telefoon
Social media marketing, socials waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media marketing bedrijf dat met je meedenkt? Ben je op zoek naar een social media marketing bedrijf dat voor jou het social media gedeelte uit handen neemt? Zoek dan niet verder! Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Fresh Lemon is gevestigd in Noordeloos en bespreekt graag jouw wensen onder het genot van een kopje koffie of thee op onze fijne locatie. Fresh Lemon werkt samen met een groot netwerk met andere online specialisten, zodat we je op het online gebied kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. Wij worden omschreven als strategisch, creatief en uitvoerend. Dit merk je aan onze duidelijke afspraken, unieke campagnes en ons aanstekelijke enthousiasme. Ben je benieuwd wat wij voor jouw wensen kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje op deze website en laat je verrassen door ons aanbod. 

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Fresh Lemon is de frisse specialist voor jouw social media marketing. Fresh Lemon volgt trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Wij zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen wij voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Wij werken altijd aan jouw social media marketing met een compleet plan, thema’s en campagnes. Hierdoor hebben wij een mooi doel voor ogen dat wij willen behalen. Fresh Lemon stelt de vraag achter de vraag. Dit doen wij door te starten met een social search. Het is onze taak om jou als klant volledig te ontzorgen. Wij plaatsen de social media berichten en deze monitoren wij ook. Dit doen wij door middel van webcare van 08.30 tot 21.00 uur. Ook in de weekenden laten wij deze draaien. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Daarnaast hebben we maandelijks content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken. Fresh Lemon beschikt over veel kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. ‘Pay to Play’.

Fresh Lemon, de frisse en creatieve specialist voor social media marketing!

Wil je meer weten over de vele diensten die wij aanbieden? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij nodigen je graag uit om contact op te zoeken met één van onze medewerkers. Wij plannen graag een afspraak met je in om jouw wensen te bespreken. Fresh Lemon deelt haar kennis ook graag met anderen. Dit doen we via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!