telefoon
Social marketing uitbesteden, socials waar jij #blij van wordt!

Wordt het tijd dat iemand met kennis van zaken jou als ondernemer ondersteunt met social marketingFresh Lemon is een social media marketing bureau dat ervoor zorgt dat jouw onderneming online gezien wordt. Wij zijn net een tikkie anders dan andere marketing bureaus en wij weten precies hoe je consumenten kunt verleiden op social media. We hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. Het is ons doel dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Onze social marketing start met social search; we stellen de vraag achter de vraag en leren jouw onderneming kennen tot in het hart. Samen met jou gaan we het unieke verhaal van jouw onderneming zichtbaar maken in de wereld van sociale media. Dat doen we strategisch, creatief en uitvoerend. Daarbij zijn we ook flexibel, maar we brengen wel structuur aan in de communicatie. Na onze social search creëren we een sterk basisplan. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. We zullen je je aanjagen, maar wel altijd op een positieve manier.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Wij kunnen jou op online gebied volledig ontzorgen. Met ons grote netwerk van specialisten kunnen wij ook zorgen voor optimalisatie van de website, SEO, videomarketing, animaties etc. De berichten die wij op social media plaatsen worden door ons ook gemonitord. Deze webcare doen wij zeven dagen per week van 08.30 tot 21.00 uur. Maandelijks gaan we met jou rond de tafel voor content overleg om nieuwe input, acties, events etc. door te spreken. Per kwartaal krijg je van ons een rapportage met optimalisatietips voor de content (interactieratio, groei volgers, best presterende berichten etc.). Ook deze rapportage nemen we met jou door. Verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren.

Fresh Lemon, de frisse en creatieve specialist voor social marketing!

De digitale wereld verandert snel en wij volgen alle trends op de voet. Zo nodig passen wij dit meteen toe op het werk voor onze klanten. Ons team beschikt over een behoorlijke dosis mediaverslaving en daar zijn we best trots op. Wij weten hoe ervoor kunnen zorgen dat social marketing voor jou werkt; we zijn sterren in het bedenken van toffe ideeën voor onze klanten. We maken frisse content, blijven constant posten, rocken social advertising en delen onze kennis via masterclasses en Lunch & Learn op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!