LinkedIn consultant waar jij #blij van wordt!

Op zoek naar een LinkedIn consultant? Fresh Lemon is een social media expert die het maximale uit de sociale media weet te halen. LinkedIn is het grootste professionele online netwerk. LinkedIn is met bijna een miljard gebruikers één van de grootste social media platforms ter wereld. Jouw bedrijf zichtbaar maken op LinkedIn biedt dus vele kansen. Fresh Lemon is dé LinkedIn consultant die jouw online aanwezigheid op LinkedIn naar een hoger level tilt. Wij doen veel meer dan alleen berichten plaatsen. Wij starten met een social search van jouw bedrijf of organisatie. We stellen de vraag achter de vraag en maken een analyse van jouw aanwezigheid op sociale media. LinkedIn heeft voor Fresh Lemon geen geheimen. Onze LinkedIn consultant blaast jouw profiel nieuw leven in. Wij zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Ons doel is om de juiste doelgroep via het juiste kanaal met de juiste boodschap te benaderen. Fresh Lemon is strategisch, creatief en uitvoerend. LinkedIn is een fantastisch platform om je zakelijk te onderscheiden en je eigen zakelijke netwerk op te bouwen. Ook bij LinkedIn draait het om mensen, relaties en verhalen. Wij zorgen ervoor dat jouw unieke verhaal zichtbaar wordt op LinkedIn!

Meer over Fresh Lemon

Boehhhh! We houden niet van doorsnee.

Bekijk al ons werk
Smuldier
Awareness campagne
SRA
Arbeidscampagne
GroentenFruit Huis
Awareness campagne
Hago Zorg
Vacature campagne
Datatoppers
Social Media
Meer over onze diensten

#trending

Social
Stop met willekeurig inhaken: dit is waarom
Social
De 7 social media trends voor 2024
Employer Branding
Personeel? Hark ze binnen met een vacaturecampagne!
Social
10 simpele inhaakregels voor een rake inhaker
Social
Meta’s Threads: waarom merken erin moeten duiken
AI
ChatGPT: maak creatief gebruik van de AI-tool
Advertising
4 tips over adverteren op TikTok
Social
5 tips voor een killer Instagram biografie

Een LinkedIn strategy die een #sterke basis vormt

Fresh Lemon werkt met een plan, kapstok en thema’s. Onze LinkedIn consultant denkt actief met je mee. We positioneren jouw merken en zorgen bijvoorbeeld voor leads naar de website. Ziet jouw website er goed uit en werkt hij goed? Ook hierbij kan Fresh Lemon jou helpen. Op online gebied kunnen we jou compleet ontzorgen! We hebben een groot netwerk met verschillende online specialisten en kunnen je met verschillende manieren vooruit helpen. Denk hierbij aan het bouwen en verbeteren van websites en het inzetten van videomarketing en persoonlijke animaties.

Fresh Lemon, jouw LinkedIn consultant

Social media is constant in beweging. Wij volgen de nieuwste trends en ontwikkelingen op de voet. In het social media landschap weet Fresh Lemon goed de weg. Wij zijn flexibel en kunnen nieuwe ontwikkelingen direct toepassen op het werk voor onze klanten. We houden je op de hoogte van onze activiteiten en vorderingen. Tijdens het maandelijkse content overleg bespreken we nieuwe input, acties en campagnes. Elke drie maanden bespreken we met jou onze rapportage met optimalisatietips voor de content. Fresh Lemon zet de stappen die zorgen voor professioneel succes op LinkedIn. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Oók resultaten
binnenharken?