telefoon
Waar wij elke dag
#blij van worden

In de social media wereld gebeurt zoveel. En zo snel. Fresh Lemon is to the rescue. Elke dag mixen wij hands & brains om jouw onderneming te laten shinen op social media. We gaan op onderzoek uit, houden de doelgroep in de gaten en slaan toe op de juiste momenten.

We maken frisse content, blijven constant posten, rocken social advertising en delen onze kennis in masterclasses. Daar worden wij blij van. En dat is precies wat ons tot #socialexperts maakt.

social_academy
Social
strategy
social_academy
Social
advertising
social_academy
Creative
studio
social_academy
Social
academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Leuk die social content en campagnes die veel engagement opleveren, maar doet het ook écht iets voor jou? Wij gaan op onderzoek uit en komen met een strategie met (spier)ballen. Een sterk uitgangspunt van waaruit we verder kunnen bouwen.

Het doen van onderzoek en het trekken van écht goede conclusies; dat is vaak nog niet zo eenvoudig, maar wel enorm belangrijk. Want wie ben jij, wat doen je concurrenten en wat kan er beter? No worries. Wij kunnen je hierbij helpen.

Na onderzoek volgt een plan. En die gaat verder dan kanaalselectie. Aan de hand van de merk-, markt-, doelgroep en social inzichten ontwikkelen we een concrete strategie. De juiste boodschap op de juiste plek en op het juiste moment.

Social marketing die
ervoor zorgt dat je
#gezien wordt

Je kunt nog zoveel posten: als het niet gezien wordt, houdt het op. En alhoewel jouw fans always on zijn, zorgen wij ervoor dat we toeslaan op de juiste momenten. Momenten die ertoe doen mét content die ertoe doet.

Alle social content is voor ons dagelijkse hap. Van frisse visuals en pittige teksten tot hippe Insta stories en enige gifjes. En alles er tussenin.

Bij social komt meer kijken dan goede content. Wat dacht je van het maken en beheren van contentkalenders, het posten van content en zorgen dat alles goed gemeten en geoptimaliseerd wordt? Je social media managen is onmisbaar in het succes van jouw socials.

Social advertising is de perfecte manier om het beste uit je budget te halen. We targeten supergericht op de demografie, geografie en interesses van jouw doelgroep. En die data gebruiken we dan weer om soortgelijke mensen te vinden en jouw bereik steeds verder uit te bouwen. Kortom: social advertising is booming!

We monitoren real-life de performance van jouw content en campagnes. En kunnen, wanneer nodig, bijsturen. Je ontvangt rapportages, waarin we evalueren en adviseren op de voortgang.

De digitale wereld
#bijbenen door
social selling

Een anoniem telefoontje met een fantastisch aanbod voor jou als ondernemer? Mensen: cold calling is dood, social selling springlevend. Want dat de digitale wereld veranderd, hoeven we je niet meer uit te leggen. Wij adviseren graag hoe je deze wereld kunnen bijbenen. Laat zien wie je bent, waar je voor staat en welke oplossing je biedt.

Het begint met een plan; geen overwinningen zonder strategie. Wij helpen je graag om je doelen duidelijk in het vizier te krijgen en een plan op te stellen die je helpt om de doelen ook daadwerkelijk te bereiken.

Om jou en je organisatie op weg te helpen naar het vinden, behouden en koesteren van klanten, organiseren we regelmatig Social Selling Kennissessies. Met maximaal een groep van 5 sparren we over de mogelijkheden én heb je meteen nieuwe connecties. Vind je het fijn om een kennissessie met je eigen team te organiseren? No worries. Dan komen we gewoon bij je langs!

De strategie is bepaald, jij en jouw collega’s weten wat er van je van jullie verwacht wordt. Maar wat nu? Aan de slag met het creëren, plaatsen, interactie zoeken, luisteren en interacteren met jullie/jouw droomklanten. Vind je het prettig als wij nog even over je schouder meegluren? Om maandelijks te sparren over de salesfunnel en resultaten? Fresh Lemon is tot uw dienst! #socialexpets

Social Academy: les waar je #legaal je socials checkt

In de social media wereld gebeurt zoveel. En zo snel. Fresh Lemon is to the rescue. Wij, socialnerds, delen graag onze kennis. We laten je, middels masterclasses, zien hoe social voor jou werkt, adviseren je over de strategische inzet van social media en brengen je op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen: zodat je er straks zelf mee uit de voeten kan!

Leer het nieuwe verkopen in een praktische masterclass LinkedIn of Sales Navigator. Het resultaat? Een killer profiel waarmee je jouw expertise laat zien.

Daarnaast geloven wij in de quote ‘Pay to Play’. Advertising is booming en je organische bereik loopt terug door het algoritme van Facebook. Tijdens onze workshop Facebook & Instagram Advertising leer je zelf advertenties opstellen en monitoren.

Bij Fresh Lemon zijn we gek van social media, maar je kunt ons vaak niet gelukkiger maken dan met food! Daarom organiseren wij met regelmaat Lunch & Learn sessies waarbij je alle ins & outs van social media ontdekt; na een kleine 2 uur zit je vol van de lunch én de nieuwe kennis! Het beste van twee werelden, toch?!

Deelname aan de Lunch & Learn is helemaal gratis! Deze zal plaatsvinden op de dag naar jouw keuze van 12 uur tot half 2.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!