telefoon
Social media marketing, socials waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media marketing bureau? Ben je op zoek naar een social media marketing bureau dat met je meedenkt zodat jouw social media berichten onder de aandacht worden gebracht bij de juiste doelgroep? Zoek dan niet verder! Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Wij bieden je graag onze jarenlange ervaring aan met het optimaliseren van social media content. Wij staan bekend als strategisch, creatief en uitvoerend waardoor wij de beste resultaten kunnen behalen. Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kun je te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over onze diensten en plannen indien gewenste een afspraak met je in. Als je op zoek bent naar een social media marketing bureau ben je bij ons aan het juiste adres.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Fresh Lemon is gevestigd in Noordeloos maar komt graag in actie voor verschillende bedrijven door heel Nederland. Ons team van specialisten slaat graag de handen in elkaar om jouw merk te promoten bij jouw gewenste doelgroep. Wij zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Ons team werkt te allen tijde met een plan. Dit doen wij door middel van thema’s en campagnes. Het is onze taak om de vraag achter de vraag te stellen. We volgen trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Daarnaast jagen wij onze opdrachtgevers aan, op een positieve manier. We hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. ‘Pay to Play’.

Fresh Lemon, de frisse en creatieve specialist voor social media marketing!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor de inzet van onze social media marketing skills? Wij vertellen je daar graag meer over. Ons netwerk is groot met onder andere online specialisten. Hierdoor kunnen wij op het online gebied onze klanten nog meer ontzorgen.  Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. We ontzorgen de klant door niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook iedere dag van 08.30 – 21.00 uur. Ook in de weekenden. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!