telefoon
LinkedIn strategie waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een professionele Linkedin strategie? Wil je meer halen uit jouw Linkedin account en ben je benieuwd welke doelen je daarmee kan behalen? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Het team van Fresh Lemon weet hoe je consumenten kunt bereiken op Linkedin, hoe je je bereik en interactie boost en hoe we kunnen zorgen dat alle sociale kanalen voor jou werkt. Wij staan bekend als strategisch, creatief en uitvoerend. Daarnaast zijn wij flexibel, maar brengen we structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor jouw Linkedin pagina kunnen betekenen? Wil je meer uit je Linkedin pagina halen? Neem dan direct contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met je in om onder het genot van een kop koffie een Linkedin strategie te bespreken.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een LinkedIn strategie
die een #sterke
basis vormt

Het team van Fresh Lemon is flexibel in de communicatie en het delen van berichten, maar wij brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. We hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising en weten daardoor als geen ander wat wij voor jou kunnen betekenen. In de loop van de jaren hebben wij een groot netwerk met andere online specialisten om ons heen verzameld. Hierdoor kunnen wij al onze klanten zo goed mogelijk ontzorgen op het gebied van online kanalen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing, en het maken van pakkende animaties. We ontzorgen de klant door niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook door middel van webcare. Dit doen wij 7 dagen in de week van 08.30 – 21.00 uur. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content en maandelijks hebben we content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events  door te spreken. De verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren.

Fresh Lemon, jouw LinkedIn strategie consultant

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij je aanbieden? Wil je meer weten over onze werkwijze? We delen onze kennis graag met anderen. Dit doen we via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook, Instagram Advertising. We volgen trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!