Digital marketing Utrecht

Digital marketing waar jij #blij van wordt!

Digitale marketing gaat over het online bereiken van je doelgroep. Dat kan via veel verschillende kanalen en om dat allemaal bij te kunnen benen heb je een digital marketing Utrecht nodig. Social mediabureau Fresh Lemon is net een tikkie anders dan de doorsnee mediabureaus. Wij gaan graag samen met jou het unieke verhaal van je onderneming op een slimme manier zichtbaar maken in de social mediawereld.

We starten met een social serach en stellen de vraag achter de vraag. We prikkelen, zijn nieuwsgierig, dagen uit en laten kansen zien. Daarna creëren we een sterk basisplan met als doel dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal met de juiste boodschap wordt benaderd. Op het juiste moment slaan wij toe met een frisse content. Daarmee gaan wij jouw onderneming laten shinen op social media! Onze aanpak is strategisch, creatief en uitvoerend. We werken met een plan, kapstok en thema’s. Fresh Lemon positioneert het merk en zorgen bijvoorbeeld voor leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Het is waar dat wij opdrachtgevers aanjagen maar dat gebeurt altijd op een positieve manier. Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest hebben voor ons geen geheimen. Adverteren op deze mediakanalen is booming. Wij zorgen ervoor dat digital marketing Utrecht voor je gaat werken.

Digital marketing Utrecht die een #sterke
basis vormt

Op zoek naar een digital marketing Utrecht specialist? Fresh Lemon ontzorgt je niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook. Met webcare besteden wij bijzondere aandacht aan online interactie metjo uw klanten. Dagelijks, dus ook in het weekend, volgen wij de reacties van klanten. Maandelijks is er content overleg om nieuwe input, acties, events etc. door te spreken. We maken rapportages die we per kwartaal evalueren en geven optimalisatietips voor de content. Denk hierbij aan interactieratio, groei van volgers en de best presterende berichten. De verzamelde data worden door ons ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Met digital marketing Utrecht lukt het om jouw bereik steeds verder uit te bouwen.

Digital marketing die ervoor zorgt dat je #gezien wordt

Fresh Lemon volgt de trends op de voet zodat we deze direct op het werk voor onze klanten toepassen. Door een groot netwerk te vormen met andere specialisten neemt digital marketing Utrecht je op online gebied alles uit handen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing, animaties etc. Ook delen wij onze kennis graag met anderen. Dit doen we via masterclasses op het gebied van LinnkedIn en Facebook/Instagram Advertising en Lunch & Learn sessies. Wij weten hoe we consumenten op social media kunnen verleiden, hoe je bereik en interactie een boost geeft. Ons team gaat ervoor zorgen dat digitale marketing voor jou werkt!

Projecten

Datatoppers
Social Media
SRA
Arbeidscampagne
Smuldier
Awareness campagne

Oók resultaten
binnenharken?