De strategisch-creatieve kracht uit het Groene Hart

Waar we ooit begonnen als een social media bureau, kijken we nu verder dan de horizon. Want er is meer: het stopt niet bij kliks en likes. Wij begrijpen dat de digitale wereld gaat over mensen, relaties en verhalen. Daarom helpen we als full service creative agency merken op te laten vallen tussen de kudde door ze menselijk te maken. Door niet een doelgroep, maar de mens te bewegen. Da’s pas social!

Hooi, dit zijn wij

Nuchter, maar verre van gewoon

Eric Looijen
Creative Director
Nicole Roubos
Managing Partner
Martin de Winter
Strategy
Joey van der Vlist
Social Advertising Specialist
Romy Kooijman
Creative Content Creator
Kirsten Rochat
Graphic Designer
Manouk Weterings
Project Manager
Désirée van den Berg
Project Manager
Amira Bolier
Stagiair Graphic Design

Nieuwsgierig van aard en aardig creatief

We zijn strategen, projectmanagers, designers, contentmakers en schrijvers. Creatieve genieën, innovators en social-slimmeriken. Maar we zijn ook gewoon mensen. Een gemengd gezelschap van stedelingen en polderbewoners dat platte humor moeiteloos afwisselen met het maken van loeigoeie digitale ervaringen. Die hard werken, maar nog harder lachen. Die zeggen wat ze denken en niet per se wat je wilt horen. We kijken verder en vragen door. Met altijd goede ideeën als uitgangspunt, waarvan jij dan denkt: hoe verzinnen ze het toch?!

Boehhh!
Wij houden niet van doorsnee.

Nuchter, maar verre van gewoon.
Geen tijd voor ingewikkeld gedoe, voor buitengewone ideeën des te meer. Want – boehhhh – we houden niet van doorsnee. Wél van creativiteit en originaliteit. Van opvallen in de kudde, van de koppen boven het maaiveld uitsteken.
Altijd een weidse blik.
Onze nieuwsgierigheid is onbegrensd. We weten wat er leeft: van polder tot gracht, bij Babyboomers tot Gen Alpha, op festival tot dorpsfeest.
Samen hard werken, samen harder lachen.
We nemen ons werk serieus, maar – kom op – niet té. We werken hard, maar lachen harder. Juist dan zijn we creatiever en productiever.
Hark die resultaten binnen.
Wij gaan voor de bull, niet voor de shit. We willen een goede oogst zien na het planten van loeigoeie digitale ervaringen. En daar doen we ons stinkende best voor.

Oók werken bij Fresh Lemon?

We dagen je uit om buiten de gebaande paden te treden en deel uit te maken van een team dat altijd op zoek is naar “hoe kunnen we dit nóg beter maken?” Of je nu een strateeg of creatief bent, uit de stad of de polder komt: wij willen weten wie je bent en waarom jij in ons verhaal past.

Meer over onze diensten

Oók resultaten
binnenharken?