telefoon
Instagram strategie waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een professionele en pakkende Instagram strategie? Ben je op zoek naar een social media bureau dat Instagram strategie op zijn prio lijstje heeft staan? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Fresh Lemon biedt je graag haar jarenlange ervaring aan in het opzetten van onder andere een Instagram strategie. Elke dag mixen wij hands and brains om jouw onderneming te laten shinen op social media. Door onze jarenlange ervaring in het opzetten van een Instagram strategie weten wij als geen ander wat wij voor onze klanten kunnen betekenen. Ons team staat bekend als strategisch, creatief en uitvoerend. Keer op keer gaan wij op zoek naar de juiste strategie voor onze klanten. Ieder bedrijf is anders, ieder social kanaal is anders. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Je kan direct contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord en plannen graag een kop koffie of thee met je in. Voor het inzetten van kennis en vaardigheden op heb gebied van Instagram ben je bij Fresh Lemon aan het juiste adres.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een Instagram strategie
die een #sterke
basis vormt

Je kunt nog zoveel posten: als het niet gezien wordt, houdt het op. Fresh Lemon jaagt zijn opdrachtgevers aan. Dit doen wij uiteraard op een positieve manier. Wij veren mee, maar brengen ook structuur aan in de communicatie naar jouw klanten. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen onze berichten voor bijvoorbeeld leads naar de website. Of zelfs naar de verkoop van producten en diensten. Ons team werkt altijd met een plan. Dit doen wij door middel van thema’s, campagnes en een kapstok. Daarnaast zorgen wij ervoor dat wij de berichten monitoren. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content en maandelijks hebben we content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken. Keer op keer stellen wij de wensen bij en stellen wij de vraag achter de vraag. Naast onze kennis voor Instagram hebben wij ook kennis van Facebook, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising.

Fresh Lemon, jouw Instagram strategie consultant

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het opstellen van een persoonlijke Instagram strategie? We raden het je dan aan om contact met ons op te nemen. Doordat wij beschikken over een groot netwerk met andere online specialisten, kunnen wij je op het online gebied verder ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en het maken van persoonlijke animaties.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!