telefoon
Social marketing uitbesteden, socials waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een manier voor het uitbreiden van jouw social marketing deel van het bedrijf? Wil je op een leuke en eigentijdse manier jouw doelgroep bereiken via jouw social media kanalen? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom in Noordeloos bij Fresh Lemon. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van social marketing weten wij als geen ander wat wij voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn als je een super mooi product in handen hebt en dat dit niet onder de ogen komt van jouw gewenste doelgroep. Door Fresh Lemon in te schakelen zul je binnen een korte tijd merken dat dit wel lukt. Niet voor niets staan wij bekend als strategisch, creatief en uitvoerend. Ons team bestaat uit een groep experts dat graag de handen ineen slaan voor jouw bedrijf. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje op deze website of plan een afspraak in bij één van onze specialisten.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Fresh Lemon beschikt over een groot netwerk met andere online specialisten. Hierdoor kunnen wij onze klanten op online gebied volledig ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en het maken van unieke animaties. We volgen trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Daarnaast zijn wij zeer flexibel en veren wij mee met onze klanten. Toch brengen wij structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. We jagen onze opdrachtgevers aan, op een positieve manier. We nemen niet alleen het plaatsen van berichten voor onze rekening maar nemen ook de webcare van je over.

Fresh Lemon, de frisse en creatieve specialist voor social marketing!

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wil je weten hoe wij te werk gaan met onze sociale media kanalen en het inzetten van onze social marketing skills? We delen onze kennis graag met anderen. Dit doen we via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising. Ons team heeft veel kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. ‘Pay to Play’ en zetten dit graag in voor jouw bedrijf.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!