Social media bureau Breda

Op zoek naar een social media bureau in Brabant? Zoek niet verder, want je hebt hèt Social Media bureau Breda gevonden!
Wij #socialnerds van Fresh Lemon helpen je graag verder in de wondere wereld van social. Want dat is me er eentje!

Van social mediaplan, tot adverteren en trainingen. Met ons team helpen we je door de jungle van mogelijkheden op het gebied van social media.
We durven ‘out of the box’ te denken, gaan aan de slag met verschillende vormen van content, maar altijd op basis van een plan. Jouw eigen #socialmediaplan dat helpt om jouw doelen te bereiken.

Daarom ben jij op zoek naar een social media bureau Breda. En Fresh Lemon is het bureau dat ervoor zorgt dat jij opvalt in de tijdlijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een toffe samenwerking? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@fresh-lemon.nl of bel naar 0183-587401.

Meer over Fresh Lemon

Boehhhh! We houden niet van doorsnee.

Bekijk al ons werk
Smuldier
Awareness campagne
SRA
Arbeidscampagne
GroentenFruit Huis
Awareness campagne
Hago Zorg
Vacature campagne
Datatoppers
Social Media

Een social strategy die een #sterke basis vormt

Leuk en aardig die hele wereld van social media. Maar wat levert het op? Fresh Lemon is een expert op het gebied van social media bureau dat jou kan helpen met social media die ook echt werkt! Een sterke plan dat zorgt voor een groot bereik, waarbij je zeker opvalt bij jouw doelgroep! En dat wil je toch?

Social marketing die ervoor zorgt dat je #gezien wordt

Ben je op zoek naar een social media bureau Breda? Ben je op zoek naar een social media bureau Breda dat het social media gedeelte van je bedrijf uit handen neemt? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Fresh Lemon biedt graag zijn jarenlange ervaring aan met het uit handen nemen van het social media hoofdstuk van jouw bedrijf, merk en product. Door de jaren heen hebben wij verschillende cases succesvol begeleid die je terug kunt vinden op deze website. Wij gaan op zoek naar passende campagnes die aansluiten bij jouw doelgroep en bedrijf. Fresh Lemon is flexibel, maar brengt structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen als social media bureau Breda? Neem dan direct contact met ons op.

Meer over onze diensten

#trending

Social
Stop met willekeurig inhaken: dit is waarom
Social
De 7 social media trends voor 2024
Employer Branding
Personeel? Hark ze binnen met een vacaturecampagne!
Social
10 simpele inhaakregels voor een rake inhaker
Social
Meta’s Threads: waarom merken erin moeten duiken
AI
ChatGPT: maak creatief gebruik van de AI-tool
Advertising
4 tips over adverteren op TikTok
Social
5 tips voor een killer Instagram biografie

Social media bureau Breda: Fresh Lemon

Jouw tijdlijn op Facebook, Instragram of LinkedIn saai? Jouw borden op Pinterest net niet lekker gevuld? Wij maken jouw bedrijf wegwijs in de wereld van social media. Want social media is meer dan aanwezig zijn. Wij denken met je mee over het invullen van een creatieve tijdlijn, zodat jouw bedrijf opvalt in de socials!

Maak kennis met het Social Media Bureau Breda

Fresh Lemon beschikt over een groot netwerk met andere online specialisten, zodat we op het online gebied kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en het maken van animaties. Door onze grote kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising kunnen wij je goed van dienst zijn; wij zetten alle kanalen in om ons doel te bereiken. Wij doen er alles aan om je volledig te ontzorgen. Dat doen wij niet alleen met het maken van pakkende content maar ook met het monitoren van onze berichten en campagnes. Dit doen wij 7 dagen in de week van 08.30 tot 21.00 uur door middel van webcare. Per kwartaal bespreken we de bevindingen met onze klanten en geven optimalisatietips voor de content. Denk aan interactieratio, groei volgers en best presterende berichten. Maandelijks hebben we content overleg met onze klanten over nieuwe input, acties en events door te spreken. Al onze verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. 

Kennismaken met ons Social Media Bureau Breda?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor de inzet van een social media bureau Breda? Wij staan je graag te woord en plannen zo snel mogelijk een afspraak met je in. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag jouw wensen en gaan wij op zoek naar passende mogelijkheden om jouw merk, producten of bedrijf onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. 

Oók resultaten
binnenharken?