Social consultant

Wil je social media inzetten om de naamsbekendheid van je bedrijf of merk te vergroten? Het social media landschap is ingewikkeld. Zoek je een ervaren social consultant die jou kan helpen om de juiste stappen te zetten? Schakel Fresh Lemon in om jou hierin te begeleiden! Fresh Lemon is een social marketing bureau, maar dan net een tikkie anders. Ons ervaren team weet alle ins en outs van social media. Wij zetten onze expertise en ervaring graag voor jou in. Wij doen niet zomaar iets, maar maken een plan op maat. Het draait bij sociale media om interactie met je doelgroep. Als social consultant zorgen wij ervoor dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal met de juiste boodschap wordt benaderd. De timing speelt hierbij ook een grote rol. Wij zijn helemaal gek van social media. We weten dan ook alles van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest. We starten met social search zodat we alles komen te weten over jouw bedrijf en jouw merk. Frisse content vertelt het unieke verhaal van jouw bedrijf of merk. Alles wat we doen is doelgericht en effectief. We zorgen bijvoorbeeld voor leads naar jouw website of de verkoop van producten en diensten. Onze aanpak is strategisch, creatief en uitvoerend.

Meer over Fresh Lemon

Boehhhh! We houden niet van doorsnee.

Bekijk al ons werk
Smuldier
Awareness campagne
SRA
Arbeidscampagne
GroentenFruit Huis
Awareness campagne
Hago Zorg
Vacature campagne
Datatoppers
Social Media
Meer over onze diensten

#trending

Social
Stop met willekeurig inhaken: dit is waarom
Social
De 7 social media trends voor 2024
Employer Branding
Personeel? Hark ze binnen met een vacaturecampagne!
Social
10 simpele inhaakregels voor een rake inhaker
Social
Meta’s Threads: waarom merken erin moeten duiken
AI
ChatGPT: maak creatief gebruik van de AI-tool
Advertising
4 tips over adverteren op TikTok
Social
5 tips voor een killer Instagram biografie

Social consultant voor online zichtbaarheid

Je zichtbaarheid online verbeteren omvat veel meer dan een bericht plaatsen. Zichtbaarheid is één ding, maar potentiële kopers verleiden tot aankoop is een tweede. Met ons grote netwerk van online specialisten kunnen we jou op online gebied ontzorgen. Als jouw website niet op orde is en bijvoorbeeld langzaam werkt, hebben leads weinig zin. Wij kunnen ook websites bouwen en digitaliseren. Daarnaast kunnen we SEO, videomarketing en persoonlijke animaties inzetten. Alles met het doel om jouw online bereik te vergroten en je bedrijf een boost te geven. Een social consultant van Fresh Lemon laat social media werken voor jou!

Resultaat van je social consultant

Wil je weten of de inzet van een social consultant ook resultaat heeft? Wij houden van transparantie. Maandelijks gaan we met jou rond de tafel voor content overleg. We spreken dan onder andere nieuwe input en acties door. Elke drie maanden bespreken we een rapportage met tips voor de content. Zelf houden we de vinger aan de pols als het gaat om ontwikkelingen en trends in de wereld van social media. Wij zijn flexibel en kunnen als het nodig is nieuwe ontwikkelingen gelijk toepassen. Nieuwsgierig naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Oók resultaten
binnenharken?