telefoon

Digital marketing bureau waar jij
#blij van wordt!

Ben je op zoek naar een digital marketing bureau? Ben je op zoek naar een digital marketing bureau dat met je meedenkt en het beste met jouw bedrijf voor heeft? Wil je meer halen uit jouw social media kanalen maar weet je niet hoe je jouw klanten en doelgroep het beste kunt bereiken? Zoek dan niet verder en neem direct contact met ons op. Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Fresh Lemon is gevestigd in Noordeloos maar is actief in heel Nederland. In de loop van de jaren hebben wij een team van specialisten om ons heen verzameld waardoor wij mooie resultaten voor jou kunnen bereiken. We volgen trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Doordat wij beschikken over een groot netwerk met andere online specialisten, kunnen wij je online gebied ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en het maken van animaties. Ben je benieuwd wat wij als digital marketing bureau voor je kunnen betekenen? Neem direct een kijkje op deze website of kom langs op ons kantoor in Noordeloos. Wij zien je aanvraag voor een afspraak graag tegemoet.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Digital marketing bureau die een #sterke
basis vormt

Fresh Lemon staat bekend als een strategisch, creatief en uitvoerend digital marketing bureau dat graag de handen ineen slaat voor jouw bedrijf. Wij begrijpen dat het erg vervelend is als jouw social media kanalen niet lekker lopen of als jouw product of merk niet goed onder de aandacht komt via Instagram, Facebook of LinkedIn. Wij hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising en gaan dat graag gebruiken voor jouw wensen. Fresh Lemon is daarnaast flexibel, maar wij brengen structuur aan in de communicatie voor jouw bedrijf. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld meer leads naar jouw website of  voor meer verkoop van producten en diensten. We ontzorgen de klant door niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook (webcare). Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content en maandelijks hebben we content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken. Verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Wij gaan nooit zo maar aan de slag. Wij werken met een plan, kapstok en thema’s in de vorm van campagnes.

Digital marketing die
ervoor zorgt dat je
#gezien wordt

Wil je meer weten over ons digital marketing bureau? We hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. Wij beschikken over een groot netwerk met andere online specialisten, zodat we op het online gebied kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.

Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!