telefoon
Social marketing uitbesteden, socials waar jij #blij van wordt!

Bent u op zoek naar een stukje social marketing voor uw bedrijf, product of merk? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat veel ervaring heeft en strategisch en creatief te werk gaat? Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan ontzorgen op het gebied van social marketing? Zoek dan niet verder en neem contact op met één van onze medewerkers van Fresh Lemon. Wij bieden u onze jarenlange ervaring aan op het gebied van social marketing. Social marketing is een ruim begrip. Het is onze taak om uw product, merk of bedrijf via social media kanalen nog beter in beeld te brengen bij uw doelgroep. Door middel van leads brengen wij uw doelgroep naar uw website of naar de verkoop van producten en diensten.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Op zoek naar een social marketing specialist? Bij Fresh Lemon is uw product en merk in goede handen. Het is ons doel om uw product en merk meer onder de aandacht te brengen bij de mensen die u wilt bereiken. Dit doen we door het inzetten van effectieve social marketing. De professionals van Fresh Lemon zijn flexibel maar brengen ook goede structuur aan in de communicatie. Op deze manier kunnen wij uw doelgroep beter bereiken. Wij werken met een plan, kapstok en thema’s (campagnes). Wij gaan verder dan onze concurrenten. Wij stellen de vraag achter de vraag. Zo starten wij een social search. Fresh Lemon jaagt zijn opdrachtgevers aan en doet dit natuurlijk op een positieve manier. Wij ontzorgen u volledig. Wij plaatsen namens u berichten op sociale kanalen en daarnaast monitoren wij ook uw berichten. Op deze manier krijgen wij beter inzicht in de prestaties van onze berichten via de social media kanalen. Ook in het weekend gaat dit door. Per kwartaal bespreken wij met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Daarnaast hebben wij maandelijks content overleg om nieuwe input, acties en evenementen door te spreken. 

Fresh Lemon, de frisse en creatieve specialist voor social marketing!

Onze experts hebben een grote kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. De verzamelde data die wij onderzoeken wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Wij werken samen met een groot netwerk van onlinespecialisten. Op deze manier kunnen wij u op het hele online gebied volledig ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. Wij volgen de laatste trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk van onze klanten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij horen het graag! 

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!