Social media bureau Waalwijk

Ben je op zoek naar een social media bureau Waalwijk?

Social media is niet meer weg te denken uit de wereld van communicatiemiddelen die we tot onze beschikking hebben. En dan zijn er behoorlijk wat!
Maken deze toffe kanalen al onderdeel uit van jouw plan? Nog niet? Maar ben je wel nieuwsgierig hoe deze jou kunnen helpen aan meer naamsbekendheid, klanten of conversie? Team Fresh Lemon to the rescue!

Meer weten?
Zoals je hierboven al in een tipje van de sluier hebt kunnen lezen is Social media bureau Waalwijk dé specialist op het gebied van online media en wij helpen je graag om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Neem contact met ons op via de socials of stuur een e-mail naar info@fresh-lemon.nl.

Neem contact op

Boehhhh! We houden niet van doorsnee.

Bekijk al ons werk
Smuldier
Awareness campagne
SRA
Arbeidscampagne
GroentenFruit Huis
Awareness campagne
Hago Zorg
Vacature campagne
Datatoppers
Social Media

Wat we doen

Veel! Want er is zoveel mogelijk. Maar ons motto is, liever een kanaal goed inrichten dan zes maar half. Daarbij is het natuurlijk super belangrijk dat jouw (potentiële) klanten zich wel op dit kanaal bevinden! So it all starts with a plan! Een #powerplan voor jouw socials!

Op basis van dit plan starten we met de uitvoering, waarbij jij zelf uiteraard ook een rol speelt! Jij bent de vent van de tent, zit letterlijk op de content!
We gaan kijken wat werkt voor jouw doelgroep. Op basis van een strakke structuur, de contentkalender, gaan we aan de slag. Advertising kan hier een rol in spelen, maar misschien ook wel een #handson training LinkedIn voor jouw salesteam?
Kortom… we doen veel, maar graag het beste voor jou!

Wil je zien wat we voor andere klanten hebben gedaan? Check dan onze #klantcases.

Meer over onze diensten

#trending

Social
Stop met willekeurig inhaken: dit is waarom
Social
De 7 social media trends voor 2024
Employer Branding
Personeel? Hark ze binnen met een vacaturecampagne!
Social
10 simpele inhaakregels voor een rake inhaker
Social
Meta’s Threads: waarom merken erin moeten duiken
AI
ChatGPT: maak creatief gebruik van de AI-tool
Advertising
4 tips over adverteren op TikTok
Social
5 tips voor een killer Instagram biografie

Een social strategy die een #sterke basis vormt

Social media bureau Waalwijk, van strategie, tot content en monitoring!

Op zoek naar een social media bureau Waalwijk? Heb social media pagina’s die je nieuw leven wilt inblazen of wil je graag gaan starten met social media pagina’s? Wij kunnen zowel nieuwe pagina’s aanmaken als bestaande pagina’s onderhouden. Misschien maak je al gebruik van een aantal pagina’s, maar wil je deze graag uitbreiden? Dan gaan wij voor je aan de slag!

Het maken van een pagina en het zo nu en dan plaatsen van een bericht lijkt gemakkelijk, maar wist je dat verkeerde inzet van social media je bedrijf juist kan schaden? Om dit te voorkomen kunt je de hulp van social media bureau Waalwijk inschakelen. Wij zorgen dat de social media positief ingezet wordt.

Hoe wij dat doen? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw doelgroep, boodschap en de doelstellingen die je hebt. Op basis van die informatie maken wij een plan van aanpak en kijken wij welke berichten jouw bedrijf kunnen helpen. Ook social media advertising kan hier een rol in spelen!

Social marketing die ervoor zorgt dat je #gezien wordt

Het is belangrijk om social media goed en zorgvuldig te onderhouden, te analyseren en te optimaliseren. Wij volgen alle berichten nauwgezet en bekijken de statistieken. Dit koppelen wij regelmatig aan je terug zodat je precies weet waar je aan toe bent. Om alles uit social media te halen, vraagt tijd, kennis en ervaring. Heb je deze tijd niet over of wil je die tijd liever aan andere zaken besteden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Oók resultaten
binnenharken?