telefoon

Digital marketing bureau Utrecht waar jij
#blij van wordt!

Ben je op zoek naar een digital marketing bureau Utrecht? Ben je op zoek naar een social media specialist die weet van aanpakken? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Fresh Lemon is gevestigd in Noordeloos maar is in heel Nederland inzetbaar. Door onze jarenlange ervaring en passie voor social media weten wij als geen ander wat wij voor jou kunnen betekenen. Ben je in het bezit van een prachtig merk, product of wil je je bedrijf meer onder de aandacht brengen bij jouw gewenste doelgroep? Ben je op zoek naar een social media specialist die met je meedenkt en unieke content en campagnes bedenkt? Bij Fresh Lemon steken wij graag de handen uit de mouwen voor de realisatie van jouw wensen. Door middel van een kapstok, een plan en een campagne kunnen wij vele doelen behalen. Voor een digital markering bureau Utrecht bent je bij ons in goede handen.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Digital marketing bureau Utrecht die een #sterke
basis vormt

Fresh Lemon biedt jou de mogelijkheid aan om het social media onderdeel van jouw bedrijf uit handen te nemen. Wij werken met een team van specialisten graag aan pakkende content die aansluit bij jouw doelgroep en jouw doelen. Fresh Lemon volgt de trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Wij gaan strategisch, creatief en uitvoerend te werk. Daarnaast zijn wij flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Hiermee positioneren we een merk en zorgen wij voor bijvoorbeeld leads naar de website of naar de verkoop van producten en diensten. Het is onze taak om de vraag te stellen achter de vraag. Wij starten met een social search daarnaast jagen wij onze opdrachtgevers aan op een positieve manier. Het is ook onze taak om jou volledig te ontzorgen van A tot Z. Wij ontzorgen de klant niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook door middel van webcare. Dit doen wij 7 dagen in de week van 08.30 – 21.00 uur.

Digital marketing die
ervoor zorgt dat je
#gezien wordt

Wil je meer weten over ons digital marketing bureau Utrecht? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en onze kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising inzetten om jouw doelen te behalen? Neem dan direct contact op met één van onze medewerkers. Wij staan je graag te woord en plannen zo snel mogelijk een afspraak met je in.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!