Social media bureau Utrecht nodig?

telefoon
Social media waar jij
#blij van wordt!

Op zoek naar een creatief social media bureau Utrecht? Welkom bij Fresh Lemon! Onze lemons zijn creatief, vernieuwend en verfrissend! Wij zorgen voor onmisbare content, die jouw socials laten opvallen! Benieuwd naar wat wij als social media bureau Utrecht voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bespreek het eens tijdens een gratis brainstormsessie of bekijk wat wij voor allerlei andere mooie bedrijven hebben mogen doen!

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Aan het eind van de dag blij dat jouw dag er op zit? Blij dat de to-do-list is afgevinkt? Maar weer niet aan de socials toegekomen? Een gemiste kans! Fresh Lemon zorgt voor een social media aanpak die werkt voor jou! Met opvallende content, zorgen we ervoor dat jouw social media zorgt voor een groot en breed bereik!

Social marketing die
ervoor zorgt dat je
#gezien wordt

Hoe vaak worden je socials geupdate? Wist je dat social media veel meer is dan het plaatsen van af en toe een berichtje? Dagelijks zit jouw doelgroep op social media. Zorg er voor dat die doelgroep wordt geraakt door jouw content!

Social media bureau Utrecht inhuren?

Social media marketing gaat over het bereiken van jouw doelgroep via social media. Er zijn veel verschillende social mediakanalen en je kunt wel wat hulp gebruiken als je deze in gaat zetten voor jouw onderneming. Je zoekt daarom een social media bureau Utrecht. Social mediabureau Fresh Lemon is net een tikkie anders dan de doorsnee mediabureaus. Wij gaan graag samen met jou het unieke verhaal van jouw onderneming op een slimme manier online zichtbaar maken. Social search is onze eerste stap; we prikkelen, zijn nieuwsgierig, dagen uit en laten kansen zien. Daarna creëren we een sterk basisplan met als doel dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal met de juiste boodschap wordt benaderd. Op het juiste moment slaan wij toe met een frisse content. Daarmee gaan wij jouw onderneming laten shinen op social media! Onze aanpak is strategisch, creatief en uitvoerend. Wij werken met een plan, kapstok en thema’s. Wij positioneren jouw merk en zorgen bijvoorbeeld voor leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Structuur in de communicatie is belangrijk maar we blijven flexibel. Het is waar dat wij opdrachtgevers aanjagen maar dat gebeurt altijd op een positieve manier. Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest hebben voor ons geen geheimen. Adverteren op deze mediakanalen is booming. Wij zorgen ervoor dat social media bureau Utrecht voor je gaat werken.

Jouw online bereik vergroten met social media bureau Utrecht

Fresh Lemon ontzorgt je niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook. Met webcare besteden wij bijzondere aandacht aan de online interactie met jouw klanten. Dagelijks, dus ook in het weekend, volgen wij de reacties van jouw klanten. Maandelijks is er content overleg om nieuwe input, acties, events etc. door te spreken. We maken rapportages die we per kwartaal met jou evalueren en geven je optimalisatietips voor de content. Denk hierbij aan interactieratio, groei van jouw volgers en de best presterende berichten. De verzamelde data worden door ons ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Met social media bureau Utrecht lukt het om jouw online bereik steeds verder uit te bouwen.

Social media bureau Utrecht volgt de trends

Fresh Lemon volgt de trends op de voet zodat we deze direct op het werk voor onze klanten kunnen toepassen. Door een groot netwerk te vormen met andere specialisten neemt social media bureau Utrecht je op online gebied alles uit handen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing, animaties etc. Ook delen wij onze kennis graag met anderen. Dit doen we via masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising en Lunch & Learn sessies. Wij weten hoe we consumenten op social media kunnen verleiden en hoe je bereik en interactie een boost geeft. Fresh Lemon gaat ervoor zorgen dat social media marketing voor je werkt!

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!