telefoon
LinkedIn strategie waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een goede en pakkende LinkedIn strategie? Ben je op zoek naar een strategisch, creatief en uitvoerend social media bedrijf dat met je meedenkt over een heldere LinkedIn strategie? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Fresh Lemon is de social media specialist die jou ontzorgt, ook op het gebied van LinkedIn. Wij zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Wij brengen jouw wensen naar een optimale LinkedIn strategie waarmee wij de juiste doelen kunnen behalen. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Wil je meer weten over de diensten die wij je aanbieden voor het upgraden van jouw social media kanalen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door onze expertises en plan direct een afspraak in met één van onze lemons.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een LinkedIn strategie
die een #sterke
basis vormt

Fresh Lemon werkt altijd met een plan, een kapstok en met thema’s. Deze thema’s sluiten aan bij jouw wensen en doelgroep waardoor wij de juiste snaar weten te raken. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Het is onze taak om onze klanten volledig te ontzorgen. We ontzorgen de klant niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook door middel van webcare. Dit doen wij alle dagen van de week van 08.30 – 21.00 uur. Ook in de weekenden draaien wij graag voor je door. Verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Door ons grote netwerk met andere online specialisten kunnen wij je op het hele online gebied ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en het maken van animaties. We delen onze kennis ook graag met anderen. Dit doen we via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook en Instagram Advertising.

Fresh Lemon, jouw LinkedIn strategie consultant

Wil je meer weten over de passende mogelijkheden voor de inzet van een LinkedIn strategie? Wij vertellen je daar graag meer over. We volgen trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Wij stellen de vraag achter de vraag. Dit doen wij door middel van een social search. We hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. ‘Pay to Play’ en slaan graag de handen ineen voor jouw bedrijf.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!