telefoon
Social marketing uitbesteden, socials waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social marketing bureau? Ben je op zoek naar een social marketing bureau dat met je meedenkt? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom in Noordeloos bij Fresh Lemon. Fresh Lemon bestaat uit een team van social marketing specialisten die graag de handen uit de mouwen steken voor jouw merk, bedrijf of product. De kernwoorden die wij gebruiken zijn: strategisch, creatief en uitvoerend. Het is ons doel om meer uit jouw bedrijf, product of merk te halen door middel van social marketing. Wij werken met een kapstok, campagnes en met een weldoordacht plan. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door onze ervaringen en specialiteiten om jouw doelen te behalen. Voor een social marketing bureau ben je bij ons aan het juiste adres.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Fresh Lemon werkt als social marketing bureau samen met een groot netwerk met onder andere online specialisten, zodat we u op het online gebied kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. Wij delen daarnaast onze kennis graag met anderen. Dit doen we via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook – Instagram Advertising. Onze experts volgen de trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. We zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. We hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. ‘Pay to Play’. De verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren.

Fresh Lemon, de frisse en creatieve specialist voor social marketing!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van <EM>social marketing</EM>? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en of ons bedrijf bij jouw doelen past? Wij raden het je aan om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Fresh Lemon jaagt haar opdrachtgevers graag aan op een positieve manier. We ontzorgen de klant niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook door middel van webcare. Dit doen wij iedere werkdag van 08.30 – 21.00 uur. Ook in de weekenden gaan wij door. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Maandelijks hebben we content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!