telefoon
Social media marketing, socials waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media marketing bureau dat met jou mee denkt? Wil je meer halen uit je social media kanalen en ben je op zoek naar een social media marketing team dat graag de handen ineen slaat voor jouw online kanaal? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Wij bieden je graag onze jarenlange ervaring aan met het optimaliseren van jouw social media kanalen. Wij staan bekend als strategisch, creatief en uitvoerend, waardoor wij de beste resultaten kunnen behalen voor al onze klanten. Ben je benieuwd wat wij voor jouw online kanalen kunnen betekenen? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en hoe wij jouw doelen kunnen behalen? Wij vertellen je daar graag meer over. We jagen onze opdrachtgevers aan, op een positieve manier. Wil je weten hoe wij dat doen? Neem dan direct een kijkje op onze website en plan direct een afspraak met een kop koffie met ons in.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Door onze kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising weten wij precies wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. We zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Fresh Lemon beschikt over een groot netwerk met andere online specialisten, zodat we ook op het online gebied al onze klanten kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en het maken van leuke en unieke animatie filmpjes over jouw bedrijf, merk of product.  We volgen trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. We werken met een plan, kapstok en thema’s, stellen de vraag achter de vraag, en starten met een social search.

Fresh Lemon, de frisse en creatieve specialist voor social media marketing!

We ontzorgen de klant door niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook door middel van webcare. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Denk hierbij aan interactieratio, groei volgers en best presterende berichten. Maandelijks hebben we content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en evenementen door te spreken. Wist je dat wij onze kennis ook graag met anderen delen? Dit doen we via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook, Instagram Advertising.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!