telefoon

Digital marketing bureau Utrecht waar jij
#blij van wordt!

Ben je op zoek naar een digital marketing bureau Utrecht? Ben je op zoek naar een bedrijf dat met je meedenkt en jou de social media kanalen uit handen neemt? Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Hoewel wij gevestigd zijn in Noordeloos komen wij graag naar je toe in Utrecht en omstreken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je helpen om je doelen te bereiken en om jouw bedrijf of product onder de aandacht te brengen bij jouw gewenste doelgroep. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Neem dan eens een kijkje op onze website. Laat je verrassen door onze strategie en uiteenlopende diensten. Samen met jou bespreken wij graag je wensen en maken naar aanleiding daarvan een plan op maat. Als je op zoek bent naar een digital marketing bureau Utrecht ben je bij Fresh Lemon aan het juiste adres. 

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Digital marketing bureau Utrecht die een #sterke
basis vormt

Heb je een digital marketing bureau Utrecht nodig? Fresh Lemon heeft in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid opgebouwd waardoor veel bedrijven ons tegenwoordig weten te vinden. Wij zijn een fris, sterk en strategisch digital marketing bureau Utrecht. Onze experts staan graag voor je klaar om samen met jou je wensen te verwezenlijken. Wij werken strategisch, creatief en uitvoerend. Daarnaast zijn wij erg flexibel, maar wij brengen structuur aan in de communicatie naar jouw doelgroep. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren wij een merk en zorgen wij voor meer leads naar jouw website of de verkoop van producten en diensten. Wij werken altijd met een plan, kapstok en thema’s. Fresh Lemon stelt de vraag achter de vraag. Daarnaast jagen wij ook onze opdrachtgevers aan, wel op een positieve manier. Wij werken samen met een netwerk andere online specialisten. Hierdoor kunnen wij jou op het online gebied nog meer ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en het maken van animaties. 

Digital marketing die
ervoor zorgt dat je
#gezien wordt

Wij ontzorgen onze klanten niet alleen door het plaatsen van berichten op social media kanalen maar wij monitoren onze geplaatste berichten ook iedere dag van 08.30 – 21.00 uur. Per kwartaal bespreken wij met onze klanten een rapportage met optimalisatietips voor de content. Denk hierbij aan interactieratio, groei volgers, best presterende berichten en dergelijke. Daarnaast hebben wij maandelijks content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken. Fresh Lemon heeft veel kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. 

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!