Social Media Marketing

Wil je social media marketing inzetten voor jouw bedrijf of merk? Schakel hiervoor een ervaren social mediabureau in. Fresh Lemon is een social media marketing specialist die graag jouw bedrijf online wil promoten! Wij hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. Wij zorgen ervoor dat social werkt voor jou! Dat doen we op de onnavolgbare Fresh Lemon manier. Wij begrijpen als geen ander dat de digitale wereld gaat over mensen, relaties en verhalen. We laten merken opvallen door ze menselijk te maken. We willen eerst jou en je bedrijf goed leren kennen. We starten met social search. Het unieke verhaal van jouw onderneming maken we online zichtbaar. Hiervoor maken we een basisplan. Fresh Lemon is strategisch, creatief en uitvoerend. We willen de juiste doelgroep benaderen, via het juiste kanaal en met de juiste boodschap. Online succes vraagt om een strategische aanpak op maat. De online wereld is dynamisch. Fresh Lemon weet daar wel raad mee. Wij volgens alle ontwikkelingen en trends op de voet. Ontwikkelingen die voor jou belangrijk zijn passen we direct toe. Social media marketing is ons op het lijf geschreven. Wij weten hoe je potentiële kopers kunt verleiden op social media. Ook geven we een boost aan je bereik en interactie.

Meer over Fresh Lemon

Boehhhh! We houden niet van doorsnee.

Bekijk al ons werk
Smuldier
Awareness campagne
SRA
Arbeidscampagne
GroentenFruit Huis
Awareness campagne
Hago Zorg
Vacature campagne
Datatoppers
Social Media
Meer over onze diensten

#trending

Social
Stop met willekeurig inhaken: dit is waarom
Social
De 7 social media trends voor 2024
Employer Branding
Personeel? Hark ze binnen met een vacaturecampagne!
Social
10 simpele inhaakregels voor een rake inhaker
Social
Meta’s Threads: waarom merken erin moeten duiken
AI
ChatGPT: maak creatief gebruik van de AI-tool
Advertising
4 tips over adverteren op TikTok
Social
5 tips voor een killer Instagram biografie

Merk positioneren met social media marketing

Het positioneren van een merk gaat over de verbinding tussen jouw merk en jouw doelgroep. We positioneren jouw merk en zorgen bijvoorbeeld voor leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Op online gebied kunnen we je helemaal ontzorgen. Door ons ruime netwerk van online specialisten kunnen we alle registers opentrekken. Denk hierbij aan het bouwen en verbeteren van websites. Ook kunnen we SEO, videomarketing en persoonlijke animaties inzetten. Wij zorgen ervoor dat social media voor jou gaat werken!

Rapportage van je social media marketing

Elke maand gaan we met jou in overleg over de content. We spreken nieuwe input, acties en events door. Elke drie maanden komen we met een rapportage met verbetertips voor de content. Met sociale content kunnen wij wel uit de voeten. Uit onze koker komen pittige teksten, frisse visuals, hippe insta stories en leuke gifjes. Wij zorgen ervoor dat jij helemaal bij blijft in de online wereld. Jouw content is altijd belangrijk en effectief. Social media marketing is in vergelijking met andere marketing methoden relatief goedkoop. Je kunt met een relatief klein budget een groot publiek bereiken. Fresh Lemon gaat voor meetbaar resultaat. We starten graag je online reis. Neem vandaag nog contact met ons op.

Oók resultaten
binnenharken?