We beschikken over een
#onderscheidend gen
Fresh Lemon #facts

TomTom is onze redder in nood. Want hoe goed we zijn met social media, zo slecht zijn wij met navigeren.

We hebben al meer dan een miljoen mensen bereikt via Facebook ads.

Citroenen zijn een soort obsessie geworden. Zien we er één? Dan MOET ‘ie op de foto.

Als we je zeggen dat wij allemaal over een flinke social media verslaving beschikken, hebben we niks gelogen. En bij Fresh Lemon zijn we daar trots op! We weten hoe je consumenten kunt verleiden op social media, hoe je bereik en interactie boost en hoe we kunnen zorgen dat social voor jou werkt.

De één heeft een waar strategisch brein, de ander een creatieve geest, maar zijn allen georganiseerde types die over een onderscheidend gen beschikken. We zijn nuchter, omarmen technologie en zijn sterren in het bedenken van toffe ideeën voor onze klanten.

Strategische breinen, creatieve
geesten en georganiseerde types
Meet the
fresh #lemons
Daniël Bunschoten

Daniël Bunschoten Te herkennen aan zijn woordgrappen (die altijd 5 minuten later komen) en zijn pittige smaak 🌶️ #scherpegozerhoor. Hij is gek op worstenbroodjes, maar (bijna 🤫) net zo gek op editen. En een balletje trappen. Is Daniël niet aan het losgaan op content? Dan vast op een techno/house festival🕺.

Daniël focust zich volledig op beeld: van schieten tot filmen, van designen tot monteren. Licht, camera en nu snel… in de actie! 🎬 #lifeofalemon

Nicole Roubos

Nicole Roubos Met wat gewichten, een groene shake en hardloopschoenen weet Nicole wel raad, nou ja, met social media kan ze ook aardig uit de voeten. Ze bezit een gezonde dosis lef, een sterk ondernemend vermogen én is altijd – we overdrijven niet – rete enthousiast 😱.

Nicole zorgt ervoor dat de opdrachten soepeltjes binnenrollen, creëert strategische plannen met (spier)ballen én geeft motiverende social masterclasses 💪🏻 #socialfitgirl #doorzetter

Joey van der Vlist

Joey van der Vlist Plannen, aansturen en de controle houden; dat is waar Joey een kick van krijgt, net als van voetbal. Met hem in je team kun je daarom niet alleen op het veld scoren, maar ook op het gebied van online marketing ⚽😜.

Joey trapt contentkalenders uit de grond, kopt social advertenties de goede richting op en zorgt ervoor dat jouw content recht op zijn doel afgaat #prof.

Eric Looijen

Eric Looijen A.K.A. collegaatje óf in officiële termen: een strategische concept designer. Is te herkennen aan zijn twee – na wat verbouwinkjes 🤫 – rechterhanden, zijn zwak voor pizza’s met bloemkoolbodem (iemand?🤢) en de woordgrappen die hij zo uit zijn mouwen schudt. Eric scoort met zijn concepten als Cruijff deed voor zijn aller Ajax en zoekt alles tot op de (bloemkool)bodem uit voor een vette strategie. Die Eric bakt er wat van! #oheeeeerlijk

Romy Kooijman

Romy Kooijman Voor een Nederlandse realityserie op de bank, met de voeten omhoog en een zak (paprika-ribbel) chips in haar hand. Romy kan je bijna niet gelukkiger maken dan met Temptiation of The Voice (really?😵) – nou ja – van de creatieveling uithangen wordt ze ook wel intens gelukkig.

Ze schrijft teksten die de show stelen, laat jouw merk online shinen en bedenkt concepten die staande ovaties verdienen. #socialstar ✨

Amber Klijn

Amber Klijn is te herkennen aan haar lange lokken, haar té schattige nies en haar lijstjes-verzamelwoede (check haar bureau!). Oh, en hadden we haar liefde voor glutenvrije appeltaart met slagroom al genoemd? Werkt Amber niet voor Fresh Lemon? Dan is ze te vinden in haar Hardinxveldse klushuis 🏡. Van kwast tot sloophamer: ze deinst nergens voor terug. Maar er moet ook geshopt worden. Als het aan haar ligt alleen maar prullaria, gelukkig heeft haar vriend ook inbreng 😜.

Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!