LinkedIn advertising consultant

Ben je op zoek naar een LinkedIn advertising consultant? Ben je op zoek naar een social media bureau dat graag met je meedenkt en die een LinkedIn advertising consultant voor je in kan zetten? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Onze experts bieden je graag hun jarenlange ervaring aan met het inzetten van onder andere een LinkedIn advertising consultant. Omdat wij niet alleen via Facebook en Instagram jouw doelen willen behalen, gaan wij ook door middel van LinkedIn jouw doelgroep aanspreken. Dit doen wij door middel van slimme content en campagnes. Wij hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising en slaan graag de handen in elkaar om al deze kanalen voor jouw bedrijf te gaan gebruiken. Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om contact op te nemen met onze LinkedIn advertising consultant. Wij plannen graag een vrijblijvend afspraak met je in zodat wij al jouw wensen kunnen bespreken.

Neem contact op

Boehhhh! We houden niet van doorsnee.

Bekijk al ons werk
Smuldier
Awareness campagne
SRA
Arbeidscampagne
GroentenFruit Huis
Awareness campagne
Hago Zorg
Vacature campagne
Datatoppers
Social Media
Meer over onze diensten

#trending

Social
Stop met willekeurig inhaken: dit is waarom
Social
De 7 social media trends voor 2024
Employer Branding
Personeel? Hark ze binnen met een vacaturecampagne!
Social
10 simpele inhaakregels voor een rake inhaker
Social
Meta’s Threads: waarom merken erin moeten duiken
AI
ChatGPT: maak creatief gebruik van de AI-tool
Advertising
4 tips over adverteren op TikTok
Social
5 tips voor een killer Instagram biografie

Een LinkedIn advertising strategy die een #sterke basis vormt

De specialisten van Fresh Lemon zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Onze specialisten jagen onze opdrachtgevers aan, op een positieve manier waardoor wij nog beter onze taken uit kunnen voeren. Dankzij een groot netwerk van andere online specialisten kun je bij ons ook terecht voor het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en het maken van animaties. Het is onze taak om regelmatig de juiste berichten te plaatsen. We plaatsen niet alleen berichten, maar we monitoren ze ook. Dit doen wij de gehele week van 08.30 – 21.00 uur. Ook in de weekenden draaien wij door. De verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren.

Fresh Lemon, jouw LinkedIn advertising consultant

Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan als LinkedIn advertising consultant? Per kwartaal evalueren we onze rapportage met optimalisatietips voor de content. Denk hierbij aan interactieratio, groei volgers en best presterende berichten. Maandelijks hebben we met jou content overleg om nieuwe input, acties en events door te spreken. Wij delen onze kennis graag via masterclasses en Lunch & Learn. Alle trends volgen wij op de voet en we zetten dit gelijk in als jouw onderneming daar voordeel van heeft.

Oók resultaten
binnenharken?