telefoon
Social marketing uitbesteden, socials waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social marketing bureau? Wil je een boost geven aan je social media kanalen maar weet je niet wanneer en hoe je jouw doelgroep moet triggeren? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Fresh Lemon is gevestigd in Noordeloos en gaat graag voor je aan de slag. Wij werken samen met een groot netwerk van andere online specialisten. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter ontzorgen op online gebied. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en het maken van toffe animaties. We volgen trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door ons aanbod en plan direct een vrijblijvende afspraak met ons in. Wij zien je aanvraag voor een social marketing afspraak graag tegemoet.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

We weten hoe je consumenten kunt verleiden op social media, hoe je bereik en interactie boost en hoe we kunnen zorgen dat social voor jou werkt. Wij werken strategisch, creatief en uitvoerend. Hierdoor kunnen wij je goed van dienst van zijn. We zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Wij houden onze klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit doen wij maandelijks en per kwartaal. We bespreken met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content en we hebben content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken. We ontzorgen de klant door niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook door middel van webcare. Dit doen wij iedere dag van 08.30 – 21.00 uur. Ook in de weekenden draaien wij door. De verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren.

Fresh Lemon, de frisse en creatieve specialist voor social marketing!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor de inzet van social marketing? Wij vertellen je daar graag meer over. Wij stellen de vraag achter de vraag en werken te allen tijde met een plan, thema’s en campagnes. We hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. We delen onze kennis graag met anderen. Dit doen we via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!