telefoon
Social media marketing Rotterdam waar jij
#blij van wordt!

Om je doelgroep te bereiken voor jouw onderneming via social media is nog niet zo simpel. Het houdt echt wat meer in dan af en toe een bericht op Facebook posten. Wil je social media marketing Rotterdam serieus gaan aanpakken dan is Fresh Lemon een social media marketing bureau dat net een tikkie anders is. Met dat ’tikkie anders’ bereiken wij goede resultaten. Ons doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd, kunnen wij waarmaken. Wij doen dat op de ‘Fresh Lemon-manier’ en daarvoor starten we met social search. We stellen de vraag achter de vraag en leren jouw onderneming door en door kennen. Pas dan gaan we aan de slag met een sterk basisplan. Wij zijn strategisch, creatief en uitvoerend; we weten hoe we de consument kunnen verleiden op social media. Elke dag mixt ons team van social media experts hands & brains om jouw onderneming te laten shinen op social media. We gaan op onderzoek uit, houden de doelgroep in de gaten en slaan toe op de juiste momenten. Onze sociale strategie is een sterke basis die gegarandeerd resultaat oplevert.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Wij weten precies hoe Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising werken. We maken frisse content, blijven constant posten en rocken social advertising. Eigenlijk beschikken we allemaal over een flinke social media marketing Rotterdam verslaving, maar weet je, wij zijn daar eigenlijk best trots op. We worden er blij van en we boeken resultaat. We plaatsen niet alleen berichten maar we monitoren deze ook dagelijks van 08.30 tot 21.00 uur. We houden je op de hoogte en hebben maandelijks content overleg met jou over nieuwe input, acties, events etc. Elk kwartaal bespreken we de rapportage met optimalisatietips voor de content zoals interactieratio, groei volgers en best presterende berichten.

Social marketing die
ervoor zorgt dat je
#gezien wordt

Natuurlijk volgen wij de trends nauwgezet en als onze klanten daar hun voordeel mee kunnen doen dan schromen wij niet om deze direct toe te passen. Met ons grote netwerk van online specialisten kunnen we jou op online gebied helemaal ontzorgen. Voor bijvoorbeeld het bouwen en optimaliseren van website, inzet van SEO, videomarketing en animaties weten wij de weg. Onze kennis delen we graag. Dit doen we via masterclasses en Lunch & Learn op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising. Zo kun je er straks zelf mee uit de voeten!

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!