Ondernemershuis Altena – Opzetten online platform
Ingezette #skills

Content creatie, projectbegeleiding

Wanneer drie gemeenten (Werkendam, Woudrichem en Wijk en Aalburg) samen worden gevoegd, dan kunnen er mooie initiatieven ontstaan. Het Ondernemershuis Altena is er daar één van! Een online platform waar (startende) ondernemers uit Altena terecht kunnen met vragen over uiteenlopende onderwerpen.

Een ‘huis’ dat ook gesteund werd door Samenwerkend Altena (BKA (Bedrijvenkring Altena), WMI, OV Aalburg en Stichting Altena Kennispoort) én de Gemeente Altena. Zo kreeg het idee steeds meer vorm én inhoud.

Samen verbeteren door samen
te werken.

Een #platform dat staat als een huis

“Maarrruuuh een online platform, hoe stampen we dat uit de grond?” moet Samenwerkend Altena gedacht hebben, want ze klopten bij Fresh Lemon aan voor de projectbegeleiding. Wij riepen vervolgens Perswinkel Communicatie (huisstijl) en Design Bytes (webdesign) bijeen om dit platform een gezicht en inhoud te geven.

De website staat als een huis, maar hoe nu verder? Fresh Lemon en Perswinkel Communicatie gaan de komende periode aan de slag om het platform, Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter levend te houden. We delen nieuws, ondernemersverhalen, vullen de agenda en onderhouden contact met de gemeente Altena en de ondernemersverenigingen van Altena.

Onze #resultaten
Website
Een levend platform
Een levend platform voor ondernemers uit Altena
Terug naar het overzicht
Neem gerust een kijkje bij onze klant. Vinden ze leuk!