Social media advertising Rotterdam

Heb je een specialist voor social media advertising Rotterdam nodig? Ben je op zoek naar een social media bedrijf waar je social media advertising Rotterdam kunt vinden? Zoek dan niet verder! Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Wij staan bekend als een strategisch, creatief en uitvoerend bedrijf dat graag meedenkt met onze klanten. Wij werken met de beste experts op het gebied van social media. Wij hebben veel kennis in huis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. ‘Pay to Play’. Alle verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Daarnaast werken wij met een groot netwerk van andere onlinespecialisten zodat wij je op het online gebied kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en eventuele animaties. Wij delen graag onze kennis met anderen. Dit doen wij door middel van Lunch & Learn. Ook bieden wij diverse masterclasses aan het op het gebied van LinkedIn en Facebook. Wij volgen de trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten.

Meer over Fresh Lemon

Boehhhh! We houden niet van doorsnee.

Bekijk al ons werk
Smuldier
Awareness campagne
SRA
Arbeidscampagne
GroentenFruit Huis
Awareness campagne
Hago Zorg
Vacature campagne
Datatoppers
Social Media
Meer over onze diensten

#trending

Social
Stop met willekeurig inhaken: dit is waarom
Social
De 7 social media trends voor 2024
Employer Branding
Personeel? Hark ze binnen met een vacaturecampagne!
Social
10 simpele inhaakregels voor een rake inhaker
Social
Meta’s Threads: waarom merken erin moeten duiken
AI
ChatGPT: maak creatief gebruik van de AI-tool
Advertising
4 tips over adverteren op TikTok
Social
5 tips voor een killer Instagram biografie

Een social strategy die een #sterke basis vormt

Fresh Lemon is de specialist op het gebied van social media advertising Rotterdam. Fresh Lemon is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij zijn jouw specialist op het gebied van social media marketing. Wij zijn flexibel in onze diensten, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren wij jouw merk en zorgen voor meer leads naar de website of verkoop van je producten en diensten. Wij werken altijd met een plan, een kapstok en met campagnes. Wij stellen de vraag achter de vraag. Daarna starten wij direct met een social search. Wij jagen onze opdrachtgevers op een positieve manier aan. Daarnaast ontzorgen wij de klant door niet alleen berichten te plaatsen, maar deze berichten ook keer op keer te monitoren. Wij verzorgen jouw webcare van 08.30 – 21.00 uur. Per kwartaal bespreken wij met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Hierbij kun je denken aan interactieratio, groei volgers en best presterende berichten. Maandelijks hebben wij content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties, events etc. door te spreken. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Wij helpen je namelijk graag met jouw social media advertising Rotterdam.

Social media advertising Rotterdam die ervoor zorgt dat je #gezien wordt

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor social media advertising Rotterdam? Je kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan je graag te woord en vertellen je graag meer over de passende mogelijkheden voor jouw bedrijf.

v

Oók resultaten
binnenharken?