telefoon
Social media uitbesteden, socials waar jij #blij van wordt!

Bent u op zoek naar een bureau dat de social media marketing van uw bedrijf regelt? Social media marketing zorgt ervoor dat uw bedrijf gezien wordt. Heeft u het momenteel erg druk maar plaatst u nog wel regelmatig berichten op social media? In hoeverre valt uw tijdlijn ook daadwerkelijk op? Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf in de wereld van social media opvalt en dat u in deze drukke tijd meer tijd kunt besteden aan uw bedrijf. Want social media is meer dan aanwezig zijn op internet. Wij denken graag met u mee over het invullen van een creatieve tijdlijn zodat uw bedrijf opvalt op de social media kanalen. Om dit professioneel aan te pakken, bent u bij Fresh Lemon aan het juiste adres. Wij gaan samen met u het unieke verhaal van uw onderneming op een slimme manier online zichtbaar maken. Met onze aanpak gaan wij op een strategische, creatieve en uitvoerende manier aan de slag voor u. Uw online bereik vergroten met Social media marketing staat voorop!

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Op zoek naar een specialist voor uw social media marketing? Wij kunnen u niet alleen ontzorging aanbieden door berichten te plaatsen maar wij monitoren deze ook. Wij houden van ieder bericht de statistieken bij en bekijken of er verbanden zijn tussen berichten. Dit heet webcare. Wij kunnen zowel de schriftelijke als mondelinge communicatie overnemen. Onze experts weten op een speelse manier met woorden om te gaan. Daarbij regelen wij de organisatie en planning van de berichten. Het is gebruikelijk dat er onder tijdsdruk gewerkt wordt. Wij zijn dit gewend en weten precies op welk moment de berichten geplaatst moeten worden. Als u ook nog in de drukke werkomgeving van social media alert moet zijn wordt het voor u misschien erg veel. Door social media marketing bureau Fresh Lemon in te schakelen heeft u deze druk niet. Wij regelen alle zaken van A tot Z voor u.

Fresh Lemon, de frisse en creatieve specialist voor social media marketing!

Heeft u grote belangstelling voor social media maar lukt het niet om de juiste content op de juiste kanalen te zetten? Wij helpen u graag bij het maken van een plan van aanpak. U kunt de social media volledig door ons laten verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om ons alleen de berichten te laten plaatsen of de resultaten bij te laten houden. Wij bieden u verschillende diensten aan die allemaal gerelateerd zijn aan social media. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan graag met u in gesprek!

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!