telefoon
Digital marketing bureau waar jij
#blij van wordt!

Digital marketing bureau Utrecht nodig? Ben je op zoek naar een digital marketing bureau in de omgeving van Utrecht? Ben je op zoek naar een digital marketing bureau waar je van op aan kunt? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op de website van Fresh Lemon. Wij bieden je onze jarenlange ervaring aan op het gebied van digital marketing bureau Utrecht. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij je goed van dienst zijn en weten wij als geen ander hoe wij jouw bedrijf of merk onder de aandacht moeten gaan brengen bij de gewenste doelgroep. Fresh Lemon is strategisch, creatief en uitvoerend. Je bent bij ons aan het juiste adres als je op zoek bent naar een professionele digital marketing bureau Utrecht. Wij zijn flexibel in onze diensten, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. 

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Digital marketing bureau Utrecht die een #sterke
basis vormt

Op zoek naar een creatief digital marketing bureau Utrecht? De experts van Fresh Lemon werken met thema’s, een kapstok en met een plan. Wij stellen de vraag achter de vraag en starten met een uitgebreide social search. Daarmee positioneren wij een merk en zorgen wij voor meer leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Wij jagen onze opdrachtgevers op een positieve manier aan. Daarnaast ontzorgen wij de klant niet alleen door het plaatsen van berichten, maar wij monitoren deze berichten ook. Dit doen wij iedere dag van 08.30 – 21.00 uur. Ook in de weekenden gaan wij gewoon door. Per kwartaal bespreken wij met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content (interactieratio, groei volgers, best presterende berichten). Daarnaast hebben wij maandelijks een contact overleg met onze klanten om nieuwe events, acties en input door te spreken. Onze specialisten hebben veel kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising ‘Pay to Play’. Alle verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Fresh Lemon werkt met een groot netwerk van andere onlinespecialisten. Hierdoor kunnen wij je op online gebied volledig ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. Wij zijn dus het digital marketing bureau Utrecht dat je zoekt!

Digital marketing die
ervoor zorgt dat je
#gezien wordt

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Wij vertellen je daar graag meer over in een persoonlijk adviesgesprek. Wij delen onze kennis graag met anderen. Dit doen wij via Lunch & Learn. Wij geven masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!