telefoon
Social media campagne Rotterdam waar jij
#blij van wordt!

Wil je jouw product of dienst onder de aandacht brengen in Rotterdam en omstreken? Zoek je een social media marketing bureau dat een flitsende campagne kan bedenken zodat jouw doelgroep bereikt wordt? Voor een social media campagne Rotterdam ben je bij Fresh Lemon aan het juiste adres. Wij zijn een social media marketing bureau dat precies weet hoe we jouw social media campagne Rotterdam aan moeten pakken. Wij hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter LinkedIn en Pinterest Advertising. Je weet net als wij dat de digitale wereld snel verandert en dat het voor een ondernemer niet bij te benen is. Het is dan ook heel verstandig om een expert te benaderen die de social media door en door kent en toeslaat op de juiste momenten. Het is ons doel dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. We zijn daarbij strategisch, creatief en uitvoerend. We zijn een tikkie anders dan het doorsnee social mediabureau en we starten met een grondige social search. Wij stellen de vraag achter de vraag en zo gaan we samen het unieke verhaal van jouw onderneming zichtbaar maken.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Monitoring van uw social media campagne Rotterdam #socialmonitoring

We zijn niet alleen goed in het posten van de juiste berichten maar we monitoren deze ook zeven dagen lang van 08.30 tot 21.00 uur. Webcare vinden wij ook erg belangrijk. De social media campagne Rotterdam wordt door ons op een frisse manier opgezet. Onze strategie heeft werkelijk effect, daar zorgen wij voor. We positioneren jouw merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Regelmatig praten wij jou bij over het proces. Maandelijks is er content overleg over nieuwe input, acties, events etc. en elk kwartaal bespreken we een rapportage met optimalisatietips voor de content zoals interactieratio, groei volgers en best presterende berichten.

Social media campagne Rotterdam die
ervoor zorgt dat je
#gezien wordt

We kunnen jou op het hele online gebied ontzorgen. We hebben een groot netwerk met andere online specialisten die websites bouwen en optimaliseren en SEO, videomarketing en animaties kunnen verzorgen. Met onze frisse content, het continu posten en rocking social advertising maken wij jouw onderneming zichtbaar. Voor een originele social media campagne Rotterdam zijn de social nerds van Fresh Lemon geknipt. Onze kennis delen wij graag via masterclasses en Lunch & Learn op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising. Natuurlijk volgen wij alle trends op de voet en passen wij deze als het nodig is meteen toe!


Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!