Social media bureau Rotterdam nodig?

telefoon
Social media waar jij
#blij van wordt!

Op zoek naar een Social Media bureau Rotterdam? Social media marketing gaat over het bereiken van jouw doelgroep via social media. Er zijn veel verschillende social mediakanalen en je kunt wel wat hulp gebruiken als je deze in wilt gaan zetten voor jouw onderneming. Je zoekt daarom een social media bureau Rotterdam. Welkom bij Fresh Lemon! Verfrissend, eigentijds en creatief!

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Social media. Leuk al dat sociale gedoe op de social media, maar ook buiten de socials om is het een feest om met Fresh Lemon te werken! Onze creatieve lemons denken graag met u mee over creatieve content, leuke en wervende campagnes en komen met een gerichte social media aanpak. Wij zijn socia(a)l, online en offline!

Social marketing die
ervoor zorgt dat je
#gezien wordt

Wat heb je aan een prachtige tijdlijd, als deze door niemand gezien wordt? Precies! Niks. Onze lemons helpen jou altijd met het opvallen in social media. Zo maken wij niet alleen content, maar maken wij content die opvalt bij jouw doelgroep. Zo zorgen wij er voor dat social voor jou gaat werken, in plaats van andersom.

Social media bureau Rotterdam inhuren?

Wil je een social media bureau Rotterdam inschakelen? Fresh Lemon, een social mediabureau uit Noordeloos, is net een tikkie anders dan de doorsnee mediabureaus. Wij gaan graag samen met jou het unieke verhaal van jouw onderneming op een slimme manier online zichtbaar maken. We starten met een social search en stellen de vraag achter de vraag. We prikkelen, zijn nieuwsgierig, dagen uit en laten kansen zien. Daarna creëren we een sterk basisplan met als doel dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal met de juiste boodschap wordt benaderd. Op het juiste moment slaan wij toe met een frisse content. Daarmee gaan wij je onderneming laten shinen op social media! Onze aanpak is strategisch, creatief en uitvoerend. We werken met een plan, kapstok en thema’s. Wij positioneren jouw merk en zorgen bijvoorbeeld voor leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Het is waar dat wij opdrachtgevers aanjagen maar dat gebeurt altijd op een positieve manier. Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest hebben voor ons geen geheimen. Adverteren op deze kanalen is booming. Wij zijn gek van social media en zorgen ervoor dat social media bureau Rotterdam voor je gaat werken.

We starten met een social search en stellen de vraag achter de vraag. Daarna creëren we een sterk basisplan met als doel dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal met de juiste boodschap wordt benaderd. Op het juiste moment slaan wij toe met onze frisse content. Onze aanpak is strategisch, creatief en uitvoerend. Daarmee gaan wij jouw onderneming laten shinen op social media! Wij positioneren jouw merk en zorgen bijvoorbeeld voor leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Structuur in de communicatie is belangrijk maar we blijven flexibel. Het is waar dat wij opdrachtgevers aanjagen maar dat gebeurt altijd op een positieve manier. Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest hebben voor ons geen geheimen. Adverteren op deze mediakanalen is booming en daarmee raakt jij jouw doelgroep. Wij laten je door de inzet van social media marketing Rotterdam shinen in de socials!

Jouw bereik uitbouwen met social media bureau Rotterdam

Fresh Lemon ontzorgt je niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook. Met webcare besteden wij bijzondere aandacht aan de online interactie met jouw klanten. Dagelijks, dus ook in het weekend, volgen wij de reacties van jouw klanten. Maandelijks is er content overleg om nieuwe input, acties, events etc. door te spreken. We maken rapportages die we per kwartaal met jou evalueren en geven je optimalisatietips voor de content. Denk hierbij aan interactieratio, groei volgers en best presterende berichten. De verzamelde data worden door ons ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Met social media bureau Rotterdam lukt het om jouw bereik steeds verder uit te bouwen.

Social media bureau Rotterdam volgt de trends

Fresh Lemon volgt de trends op de voet zodat we deze direct op het werk voor onze klanten kunnen toepassen. Door een groot netwerk te vormen met andere specialisten neemt social media bureau Rotterdam je op online gebied alles uit handen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing, animaties etc. Ook delen wij onze kennis graag met anderen. Dit doen we via masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising en Lunch & Learn sessies. Wij weten hoe we consumenten op social media kunnen verleiden en hoe je bereik en interactie een boost geeft. Fresh Lemon gaat ervoor zorgen dat social media marketing voor je werkt!

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!