telefoon
Social strategie waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een goede social strategie? Ben je op zoek naar meer volgers, meer likes, meer naamsbekendheid? Zoek dan niet verder. Bij Fresh Lemon, vindt je de social strategie waar je naar op zoek bent. Door de jaren heen hebben wij een team van specialisten bij elkaar verzameld, dat bulkt van de energie. Wij zijn stuk voor stuk allemaal verzot op social media en slaan dan ook graag de handen ineen om jouw doelen en wensen te bereiken. We zijn nuchter, omarmen technologie en zijn sterren in het bedenken van toffe ideeën voor onze klanten. Ons team stelt de vraag achter de vraag, waardoor wij een duidelijke social strategie kunnen aanbieden en uitvoeren. We delen onze kennis graag met anderen. Dit doen we via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook en Instagram Advertising, wat ook weer interessant is voor als je al klant bij ons bent. Wij blijven onszelf ontwikkelen. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan direct een kijkje op onze website en plan direct een afspraak met ons in.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategie
die een #sterke
basis vormt

Fresh Lemon heeft goede contacten met een groot netwerk van andere online specialisten. Hierdoor kunnen we jou op online gebied kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. We zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Fresh Lemon ontzorgt de klant door niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook door middel van webcare. Dit doen wij zeven dagen in de week van 08.30 – 21.00 uur. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content en maandelijks hebben we content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken.


Fresh Lemon, jouw socials strateeg!

Wil je meer weten over de kennis en vaardigheden die wij je aanbieden? Wij vertellen je daar graag meer over. Het is namelijk onze taak om de vraag te stellen achter de vraag. Daarna starten we direct met een social search. De verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. We volgen trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!