telefoon
Social media marketing, socials waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media marketing bureau? Ben je op zoek naar een social media specialist die met je meedenkt? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom in Noordeloos. In Noordeloos vind je Fresh Lemon. Wij vormen een team van social media specialisten, dat graag de handen ineen slaat om jouw doelen op sociale media gebied te behalen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen. We zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld voor leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en welke stappen wij ondernemen om jouw merk of product te promoten bij de juiste doelgroep? Wil je meer halen uit de social media kanalen? Roep dan direct de hulp in van onze specialisten. Voor het vinden van een social media marketing bureau ben je bij Fresh Lemon aan het juiste adres.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Het team van Fresh Lemon beschikt over jarenlange ervaring in social media marketing doeleinden. Wij hebben kennis van Facebook, Instagram en LinkedIn. Door de jaren heen weten vele bedrijven ons te vinden, waardoor we nog meer kennis tot ons hebben genomen. Wij gaan dan ook graag met jouw wensen aan de slag en nemen jouw social media kanalen graag van je over. We volgen trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Maandelijks hebben we content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Hierdoor blijf je op de hoogte en kunnen wij korte lijnen onderhouden met onze klanten. Jij weet wat er speelt en wij kunnen vrijwel direct handelen en bijsturen. Naast onze kennis voor social media kanalen, hebben wij ook een groot netwerk met andere online specialisten, zodat we op het online gebied ook onze klanten kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en het maken van persoonlijke animaties.

Fresh Lemon, de frisse en creatieve specialist voor social media marketing!

Wil je meer weten over de diensten die wij je aan kunnen bieden? Wij nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen. Voor het inzetten van een social media marketing specialist ben je bij Fresh Lemon in goede handen.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!