telefoon
Social marketing uitbesteden, socials waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social marketing bureau? Ben je op zoek naar een manier om jouw social media kanalen leven in te blazen? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom op ons kantoor in Noordeloos bij het team van Fresh Lemon. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken wij graag je wensen met betrekking tot social marketing. Wij bieden je graag onze jarenlange ervaring aan in het uit handen nemen van social media kanalen. Wij beschikken over ervaring en kennis van Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Het team van Fresh Lemon denkt graag met je mee om jouw doelen te behalen. Wij brengen structuur aan in de communicatie naar klanten en je doelgroep. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Ben je benieuwd hoe wij dat voor elkaar krijgen? We nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen. We plannen graag een kennismakingsgesprek met je in.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Fresh Lemon is het social marketing bureau waar je van op aan kan. Wij zijn strategisch, creatief en uitvoerend. Door de kennis en ervaringen die wij hebben opgebouwd in de loop van de jaren, weten wij als geen ander hoe wij ook voor jouw bedrijf een goed plan kunnen maken. Wij werken altijd met een kapstok en met thema’s in de vorm van campagnes. Door de juiste berichten te plaatsen, kunnen wij zorgen voor meer leads naar jouw website of de verkoop van jouw producten. We volgen trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Het is onze taak om de vraag te stellen achter de vraag. Dit doen wij door het starten met een social search. We onderzoeken, prikkelen, zijn nieuwsgierig, dagen uit en laten kansen zien. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Daarnaast hebben we maandelijks content overleg om nieuwe input, acties en events door te spreken. Doordat wij een groot netwerk hebben ontwikkeld met andere online specialisten, kunnen wij je op vele vlakken ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en het maken van persoonlijke animaties.

Fresh Lemon, de frisse en creatieve specialist voor social marketing!

Wil je meer weten over onze diensten die wij je aan kunnen bieden? Ben je benieuwd hoe wij jouw social media kanalen op kunnen krikken? Je kan direct contact met ons opnemen.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!