telefoon
Instagram strategie waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een Instagram strategie? Wil je meer halen uit jouw Instagram account? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Fresh Lemon is gevestigd in Noordeloos, maar slaat graag haar handen ineen voor alle klanten in heel Nederland. Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk om ons heen verzameld, waardoor wij al onze klanten goed van dienst kunnen zijn op social media gebied. Een Instagram strategie mag hierbij niet ontbreken. Het team van Fresh Lemon weet hoe je consumenten kunt verleiden op social media, hoe je bereik en interactie boost en hoe we kunnen zorgen dat social voor jou werkt. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan direct een kijkje op onze website. Laat je verrassen door onze diensten en plan direct een afspraak met kop koffie in met één van onze Instagram strategie specialisten.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een Instagram strategie
die een #sterke
basis vormt

Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is als jouw Instagram post de juiste doelgroep niet kan bereiken. Wat gaat er mis? Of wat wil je bereiken en hoe kom je daar? Door in contact te komen met een Instagram strategie specialist van Fresh Lemon zullen jouw ogen open gaan. Door middel van de juiste strategie en de juiste doelen komen wij een heel eind. Wij staan bekend als strategisch, creatief en uitvoerend. Daarnaast zijn wij flexibel, maar brengen we structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Dit is wat je wil als klant! Wij positioneren een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. We werken te allen tijde met een plan, kapstok, thema’s en campagnes. Het is onze taak om de vraag achter de vraag te stellen. Heb je het antwoord? Dan starten wij direct met een social search.

Fresh Lemon, jouw Instagram strategie consultant

We ontzorgen onze klant door niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook door middel van webcare. Dit doen wij zeven dagen in de week van 08.30 – 21.00 uur. Ook in de weekenden draaien wij gewoon door. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Maandelijks hebben we content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken. We beschikken over een groot netwerk met andere online specialisten, zodat we op het online gebied kunnen ontzorgen.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!