Digital marketing Rotterdam

Social media waar jij
#blij van wordt!

Digitale marketing gaat over het online bereiken van uw doelgroep. Dat kan via veel verschillende kanalen en om dat allemaal bij te kunnen benen heb je een digital marketing Rotterdam nodig. Social mediabureau Fresh Lemon is net een tikkie anders dan de doorsnee mediabureaus. Wij gaan graag samen met jou het unieke verhaal van je onderneming op een slimme manier zichtbaar maken in de wereld van social media. Social search is onze eerste stap waarbij we de vraag achter de vraag stellen. Daarna creëren wij een sterk basisplan met als doel dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal met de juiste boodschap wordt benaderd. Op het juiste moment slaan wij toe met content die van belang is. We werken met een plan, kapstok en thema’s. We gaan jouw onderneming laten shinen op social media! Onze aanpak is strategisch, creatief en uitvoerend. Structuur in de communicatie is belangrijk maar we blijven daarbij flexibel. We positioneren je merk en zorgen bijvoorbeeld voor leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Het is waar dat wij onze opdrachtgevers aanjagen, maar dat gebeurt altijd op een positieve manier. Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest hebben voor ons geen geheimen. Adverteren op deze social mediakanalen is booming! Wij zijn gek van social media en zorgen ervoor dat digital marketing Rotterdam voor je gaat werken.

Digital marketing Rotterdam die een #sterke
basis vormt

Op zoek naar een specialist voor digital marketing Rotterdam? Fresh Lemon ontzorgt je niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook. Met webcare besteden wij bijzondere aandacht aan de online interactie met klanten. Dagelijks, dus ook in het weekend, volgen wij de reacties van je klanten. Maandelijks hebben we content overleg om nieuwe input, acties, events etc. door te spreken. We maken rapportages die we per kwartaal met de klant evalueren en geven optimalisatietips voor de content. Denk hierbij aan interactieratio, groei van volgers en de best presterende berichten. De verzamelde data worden door ons ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Met digital marketing Rotterdam lukt het jouw bereik steeds verder uit te bouwen.

Digital marketing die ervoor zorgt dat je #gezien wordt

Fresh Lemon volgt de trends op de voet zodat we deze direct op het werk voor onze klanten kunnen toepassen. Digital marketing Rotterdam betekent ook dat wij een groot netwerk vormen met andere specialisten. Wij nemen je op online gebied alles uit handen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing, animaties etc. Ook delen wij onze kennis graag met anderen. Dit doen we via masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising en Lunch & Learn sessies. Wij weten hoe we consumenten op social media kunnen verleiden, hoe je bereik en interactie een boost geeft en hoe we de doelgroep gaan raken!

Projecten

Datatoppers
Social Media
SRA
Arbeidscampagne
Hago Zorg
Vacature campagne

Oók resultaten
binnenharken?