Reclamebureau Gorinchem

Op zoek naar een Reclamebureau Gorinchem waarbij je werkt met een team vol #creativenerds? Die jou precies kunnen vertellen hoe je creativiteit inzet om jouw bedrijf (online) te laten #shinen? Maak dan eens een (online) afspraak met #TeamLemon!

De vraag die wij regelmatig van onze klanten krijgen is deze: ‘Wij willen onze creatieve communicatie uitbesteden, want we hebben zelf geen tijd, kennis en/of creativiteit. We doen wat, maar het levert alleen niets op!’

It all starts with a plan!

Uiteraard doen wij niet zomaar wat! We starten met een plan, waarbij we ook onze webdesign en social media specialisatie inzetten. Op basis van dit (gespierde) plan, gaan we aan de slag! Contentcreatie, daar worden we blij van. Beeld en tekst komen tot hun recht in je (nieuwe) website, social media of advertenties. Want ook daarin helpen we jou om conversie, nieuwe klanten en naamsbekendheid te genereren. En natuurlijk verzamelen we data! Data is key in onze business, want alleen op die manier kunnen we ervoor zorgen dat jouw (online) aanwezigheid steeds beter wordt. En dat wil je, toch?

Graag laten we je een aantal voorbeelden zien van onze toffe #klantcases. Dan raak jij er net als zij van overtuigd dat #freshlemon ook voor jou werkt!

Big data
Ook in onze business (en die van jou) wordt data steeds belangrijker. En dat is het mooie van social media. Alles is meetbaar!
Terwijl doet waar jij goed in bent, doen wij dat ook. Analyseren en optimaliseren. Zo zorgen we er samen voor dat jouw doelen worden bereikt. Mooie samenwerking toch?

Wil je graag zien hoe we bovenstaande voor onze klanten in praktijk brengen? Check dan onze toffe klantcases!

Klantcases

Boehhhh! We houden niet van doorsnee.

Bekijk al ons werk
Smuldier
Awareness campagne
SRA
Arbeidscampagne
GroentenFruit Huis
Awareness campagne
Hago Zorg
Vacature campagne
Datatoppers
Social Media

Waarin we je ontzorgen

◾️ Social Strategie
◾️ Social Advertising
◾️ Content Creatie
◾️ Huisstijl ontwikkeling
◾️ Data & Reporting
◾️ Webdesign

Dus…wij zijn hét Reclamebureau Gorinchem waar je naar op zoek bent. Wil je met ons in contact komen? Stuur dan een e-mail naar info@fresh-lemon.nl of bel naar 0183-587401. Een bericht sturen via onze socials kan natuurlijk ook altijd 😉

Meer over onze diensten

#trending

Social
Stop met willekeurig inhaken: dit is waarom
Social
De 7 social media trends voor 2024
Employer Branding
Personeel? Hark ze binnen met een vacaturecampagne!
Social
10 simpele inhaakregels voor een rake inhaker
Social
Meta’s Threads: waarom merken erin moeten duiken
AI
ChatGPT: maak creatief gebruik van de AI-tool
Advertising
4 tips over adverteren op TikTok
Social
5 tips voor een killer Instagram biografie

Een strategie, concept en design die een #sterke basis vormt

Op zoek naar een fris, sterk en strategisch Reclamebureau Gorinchem?

Fresh Lemon heeft in de afgelopen jaar veel naamsbekendheid opgebouwd als social media expert, maar ook Reclamebureau Gorinchem. Omdat wij flexibel zijn maar ook structuur brengen in de communicatie naar jouw doelgroep, kunnen wij jouw merk beter positioneren en zo voor meer leads naar de website of verkoop van producten en diensten zorgen. Wij werken altijd met een plan, een kapstok en campagnes. Het is onze taak om de vraag achter de vraag te stellen zodat wij er alles uit halen wat erin zit. Onze projectmanagers jagen onze opdrachtgevers op een positieve manier aan.

Wij werken met onze persoonlijke aanpak en met jarenlange ervaring van specialisten in tekstschrijven, webdesign, grafisch ontwerp en social media vanuit Noordeloos, slechts enkele minuten rijden van Gorinchem.

Reclamebureau Gorinchem die ervoor zorgt dat je #gezien wordt

Wij hebben als Reclamebureau Gorinchem veel kennis van diverse social media kanalen, zoals Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. De verzamelde data die wij opvragen wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Fresh Lemon werkt met een groot netwerk. Door samen te werken met andere online specialisten kunnen wij jou op online gebied ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. Daarnaast delen wij graag onze kennis met anderen. Dit doen wij via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising.

Oók resultaten
binnenharken?