Nationale Bomenbank – Vacaturecampagne
Ingezette #skills

Onderzoek, Social advertising, data & reporting.

Nieuwe collega’s werven via social media, uiteraard kan dat! Het is er zelfs uitermate geschikt voor. Voor de Nationale Bomenbank zetten wij een aantal social advertising campagnes op, die er mede voor gezorgd hebben dat er nu een aantal vacatures ingevuld zijn. Niet alleen ontzorgden we onze klant daarmee, zij hadden zelf meer tijd om te doen waar zij goed in zijn. Boomverzorging!

Naast de resultaten van de campagne hebben we de klant kunnen laten zien wat het nut van social advertising is. Dat zorgt er voor dat ze nu naast traditionele advertentiemogelijkheden, ook inzicht hebben in de mogelijkheden van social media en deze ook actief inzetten!

Kappen met je baan? Wij hebben een nieuwe voor je!

Nieuwe medewerkers via #social advertising

De Nationale Bomenbank is constant op zoek naar nieuwe collega’s in allerlei functies en heeft daarom een wervingscampagne ontwikkeld, genaamd ‘Kappen met je baan’. Deze campagne wordt op meerdere kanalen uitgezet, en dus ook op social media. Om het maximale resultaat uit de campagne te halen zijn we aan de slag gegaan met LinkedIn, Facebook en Instagram advertising. Zo konden we precies targeten op de doelgroep, passend bij de betreffende vacature.

Zo gingen we aan de slag met de vacature van Hoofd uitvoering (via LinkedIn), Boomverzorger (FB), Machinist grondzuigauto (FB) en Medewerker bedrijfsbureau (FB). Door eerst te testen en creatief te targeten kwamen we er bijvoorbeeld achter dat er veel vrachtwagenchauffeurs waren die interesse in de vacature van Machinist grondzuigauto hadden. Waar nodig stuurden we de campagne bij en kwamen zo tot het beste resultaat!

Onze #resultaten
Inzicht in social advertising
10
Waar eerst vooral naar traditionele advertentiemogelijkheden gekeken werd, is nu ook social advertising een optie voor de Nationale Bomenbank!
Cost per Click (CPC)
€0,14
Gemiddeld kostte een klik naar de website maar 14 cent. Zo hebben we de doelgroep in contact gebracht met de vacatures.
Nieuwe Collega's!
-
De Nationale Bomenbank heeft meerdere nieuwe collega's mogen verwelkomen.
Terug naar het overzicht
Neem gerust een kijkje bij onze klant. Vinden ze leuk!