telefoon
Social media waar jij
#blij van wordt!

Ben je op zoek naar social media marketing Rotterdam? Ben je op zoek naar een social media bedrijf dat je graag de touwtjes uit handen neemt op het gebied van social media? Wil je meer leads genereren door middel van social media? Zoek dan niet verder! Je bent bij ons aan het juiste adres voor een online media specialist! Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon! In de afgelopen jaren hebben wij vele klanten geholpen met het onder de aandacht brengen van hun bedrijf of merk. Klinkt dit je als muziek in de oren en ben je op zoek naar social media marketing Rotterdam? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen op onze website. Laat je verrassen door de vele diensten die wij aanbieden en wat wij voor je kunnen betekenen. Wij zien jouw aanvraag graag tegemoet. 

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Zoek je een creatieve partij voor Social media marketing Rotterdam? Fresh Lemon heeft een groot netwerk van online specialisten om zich heen verzameld voor jouw Social media marketing Rotterdam. Op deze manier kunnen wij je op online gebied compleet ontzorgen. Denk je hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing, en het maken van animaties. Wij delen graag onze kennis met anderen. Dit doen wij door middel van Lunch en Learn. Wij organiseren regelmatig masterclasses voor het juiste gebruik van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising. Onze specialisten volgen de trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Wij staan bekend als strategisch, creatief en uitvoerend. Wij zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Hiermee positioneren wij een merk en zorgen wij voor bijvoorbeeld meer leads naar de website of een grotere verkoop van producten en diensten. Fresh Lemon werkt met een plan, een kapstok en met diverse thema’s (campagnes). Wij stellen de vraag achter de vraag, en starten met een social search. 

Social marketing die
ervoor zorgt dat je
#gezien wordt

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Wij ontzorgen onze klanten niet alleen door het plaatsen van berichten, maar wij monitoren deze berichten ook dagelijks van 08.30 – 21.00 uur. Ook in de weekenden gaan wij hier graag mee door. Per kwartaal bespreken wij met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Daarnaast hebben wij maandelijks content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties, events etc. door te spreken

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!