telefoon

Digital marketing bureau waar jij
#blij van wordt!

Ben je op zoek naar een digital marketing bureau? Ben je op zoek naar een social media expert die graag voor jouw bedrijf of jouw merk aan de slag gaat? Wij heten je van harte welkom bij digital marketing bureau Fresh Lemon in Noordeloos. Wij werken samen met een groot team van experts die graag de handen uit de mouwen steken voor jouw bedrijf. Wij staan bekend als een strategisch, creatief en uitvoerend bedrijf met jarenlange ervaring. Wij weten als geen ander hoe wij jouw merk of jouw bedrijf onder de aandacht moeten brengen bij jouw doelgroep. Ben je benieuwd hoe wij dat doen? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast nodigen we je graag uit voor een kopje koffie of thee op ons kantoor. Wij bespreken graag je wensen voor uitbreiding van je netwerk en het verspreiden van jouw merk, product of bedrijf. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Wij zien je aanvraag graag tegemoet. 

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Digital marketing bureau die een #sterke
basis vormt

Wij zijn als digital marketing bureau creatief, innovatief en de aanvoerder van jouw digitale marketing! Fresh Lemon werkt met een groot netwerk online specialisten zodat we je op online gebied compleet kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. Met ons grote netwerk kunnen wij jou van alle diensten voorzien die belangrijk zijn voor het behalen van jouw doelen. Wij volgen trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. We zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Fresh Lemon deelt graag zijn kennis met anderen. Dit doen we via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising. Fresh Lemon heeft kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. 

Digital marketing die
ervoor zorgt dat je
#gezien wordt

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen als digital marketing bureau? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij vertellen je daar graag meer over. De experts van Fresh Lemon stellen de vraag achter de vraag. Wij jagen onze opdrachtgevers op een positieve manier aan. Daarnaast ontzorgen wij onze klant niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook iedere dag van 08.30 – 21.00 uur. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content en wehebben maandelijks content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!