telefoon
Instagram strategie waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een bedrijf dat uniek is in het bedenken van een Instagram strategie? Ben je op zoek naar een social media bureau dat graag de handen ineen slaat om jouw bedrijf die nodige boost te geven? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Fresh Lemon biedt jouw graag haar jarenlange ervaring aan met het opzetten van een professionele Instagram strategie. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat er erg vervelend is als je niet optimaal gebruik kunt maken van je Instagram account. Door de specialisten van Fresh Lemon in te schakelen wordt alles uit de kast gehaald om jouw product, merk of bedrijf onder de aandacht te brengen bij jouw gewenste doelgroep. We volgen trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. We zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij nodigen je graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over het inzetten van een Instagram strategie.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een Instagram strategie
die een #sterke
basis vormt

Het team van Fresh Lemon beschikt over jarenlange ervaring met het upgraden en bijhouden van verschillende social media kanalen. Instagram is één van de bekendere social media platform waarin wij zijn gespecialiseerd. Daarnaast hebben wij ook kennis van Facebook,, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. Wij nemen graag jouw Instagram uit handen zodat jij je kunt focussen op de andere taken binnen jouw bedrijf. Voordat wij aan de slag gaan met jouw Instagram account bespreken wij graag je wensen en stellen wij een plan op. Wij werken onder andere met thema’s en campagnes. We ontzorgen jou door niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook door middel van webcare. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Maandelijks hebben we content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken.

Fresh Lemon, jouw Instagram strategie consultant

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van onze Instagram strategie? Wij vertellen je daar graag meer over. Daarnaast delen wij onze kennis graag met anderen. Dit doen we via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!