Social media marketing Rotterdam nodig?

telefoon
Social media waar jij
#blij van wordt!

Op zoek naar een specialist voor uw social media marketing Rotterdam? Social media marketing gaat over het bereiken van jouw doelgroep via social media. Dat kan via veel verschillende kanalen en het is een vak apart om deze in te zetten voor je onderneming. Ben je daarom op zoek naar social media marketing Rotterdam. Mooi! Wij helpen je graag om socials te creëren waar jij en jouw doelgroep blij van worden!

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Wij zijn sociaal. Niet alleen online, maar ook in reallife! Zo hebben we veel contact met jou als opdrachtgever om samen alles goed af te stemmen. Bereik je de juiste mensen online? En wat zeggen jouw klanten over jullie organisatie? Samen halen wij het maximale rendement uit jullie social kanalen! Want social ben je niet alleen online!

Social marketing die
ervoor zorgt dat je
#gezien wordt

Zien en gezien worden. Dat is waar het in social media over gaat! Hoe val je op in die tijdlijn waar maar geen eind aan lijkt te komen? Wij helpen jouw organisatie niet met het aanwezig zijn op de social media, wij laten u opvallen in de socials!

Social media marketing Rotterdam uitbesteden?

Op zoek naar een bureau voor jouw social media marketing Rotterdam? Social mediabureau Fresh Lemon is net een tikkie anders dan de doorsnee mediabureaus. Wij gaan graag samen met jou het unieke verhaal van jouw onderneming op een slimme manier zichtbaar maken in de sociale mediawereld.

We starten met een social search en stellen de vraag achter de vraag. Daarna creëren we een sterk basisplan met als doel dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal met de juiste boodschap wordt benaderd. Op het juiste moment slaan wij toe met onze frisse content. Onze aanpak is strategisch, creatief en uitvoerend. Daarmee gaan wij jouw onderneming laten shinen op social media! Wij positioneren jouw merk en zorgen bijvoorbeeld voor leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Structuur in de communicatie is belangrijk maar we blijven flexibel. Het is waar dat wij opdrachtgevers aanjagen maar dat gebeurt altijd op een positieve manier. Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest hebben voor ons geen geheimen. Adverteren op deze mediakanalen is booming en daarmee raakt jij jouw doelgroep. Wij laten je door de inzet van social media marketing Rotterdam shinen in de socials!

Social media marketing Rotterdam vergroot jouw online bereik

Fresh Lemon ontzorgt je niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook. Met webcare besteden wij bijzondere aandacht aan de online interactie met jouw klanten. Dagelijks, dus ook in het weekend, volgen wij de reacties van jouw klanten. Maandelijks hebben we content overleg om nieuwe input, acties, events etc. door te spreken. We maken rapportages die we per kwartaal met je evalueren en geven je optimalisatietips voor de content. Denk hierbij aan interactieratio, groei van de volgers en de best presterende berichten. De verzamelde data worden door ons ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Met social media marketing Rotterdam lukt het om jouw bereik steeds verder uit te bouwen. Fresh Lemon volgt de trends op de voet zodat we deze, indien nodig, direct op het werk voor onze klanten kunnen toepassen. Door een groot netwerk te vormen met andere specialisten nemen wij je op online gebied alles uit handen. Ook delen wij onze kennis graag met anderen. Dit gebeurt via masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook?Instagram Advertising en Lunch & Learn sessies. Wij weten hoe we consumenten op social media kunnen verleiden, hoe je bereik en interactie een boost geeft en hoe we ervoor kunnen zorgen dat social media marketing voor je werkt!

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!