telefoon

Social media bureau Rotterdam waar jij #blij van wordt!

Op zoek naar een social media bureau Rotterdam waarbij je werkt met een team vol #socialnerds?
Die jou precies kunnen vertellen hoe je social media inzet om jouw bedrijf online te laten #shinen? Maak dan eens een (online) afspraak met #TeamLemon!

De vraag die wij regelmatig van onze klanten krijgen is deze: ‘Wij willen onze social media uitbesteden, want we hebben zelf geen tijd, kennis en creativiteit. We doen maar wat, het levert alleen niets op!’

It all starts with a plan!
Uiteraard doen wij niet zomaar wat! We starten met een plan, waarbij we ook verder kunnen kijken dan alleen social media!
Op basis van dit (gespierde) plan, gaan we aan de slag! Contentcreatie, daar worden we blij van. Beeld en tekst komen tot hun recht in organische berichten of in advertenties. Want ook daarin helpen we jou om conversie, nieuwe klanten en naamsbekendheid te genereren.
En natuurlijk verzamelen we data! Data is key in onze business, want alleen op die manier kunnen we ervoor zorgen dat jouw aanwezigheid op social media steeds beter wordt. En dat wil je toch?

Graag laten we je een aantal voorbeelden zien van onze toffe #klantcases. Dan raak jij er net zij van overtuigd dat #social ook voor jou werkt!

Wat we doen in een notendop
◾️ Social Strategie
◾️ Social Advertising
◾️ Content Creatie
◾️ Social media management
◾️ Data & Reporting
◾️ Webdesign

Dus…wij zijn hét social media bureau Rotterdam waar je naar op zoek bent. Wil je met ons in contact komen?
Stuur dan een e-mail naar info@fresh-lemon.nl of bel naar 0183-587401. Een bericht sturen via onze socials kan natuurlijk ook altijd 😉

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy


Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Op zoek naar een fris, sterk en strategisch Social media bureau Rotterdam?

Fresh Lemon heeft in de afgelopen jaar veel naamsbekendheid opgebouwd als Social media bureau Rotterdam. Omdat wij flexibel zijn maar ook structuur brengen in de communicatie naar jouw doelgroep, kunnen wij jouw merk beter positioneren voor meer leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Wij werken altijd met een plan, een kapstok en campagnes. Het is onze taak om de vraag achter de vraag te stellen zodat wij er alles uit halen wat erin zit. Onze experts jagen onze opdrachtgevers op een positieve manier aan.

Wij ontzorgen de klant niet alleen door het plaatsen van berichten, maar door deze ook te monitoren. Dit doen wij door middel van webcare. Iedere dag van 08.30 – 21.00 uur houden wij de status bij. Dit doen wij ook in de weekenden. Per kwartaal bespreken wij met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Denk aan interactieratio, groei volgers, best presterende berichten en dergelijke. Maandelijks hebben wij content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken.


Social media bureau Rotterdam dat ervoor zorgt dat je
#gezien wordt

Wij hebben als social media bureau Rotterdam veel kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. De verzamelde data die wij opvragen wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Fresh Lemon werkt met een groot netwerk. Door samen te werken met andere online specialisten kunnen wij jou op online gebied ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. Daarnaast delen wij graag onze kennis met anderen. Dit doen wij via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!