Loeigoeie digitale ervaringen maken we met

Strategie & Concept

Resultaten binnenharken? Dan halen we je merk eerst door de molen. En keren we de mensen die je wilt laten bewegen binnenstebuiten. Wij graven dieper, kijken verder en begrijpen beter. Da’s pas social. Dat brengt ons bij een wereldse merk-, campagne-, social-media-strategie recht uit het Groene – creatieve – Hart.

Communicatie strategie
Campagne strategie
Positionering
Branding
Data & Insights

Online Marketing

Gevonden worden voordat je wordt gezocht. En opnieuw worden gezien nadat je net werd vergeten. Dat is wat we voor merken doen. We maken niet alleen vindbaar, maar vooral zichtbaar met SEA, SEO, display– en e-mailmarketing en social media advertising.

SEA
SEO
Display advertising
Social advertising
E-mail marketing

Social Media

Op social media zitten merken allemaal. Maar écht social? Dat zijn er maar weinig. Als merk wil je je daar net zo gedragen als de mensen die je wilt laten bewegen: van nature sociaal. Mensen willen zich verbinden met mensen, niet per se met merken. Met de juiste social strategie maken we merken menselijk!

Social advertising
Social strategie
Social media management
Social copywriting
Social care

Creatie

Iedereen maakt. Maar creëren, dat is een ander verhaal. Met onze onbegrensde creativiteit creëren we content die iedereen begrijpt en niemand vergeet. Van tekst tot beeld, altijd verrassend, passend én origineel.

Copywriting
Huisstijl
Design
Motion design
Video

Fotografie

Website

In een wereld waar digitaal de norm is, maken wij websites die de standaard overtreffen. Met de ideale mix tussen visuele pracht en functionele kracht. Altijd effectief én gericht op conversie. Zo zorgen we ervoor dat de bezoeker krijgt wat ‘ie wil, en jij daarmee ook!

Webdesign/development
Copy/webteksten
Webcare
Fotografie
Video

Flex Lemons

Extra handen wanneer je ze het hardst nodig hebt, en een brein dat barst van kennis en ideeën. Met een Flex Lemon neem je de druk weg, breng je pit in projecten en injecteer je nieuwe ideeën. Dat schilt.

Projectmanager
Eventmanager
Online marketeer
Advertising specialist
Workshop

Loeigoeie digitale ervaringen

Datatoppers
Social Media
Smuldier
Awareness campagne
SRA
Arbeidscampagne

Oók resultaten
binnenharken?