telefoon
Social media uitbesteden, socials waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media marketing specialist? Ben je op zoek naar een flexibel bedrijf dat structuur aanbrengt in de communicatie naar jouw doelgroep? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon in Noordeloos. In de loop van de jaren hebben wij onze naamsbekendheid steeds verder uit kunnen breiden en hebben vele bedrijven ons weten te vinden. Zij maken tegenwoordig gebruik van onze diensten en plukken daar de vruchten af. Wij zijn een strategisch, creatief en uitvoerend team dat graag een kopje koffie drinkt meet jou. Wij volgen trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Wij zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd.  Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen? Je kunt vrijblijvend een afspraak inplannen. Wij bespreken graag met jou je wensen en gaan op zoek naar de passende mogelijkheden voor social media marketing voor jouw doelen.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Op zoek naar een social media marketing specialist? Fresh Lemon werkt altijd met een goed plan aan uw social media marketing. Wij werken daarnaast met campagnes en met een kapstok. Onze experts gaan duidelijk en doelgericht te werk. Wij stellen namelijk de vraag achter de vraag. Daarna starten wij met een social search. De verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Fresh Lemon werkt met een groot netwerk van andere online specialisten. Op deze manier kunnen wij je op online gebied volledig ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. Wij delen onze kennis graag met anderen. Dit doen we via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising. We hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. ‘Pay to Play’. Dit alles zetten wij in voor jouw merk, bedrijf of product. 

Fresh Lemon, de frisse en creatieve specialist voor social media marketing!

Wij jagen onze opdrachtgevers aan, op een positieve manier. Maandelijks hebben we content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties, en events door te spreken. We ontzorgen de klant door niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook de gehele week van 08.30 uur– 21.00 uur. Ook in de weekenden gaan wij door. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Denk aan de interactieratio, groei volgers, en de best presterende berichten.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!