Social media bureau Breda nodig?

telefoon
Social media waar jij
#blij van wordt!

Wil je een Social Media bureau Breda inhuren? Welkom bij Fresh Lemon! Wij doen niet social, wij zijn social! Social media marketing gaat over het bereiken van jouw doelgroep via social media. Er zijn veel verschillende social mediakanalen en je kunt wel wat hulp gebruiken als je deze in wilt zetten voor jouw onderneming. Je zoek daarom een social media bureau Breda. Fresh Lemon is de partij die jouw socials fris en fruitig maakt!

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Leuk en aardig al dat hippe gedoe op social media. Maar wat levert het op? Fresh Lemon is een fris social media bureau dat jou kan helpen met social media die ook echt werkt. Een sterke aanpak die zorgt voor een groot bereik en opvalt bij jouw doelgroep!

Social marketing die
ervoor zorgt dat je
#gezien wordt

Een bomvolle tijd, leuk! Maar valt jouw tijdlijn ook op? Wij brengen jouw bedrijf wegwijs in de wereld van social media. Want social media is meer dan aanwezig zijn. Wij denken met je mee over het invullen van een creatieve tijdlijn, zodat jouw bedrijf opvalt in de socials!

Social media bureau Breda inhuren?

Social Media bureau Fresh Lemon is net een tikkie anders dan de doorsnee mediabureaus. Wij gaan graag samen met jou het unieke verhaal van jouw onderneming op een slimme manier online zichtbaar maken. Social search is onze eerste stap; we prikkelen, zijn nieuwsgierig, dagen uit en laten kansen zien. Daarna creëren we een sterk basisplan met als doel dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal met de juiste boodschap wordt benaderd. Op het juiste moment slaan wij toe met een frisse content. Daarmee gaan wij jouw onderneming laten shinen op social media! Onze aanpak is strategisch, creatief en uitvoerend. Wij werken met een plan, kapstok en thema’s. Wij positioneren jouw merk en zorgen bijvoorbeeld voor leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Structuur in de communicatie is belangrijk maar we blijven flexibel. Het is waar dat wij opdrachtgevers aanjagen maar dat gebeurt altijd op een positieve manier. Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest hebben voor ons geen geheimen. Adverteren op deze kanalen is booming. Wij zijn gek van social media en zorgen ervoor dat social media bureau Breda jouw doelgroep gaat raken.

Jouw bereik vergroten met social media bureau Breda

Fresh Lemon ontzorgt je niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook. Met webcare besteden wij bijzondere aandacht aan de online interactie met jouw klanten. Dagelijks, dus ook in het weekend, volgen wij de reacties van jouw klanten. Maandelijks is er content overleg om nieuwe input, acties, events etc. door te spreken. We maken rapportages die we per kwartaal met jou evalueren en geven je optimalisatietips voor de content. Denk hierbij aan interactieratio, groei van uw volgers en de best presterende berichten. De verzamelde data worden door ons ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Met social media bureau Breda lukt het om jouw bereik steeds verder uit te bouwen.

Social media bureau Breda volgt de trends

Fresh Lemon volgt de trends op de voet zodat we deze direct op het werk voor onze klanten kunnen toepassen. Door een groot netwerk te vormen met andere specialisten neemt social media bureau Breda je op online gebied alles uit handen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing, animaties etc. Ook delen wij onze kennis graag met anderen. Dit doen we via masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising en Lunch & Learn sessies. Wij weten hoe we consumenten op social media kunnen verleiden en hoe je bereik en interactie een boost geeft. Fresh Lemon gaat ervoor zorgen dat social media marketing voor je werkt!

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!