telefoon
Social media marketing, socials waar jij #blij van wordt!

Social media is tegenwoordig een belangrijk kanaal om als ondernemer jouw producten of diensten onder de aandacht te brengen. Ben je op zoek naar een echte social media marketing specialist die dit als geen ander kan? Fresh Lemon is een social mediamarketing bureau dat precies weet hoe het ervoor kan zorgen dat social selling voor jou werkt. Wij hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. In de digitale wereld voelen wij ons als een vis in het water. Wij blinken uit in het bedenken van toffe ideeën voor onze klanten met als doel dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Fresh Lemon weet als social media specialist consumenten te verleiden. Graag werken we samen met jou het unieke verhaal van jouw onderneming zichtbaar maken in de wereld van sociale media. Dit doen we op een geheel eigen manier die afwijkt van de doorsnee mediabureaus. Wij zijn een tikkie anders, maar het werkt wel! Onze aanpak is strategisch, creatief en uitvoerend. We beginnen met social search en vragen je het hemd van het lijf. Als we jouw onderneming goed kennen, stellen we een sterk basisplan op. We werken met een plan, kapstok en thema’s (campagnes).

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

We maken frisse content, blijven constant posten en rocken social advertising. Daarnaast monitoren we onze berichten ook zeven dagen per week van 08.30 uur tot 21.00 uur. Maandelijks hebben we met jou overleg over de content voor nieuwe input, acties, events etc. Per kwartaal krijg je van ons een rapportage met optimalisatietips voor de content (interactieratio, groei volgers, best presterende berichten etc.). Deze rapportage bespreken we natuurlijk met jou. We ontzorgen je op alle mogelijke manieren en dankzij ons grote netwerk met andere online specialisten kunnen we ook zorgen voor het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing, animaties etc.

Fresh Lemon, de frisse en creatieve specialist voor social media marketing!

Alle trends worden door ons op de voet gevolgd, we zijn namelijk allemaal flink verslaafd aan social media. In ons geval zijn we daar trots op omdat we als geen ander weten hoe je bereik en interactie een boost geeft. Fresh Lemon is een social media marketing bureau dat met een frisse blik, een strategisch brein en een creatieve geest graag voor jouw onderneming aan de slag gaat en jouw doelgroep gaat raken. We delen onze kennis graag met anderen. Dit doen we via masterclasses en Lunch & Learn op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising. Wij zorgen ervoor dat social voor jou gaat werken.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!