Social Advertising Utrecht

Ben je op zoek naar een social media bedrijf dat helemaal thuis is in Social advertising Utrecht? Ben je op zoek naar een bedrijf dat je helemaal ontzorgt? Als je op zoek bent naar een professioneel social advertising Utrecht ben je bij Fresh Lemon aan het juiste adres. Wij bieden je de mogelijkheid aan om jouw social media taken aan ons uit te besteden. Onze experts gaan graag voor je aan de slag en zorgen ervoor dat jouw merk of bedrijf onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste doelgroep. Fresh Lemon volgt de trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen en inspireren door de diensten die wij aanbieden. Je bent bij ons aan het juiste adres voor social advertising Utrecht.

Meer over Fresh Lemon

Boehhhh! We houden niet van doorsnee.

Bekijk al ons werk
Smuldier
Awareness campagne
SRA
Arbeidscampagne
GroentenFruit Huis
Awareness campagne
Hago Zorg
Vacature campagne
Datatoppers
Social Media
Meer over onze diensten

#trending

Social
Stop met willekeurig inhaken: dit is waarom
Social
De 7 social media trends voor 2024
Employer Branding
Personeel? Hark ze binnen met een vacaturecampagne!
Social
10 simpele inhaakregels voor een rake inhaker
Social
Meta’s Threads: waarom merken erin moeten duiken
AI
ChatGPT: maak creatief gebruik van de AI-tool
Advertising
4 tips over adverteren op TikTok
Social
5 tips voor een killer Instagram biografie

Een social advertising strategy die een #sterke basis vormt

Fresh Lemon is de social advertising Utrecht specialist. Fresh Lemon staat bekend als een strategisch, creatief en uitvoerend bedrijf. Wij gaan graag aan de slag voor onze klanten en weten als geen ander wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van social advertising Utrecht. Wij zijn flexibel in onze diensten, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren wij een merk en brengen wij door middel van leads je doelgroep naar jouw website of naar de verkoop van producten en diensten. Onze specialisten werken met een plan, kapstok en thema’s (campagnes). Zij stellen de vraag achter de vraag en starten met een social search. Wij werken samen met een groot netwerk van andere onlinespecialisten zodat wij je op online gebied volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en het maken van animaties. Wij delen onze kennis graag met anderen. Dit doen wij via Lunch & Learn en door het geven van verschillende masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising. 

Social advertising die ervoor zorgt dat je #gezien wordt

Wij jagen onze opdrachtgevers aan, maar op een positieve manier. Het is onze taak om je compleet te ontzorgen door niet alleen berichten te plaatsen maar onze geplaatste berichten ook te monitoren. Dit doen wij via webcare van 08.30 – 21.00 uur. Ook in de weekenden gaan wij voor jou door. Per kwartaal bespreken wij met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Maandelijks hebben wij content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events  door te spreken.

Oók resultaten
binnenharken?