We beschikken over een
#onderscheidend gen
Fresh Lemon #facts

TomTom is onze redder in nood. Want hoe goed we zijn met social media, zo slecht zijn wij met navigeren.

We hebben al meer dan een miljoen mensen bereikt via Facebook ads.

Citroenen zijn een soort obsessie geworden. Zien we er één? Dan MOET ‘ie op de foto.

Als we je zeggen dat wij allemaal over een flinke social media verslaving beschikken, hebben we niks gelogen. En bij Fresh Lemon zijn we daar trots op! We weten hoe je consumenten kunt verleiden op social media, hoe je bereik en interactie boost en hoe we kunnen zorgen dat social voor jou werkt.

De één heeft een waar strategisch brein, de ander een creatieve geest, maar zijn allen georganiseerde types die over een onderscheidend gen beschikken. We zijn nuchter, omarmen technologie en zijn sterren in het bedenken van toffe ideeën voor onze klanten.

Strategische breinen, creatieve
geesten en georganiseerde types
Meet the
fresh #lemons
Daniël Bunschoten
Content Creator

Daniël Bunschoten Te herkennen aan zijn woordgrappen (5 minuten later) en zijn pittige smaak 🌶️ #scherpegozerhoor. Hij is gek op worstenbroodjes, maar (bijna 🤫) net zo gek op editen. En een balletje trappen. Is Daniël niet aan het losgaan op content? Dan vast op een techno/house festival🕺.

Daniël focust zich volledig op beeld: van schieten tot filmen, van designen tot monteren. Licht, camera en nu snel… in de actie! 🎬 #lifeofalemon

Nicole Roubos
Social Media Strategist

Nicole Roubos Met wat gewichten, een groene shake en hardloopschoenen weet Nicole wel raad, nou ja, met social media kan ze ook aardig uit de voeten. Ze bezit een gezonde dosis lef, een sterk ondernemend vermogen én is altijd – we overdrijven niet – rete enthousiast 😱.

Nicole zorgt ervoor dat de opdrachten soepeltjes binnenrollen, creëert strategische plannen met (spier)ballen én geeft motiverende social masterclasses 💪🏻 #socialfitgirl #doorzetter

Joey van der Vlist
Social Advertising Specialist

Joey van der Vlist Plannen, aansturen en de controle houden; dat is waar Joey een kick van krijgt, net als van voetbal. Met hem in je team kun je daarom niet alleen op het veld scoren, maar ook op het gebied van online marketing ⚽😜.

Joey kopt social advertenties de goede richting op en zorgt ervoor dat jouw content recht op zijn doel afgaat #prof.

Eric Looijen
Creative Director

Eric Looijen A.K.A. collegaatje óf in officiële termen: Creative Director. Is te herkennen aan zijn zwak voor pizza’s met bloemkoolbodem (iemand?🤢) en de woordgrappen die hij zo uit zijn mouwen schudt.

Eric scoort met zijn concepten als Cruijff deed voor zijn aller Ajax en zoekt alles tot op de (bloemkool)bodem uit voor een vette strategie. Die Eric bakt er wat van! #oheeeeerlijk

Romy Kooijman
Creative Copywriter

Romy Kooijman Voor een Nederlandse realityserie op de bank en een zak (paprika-ribbel) chips in haar hand. Romy kan je bijna niet gelukkiger maken dan met Temptiation of Married at First Sight (really?😵) – nou ja – van de creatieveling uithangen wordt ze ook wel intens gelukkig.

Die Romy, die bedenkt concepten die de show stelen én weet jouw volgers weet te verleiden met copy #socialstar ✨

Manouk Weterings
Social Project Manager

Manouk Weterings Altijd in voor een grapje én toetje, te herkennen aan haar kattenfoto-verzameling en haar plaatsvervangende schaamte voor haar schermtijd 😳. Van swipen door naar spaghetti: want ze is niet alleen verslaafd aan haar telefoon, maar die Italiaanse keuken… niet te weerstaan! En vanbinnen? Kei Brabants!

‘Ons Manouk’ fixt dingen, maar ho is even #lemons: “Eerst kijken dan kwééke”. Meow! 😈

Martin de Winter
Concept & Strategy

Martin de Winter te herkennen aan z’n een vlotte babbel, lekkere snacks én lunches (jaloers 👀). Hij doet wel heel serieus, maar schijn bedriegt: hij maakt foute grappen én woordcombinaties. Martin is een echte lasagne lover die hij er ’s ochtends om 7 uur weer af sport.

Martin zorgt voor concepten waar je van uit je stoel springt, letterlijk, want hij is een activatie pro. Altijd op zoek naar een uniek concept; strak uitgevoerd, dat is onze Martin. 💪

Eva Ubben
Creative Copywriter

Eva Ubben is echt een creatief bezig 🐝-tje. Van pottenbakken tot yoga. Ze vliegt van hot naar her om vervolgens gewoon weer te landen in het pittoreske Woudrichem.

Ze houdt van tikken, woordgrapjes bedenken, creatief doen en out-of-the-box denken #echtnietdozig. Van social posts tot website teksten, haar vingers staan niet stil 🖐.

Kirsten Rochat
Junior Graphic Designer

Kirsten Rochat houdt van suiker én mineralen, van Instagram Stories én crime-verhalen. Altijd te vinden tussen haar kristallen verzameling, achter haar scherm of in een goed boek.

Maar van fantasy back to reality, want ze is steengoed in mooie dingen maken. In ✨creëren✨. De ideeën uitwerken van onze (andere) creatievelingen. Noem het talent, noem het magie: velen – van ons – kunnen het in ieder geval nie.

Désirée van den Berg
Junior Projectmanager

Désirée is niet alleen een nieuwe lemon, maar kent heel wat meer smaken. Van appels met peren vergelijken in de fruitschuur tot Surinaams, Aziatisch of Mexicaans op d’r bord. Maar ze heeft gewoon een Bossche-bol en haar 💙 ligt in ’t pittoreske Altena.

Haar hobby’s: zich verwonderen in de Efteling of gezellig een spelletje spelen met familie of vrienden. En ze heeft al een bijnaam gescoord ✨ desire ✨ want je wil haar zéker bij je project hebben.

Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!