telefoon
LinkedIn strategie waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media bureau dat de LinkedIn strategie van jouw bedrijf uit handen kan nemen? Ben je op zoek naar een specialist die met je meedenkt en een Linkedin strategie op poten kan zetten? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Wij beschikken over een team van specialisten dat graag voor je aan de slag gaat. Door onze jarenlange ervaring en de samenstelling van een fijn team, kunnen wij ook voor jouw bedrijf aan de slag gaan. We zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. We hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising en zetten dit graag in voor jouw bedrijf. We volgen trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Je kan direct contact met ons opnemen. Wij plannen graag een kop koffie met je in om een passende LinkedIn strategie met je te bespreken.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een LinkedIn strategie
die een #sterke
basis vormt

Door de jaren heen hebben vele bedrijven en merken ons weten te vinden en ook voor jou gaan wij graag aan de slag.  Wij zijn er om samen met jou jouw unieke verhaal slim zichtbaar te maken op LinkedIn. We onderzoeken, prikkelen, zijn nieuwsgierig, dagen uit en laten kansen zien op verschillende sociale platformen. LinkedIn is een van de bekendere social media kanalen en daar maken wij dan ook graag gebruik van. Het hebben van een LinkedIn account wil niet zeggen dat je ook de juiste doelgroep bereikt. Het is ons doel om te blijven vernieuwen. Maandelijks hebben we content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties, events door te spreken. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. We hebben een frisse blik, een scherpe bite en snappen LinkedIn volledig. Kom langs en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die wij zien om jouw LinkedIn pagina beter te laten scoren.

Fresh Lemon, jouw LinkedIn strategie consultant

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij je aanbieden om jouw Linkedin strategie in gang te zetten? Neem een kijkje op deze website en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die wij je aanbieden.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!