telefoon
Facebook marketing waar jij
#blij van wordt!

Social media marketing gaat over het bereiken van je doelgroep via social media. Er zijn veel verschillende social media kanalen die je in kunt zetten voor uw onderneming. Je bent op zoek naar Facebook marketing Utrecht omdat Facebook wereldwijd het grootste sociale netwerk is. Voor social mediabureau Fresh Lemon heeft Facebook geen geheimen. Sterker nog, wij zijn gek van social media en social content is voor ons dagelijks werk. Ons bureau is net een tikkie anders dan de doorsnee media bureaus. Wij gaan graag samen met jou het unieke verhaal van je onderneming op een slimme manier online zichtbaar maken. Social search is onze eerste stap; we prikkelen, zijn nieuwsgierig, dagen uit en laten kansen zien. Daarna creëren we een sterk basisplan met als doel dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal met de juiste boodschap wordt benaderd. Op het juiste moment slaan wij toe met frisse content. Onze aanpak is strategisch, creatief en uitvoerend. Wij werken met een plan, kapstok en thema’s. Wij positioneren je merk en zorgen bijvoorbeeld voor leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Structuur is belangrijk in de communicatie maar we blijven flexibel. Het is waar dat wij opdrachtgevers aanjagen maar dat gebeurt altijd op een positieve manier. Behalve Facebook zetten wij ook Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest in. Adverteren op deze mediakanalen is booming! Benieuwd naar wat Facebook marketing Utrecht voor jou kan betekenen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een Facebook strategy
die een #sterke
basis vormt

Jouw online bereik vergroten met Facebook marketing Utrecht? Fresh Lemon zorgt niet alleen voor het plaatsen van berichten maar we monitoren deze ook. Met webcare besteden wij bijzondere aandacht aan de online interactie met klanten. Dagelijks, dus ook in het weekend, volgen wij de reacties van jouw klanten. Maandelijks is er content overleg om nieuwe input, acties, events etc. door te spreken. We maken rapportages die we per kwartaal met je evalueren en geven optimalisatietips voor de content. Denk hierbij aan interactieratio, groei van volgers en de best presterende berichten. De verzamelde data worden door ons ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Met Facebook marketing Utrecht lukt het om jouw online bereik steeds verder uit te bouwen.

Social marketing die
ervoor zorgt dat je
#gezien wordt

Fresh Lemon volgt de trends op de voet zodat we deze direct voor onze klanten kunnen toepassen. Door een groot netwerk te vormen met andere specialisten nemen wij je op online gebied alles uit handen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing, animaties etc. Ook delen wij onze kennis graag met anderen. Dit doen we via masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Adverstising en Lunch & Learn sessies. Wij weten hoe we consumenten op social media kunnen verleiden en hoe je bereik en interactie een boost geeft. Wij gaan ervoor zorgen dat social media voor je gaat werken!

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!