telefoon

Social media bureau Rotterdam waar jij
#blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media bureau Rotterdam dat strategisch, creatief en uitvoerend is? Ben je op zoek naar een manier om jouw doelen te bereiken en jouw doelgroep te enthousiasmeren voor jouw producten of diensten? Je bent van harte welkom bij Fresh Lemon in Noordeloos. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van social media kunnen wij jou goed van dienst zijn. Wij zijn hét social media bureau Rotterdam waar je naar op zoek bent. Wij zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Neem dan eens een kijkje op onze website. Laat je verrassen door onze diensten en maak jouw bedrijf of product zichtbaar. Fresh Lemon is een social media bureau Rotterdam waar je van op aan kunt!

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Op zoek naar een fris, sterk en strategisch Social media bureau Rotterdam? Fresh Lemon heeft in de afgelopen jaar veel naamsbekendheid opgebouwd als Social media bureau Rotterdam. Omdat wij flexibel zijn maar ook structuur brengen in de communicatie naar jouw doelgroep, kunnen wij jouw merk beter positioneren voor meer leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Wij werken altijd met een plan, een kapstok en campagnes. Het is onze taak om de vraag achter de vraag te stellen zodat wij er alles uit halen wat erin zit. Onze experts jagen onze opdrachtgevers op een positieve manier aan. Wij ontzorgen de klant niet alleen door het plaatsen van berichten, maar door deze ook te monitoren. Dit doen wij door middel van webcare. Iedere dag van 08.30 – 21.00 uur houden wij de status bij. Dit doen wij ook in de weekenden. Per kwartaal bespreken wij met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Denk aan interactieratio, groei volgers, best presterende berichten en dergelijke. Maandelijks hebben wij content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken.

Social media bureau Rotterdam dat ervoor zorgt dat je
#gezien wordt

Wij hebben als social media bureau Rotterdam veel kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. De verzamelde data die wij opvragen wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Fresh Lemon werkt met een groot netwerk. Door samen te werken met andere online specialisten kunnen wij jou op online gebied ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. Daarnaast delen wij graag onze kennis met anderen. Dit doen wij via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!