telefoon
LinkedIn consultant waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een LinkedIn consultant? Ben je op zoek naar een manier om meer likes en volgers te krijgen? Wil je meer gezien worden op onder andere LinkedIn? Zoek dan niet verder. Fresh Lemon heeft voor jou dé oplossing! Door in contact te komen met één van onze LinkedIn specialisten zul je binnen een korte tijd merken dat jouw doelen kunnen worden behaald. We volgen trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Als LinkedIn consultant weten wij als geen ander hoe wij jouw doelgroep moeten benaderen om de beste resultaten te behalen. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en hoe wij jouw wensen en doelen kunnen behalen in combinatie met het platform, LinkedIn? Neem dan direct contact met ons op. Wij plannen graag een kop koffie met je in om je meer vertellen over ons werk als LinkedIn consultant.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een LinkedIn strategy
die een #sterke
basis vormt

Fresh Lemon weet hoe je consumenten kunt verleiden op LinkedIn, hoe je bereik en interactie boost en hoe we kunnen zorgen dat LinkedIn voor jou werkt. Fresh Lemon is strategisch, creatief en uitvoerend. We zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Wij positioneren een merk en wij zorgen voor meer leads naar de website of zorgen ervoor dat de verkoop van producten en diensten beter gaat lopen. Fresh Lemon werkt graag samen met andere online specialisten, zodat we op het online gebied kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en het verzorgen van animaties. Het is onze taak om de vraag achter de vraag te stellen. Dit doen wij door middel van een social search. Aan de hand van onze bevindingen gaan we aan de slag met een plan, kapstok en thema’s in de vorm van campagnes.

Fresh Lemon, jouw LinkedIn consultant

Wil je meer weten over de werkwijze van een LinkedIn consultant? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Ons team jaagt onze opdrachtgevers aan, op een positieve manier. We ontzorgen de klant door niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook door middel van webcare. Dit doen wij iedere dag van 08.30 – 21.00 uur en ook in weekenden draaien wij door. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Wij zien je aanvraag voor een afspraak graag tegemoet.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!