Digital marketing bureau

Digital marketing bureau waar jij
#blij van wordt!

Ben je op zoek naar een betrouwbaar digital marketing bureau dat jouw merk naar nieuwe hoogten kan brengen? Dan ben je bij Fresh Lemon aan het juiste adres! Wij zijn een flexibel bureau dat structuur brengt in de communicatie, met als doel om de juiste doelgroep te bereiken via het juiste kanaal, met de juiste boodschap. Bij Fresh Lemon geloven we in een strategische aanpak. We werken met een doordacht plan, een kapstok en thematische campagnes om jouw merk te positioneren. Hiermee genereren we meer leads naar je website om zo de verkoop van producten en diensten te stimuleren. Wat ons onderscheidt, is onze aanpak waarbij we de vraag achter de vraag stellen. We beginnen met een social search om de behoeften en wensen van jouw doelgroep te begrijpen. Op die manier kunnen we gerichte en effectieve strategieën ontwikkelen die aansluiten bij hun interesses. We zijn als digital marketing bureau jouw partner in succes en werken nauw met je samen om jouw merk te laten groeien.

Digital marketing bureau die een #sterke
basis vormt

Bij Fresh Lemon hebben we uitgebreide kennis van verschillende social media advertentieplatforms, waaronder Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. We begrijpen de ‘Pay to Play’-dynamiek en weten hoe we het maximale resultaat kunnen behalen binnen jouw budget. We zijn trots op ons uitgebreide netwerk van andere online specialisten. Hierdoor kunnen we jou volledig ontzorgen op het online gebied. Of het nu gaat om het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing of het maken van persoonlijke animaties, wij hebben de expertise om het voor elkaar te krijgen. Bij Fresh Lemon delen we graag onze kennis met anderen. We organiseren regelmatig Lunch & Learn-sessies en masterclasses over onderwerpen zoals LinkedIn, Facebook en Instagram Advertising. Op die manier kun je zelf ook de nodige kennis opdoen en beter begrijpen hoe je jouw online marketinginspanningen kunt verbeteren. Trends volgen we op de voet bij Fresh Lemon. We blijven altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de digitale wereld en passen deze indien nodig direct toe op het werk voor onze klanten. Zo ben je altijd verzekerd van een up-to-date en effectieve digitale strategie.

Digital marketing die ervoor zorgt dat je #gezien wordt

Gaan we samen aan de slag? Dan bespreken we elk kwartaal een rapportage met jou, inclusief optimalisatietips voor de content. Op die manier blijven we continu werken aan het verbeteren van de resultaten. Daarnaast hebben we regelmatig content overleg met onze klanten, waarin we nieuwe input, acties en evenementen bespreken. Op die manier blijven we up-to-date en kunnen we jouw online aanwezigheid voortdurend vernieuwen.

Projecten

Smuldier
Awareness campagne
SRA
Arbeidscampagne
GroentenFruit Huis
Awareness campagne

Oók resultaten
binnenharken?