ervoor dat je gezien wordt. Social selling zal ook jouw onderneming een boost geven!

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!