Social media bureau Rotterdam waar jij #blij van wordt!

Op zoek naar een social media bureau Rotterdam waarbij je werkt met een team vol #socialnerds?
Die jou precies kunnen vertellen hoe je social media inzet om jouw bedrijf online te laten #shinen? Maak dan eens een (online) afspraak met #TeamLemon!

De vraag die wij regelmatig van onze klanten krijgen is deze: ‘Wij willen onze social media uitbesteden, want we hebben zelf geen tijd, kennis en creativiteit. We doen maar wat, het levert alleen niets op!’

Wat we doen in een notendop
◾️ Social Strategie
◾️ Social Advertising
◾️ Content Creatie
◾️ Social media management
◾️ Data & Reporting
◾️ Webdesign

Dus…wij zijn hét social media bureau Rotterdam waar je naar op zoek bent. Wil je met ons in contact komen?
Stuur dan een e-mail naar info@fresh-lemon.nl of bel naar 0183-587401. Een bericht sturen via onze socials kan natuurlijk ook altijd 😉

Meer over Fresh Lemon

Boehhhh! We houden niet van doorsnee.

Bekijk al ons werk
Smuldier
Awareness campagne
SRA
Arbeidscampagne
GroentenFruit Huis
Awareness campagne
Hago Zorg
Vacature campagne
Datatoppers
Social Media

Meer over onze diensten

#trending

Social
Stop met willekeurig inhaken: dit is waarom
Social
De 7 social media trends voor 2024
Employer Branding
Personeel? Hark ze binnen met een vacaturecampagne!
Social
10 simpele inhaakregels voor een rake inhaker
Social
Meta’s Threads: waarom merken erin moeten duiken
AI
ChatGPT: maak creatief gebruik van de AI-tool
Advertising
4 tips over adverteren op TikTok
Social
5 tips voor een killer Instagram biografie

Een social strategy die een #sterke basis vormt

Op zoek naar een fris, sterk en strategisch Social media bureau Rotterdam?

Fresh Lemon heeft in de afgelopen jaar veel naamsbekendheid opgebouwd als Social media bureau Rotterdam. Omdat wij flexibel zijn maar ook structuur brengen in de communicatie naar jouw doelgroep, kunnen wij jouw merk beter positioneren voor meer leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Wij werken altijd met een plan, een kapstok en campagnes. Het is onze taak om de vraag achter de vraag te stellen zodat wij er alles uit halen wat erin zit. Onze experts jagen onze opdrachtgevers op een positieve manier aan.

Wij ontzorgen de klant niet alleen door het plaatsen van berichten, maar door deze ook te monitoren. Dit doen wij door middel van webcare. Iedere dag van 08.30 – 21.00 uur houden wij de status bij. Dit doen wij ook in de weekenden. Per kwartaal bespreken wij met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Denk aan interactieratio, groei volgers, best presterende berichten en dergelijke. Maandelijks hebben wij content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken.

Social media bureau Rotterdam die ervoor zorgt dat je #gezien wordt

Wij hebben als social media bureau Rotterdam veel kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. De verzamelde data die wij opvragen wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Fresh Lemon werkt met een groot netwerk. Door samen te werken met andere online specialisten kunnen wij jou op online gebied ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. Daarnaast delen wij graag onze kennis met anderen. Dit doen wij via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising.

It all starts with a plan!

Uiteraard doen wij niet zomaar wat! We starten met een plan, waarbij we ook verder kunnen kijken dan alleen social media!
Op basis van dit (gespierde) plan, gaan we aan de slag! Contentcreatie, daar worden we blij van. Beeld en tekst komen tot hun recht in organische berichten of in advertenties. Want ook daarin helpen we jou om conversie, nieuwe klanten en naamsbekendheid te genereren.
En natuurlijk verzamelen we data! Data is key in onze business, want alleen op die manier kunnen we ervoor zorgen dat jouw aanwezigheid op social media steeds beter wordt. En dat wil je toch?

Graag laten we je een aantal voorbeelden zien van onze toffe #klantcases. Dan raak jij er net zij van overtuigd dat #social ook voor jou werkt!

Oók resultaten
binnenharken?