telefoon

Digital marketing bureau waar jij
#blij van wordt!

Sociale media selling is steeds meer de manier om je als onderneming te profileren. Wil je ook graag je doelgroep bereiken via social media maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Digital marketing bureau Fresh Lemon zorgt ervoor dat jouw onderneming gezien wordt en dat doen we net een tikkie anders, want wij houden niet van doorsnee. Samen met jou zorgen we ervoor dat jouw unieke verhaal slim zichtbaar wordt. Dat doen we door te starten met een social search waarbij we de vraag achter de vraag stellen en jouw onderneming afschillen tot het hart. Zo creëren wij een sterk basisplan waarmee wij de juiste doelgroep, via het juiste kanaal en met de juiste boodschap benaderen. Wij zijn strategisch, creatief en uitvoerend bij het positioneren van jouw merk. Social selling gaat werken voor jou! Wij hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. Fresh Lemon maakt frisse content, blijft constant posten en rockt social advertising. Verkoop per telefoon is echt niet meer van deze tijd; cold calling is dood en social selling is springlevend! Zorg dat je bij blijft in de digitale wereld en laat digital marketing bureau Fresh Lemon je daarbij steunen!

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Digital marketing bureau die een #sterke
basis vormt

Wij doen veel meer dan enkel berichten plaatsen op social media. Al deze berichten worden door ons ook gemonitord en dat zeven dagen per week van 08.30 – 21.00 uur. Ook webcare hoort bij onze aanpak. Met ons grote netwerk van andere online specialisten kunnen we jou op online gebied compleet ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing, animaties etc. Maandelijks hebben we content overleg om met jou nieuwe input, acties, events etc. door te spreken. Elk kwartaal krijg je van ons een rapportage met optimalisatietips voor de content zoals interactieratio, groei volgers, best presterende berichten etc. die we graag met je bespreken.

Digital marketing die
ervoor zorgt dat je
#gezien wordt

Wij, social nerds, delen graag onze kennis. Door middel van masterclasses en Lunch & Learn op het gebied van LinkedIn, Facebook, Instagram Advertising laten we zien hoe social voor jou werkt. Fresh Lemon volgt uiteraard de nieuwste trends en ontwikkelingen op de voet en passen deze meteen toe op het werk voor onze klanten. Met onze frisse blik, scherpe byte en kennis van de digitale wereld weten wij de juiste momenten te kiezen waarop wij toeslaan met content die ertoe doet. Met onze toffe aanpak zorgen wij ervoor dat social voor jou gaat werken!

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!