telefoon

SEO specialist waar jij
#blij van wordt!

Op zoek naar een SEO specialist? Wordt het tijd dat jouw onderneming zichtbaar wordt op social media? Weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Neem dan contact op met SEO specialist Fresh Lemon! Wij zijn een social media bureau met veel kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedInn en Pinterest Advertising. Social selling is de manier om consumenten te verleiden om jouw producten of diensten te kopen. Wij weten als geen ander hoe wij dat aan moeten pakken en doen dat net een tikkie anders dan het doorsnee social media bureau. We starten met een social search waarbij de vraag achter de vraag stellen. We zijn nieuwsgierig en willen graag weten wat jouw onderneming nu zo uniek maakt. Samen gaan we het unieke verhaal van jouw onderneming vertellen. Als SEO specialist weten wij precies hoe we de juiste doelgroep via het juiste kanaal en met de juiste boodschap moeten benaderen. Onze aanpak is strategisch, creatief en uitvoerend. Als we jouw onderneming helemaal afgeschild hebben, stellen we een basisplaan op, met kapstok en thema’s. We zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Bij Fresh Lemon zijn we allemaal gek van social media en we gaan ervoor zorgen dat social selling voor jou gaat werken!

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
SEO specialist die een #sterke
basis vormt

We plaatsen niet alleen berichten, maar monitoren deze ook. Met webcare besteden we bijzondere aandacht aan de online interactie met jouw klanten. Dagelijks van 08.30 uur tot 21.00 uur, dus ook in het weekend, volgen wij alle reacties. Natuurlijk houden we jou daarvan op de hoogte. Maandelijks gaan we met jou rond de tafel voor content overleg en bespreken we nieuwe acties, input, events etc. Elk kwartaal kun je van ons een rapport verwachten met optimalisatietips voor de content zoals interactieratio, groei volgers, best presterende berichten etc. Fresh Lemon is de SEO specialist die jouw merk positioneert en zorgt voor leads naar de website of verkoop van producten en diensten.

SEO optimalisatie die
ervoor zorgt dat je
#gezien wordt

We kunnen jou op online gebied helemaal ontzorgen. We vormen namelijk een groot netwerk met andere online specialisten die bijvoorbeeld gespecialiseerd zijn in het bouwen en optimaliseren van websites, SEO optimalisatie in de vingers hebben of expert zijn in videomarketing en animaties. Terwijl jij je focust op je onderneming, laten wij social media voor je werken. Wij weten als geen ander hoe we consumenten op social media kunnen verleiden en hoe we jouw bereik en interactie een boost kunnen geven. Fresh Lemon laat jouw onderneming shinen!


Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!