Social media bureau Utrecht

Je hoeft niet verder te zoeken! Je hebt hèt social media bureau Utrecht gevonden!
De wereld van social media verandert in een razend tempo. Weet jij hoe je met jouw bedrijf, via deze toffe kanalen, jouw (potentiële) klanten of doelgroep bereikt? Niet? Wij wel! Als social media experts hebben we al een aantal jaren ruime ervaring om jou te kunnen ontzorgen in deze wondere wereld.

Hoe pakken we dat aan?
We kijken verder dan jouw vraag alleen. Want een bericht plaatsen op Facebook kun je tenslotte toch zelf ook? We starten met het maken van een plan. Het is namelijk key om te weten hoe jouw doelgroep eruit ziet en op welke kanalen ze zich bevinden. Een social search noemen we dat! Ook voor de uitvoering draaien we onze hand niet om! Teksten, foto’s, video of een animatie. Alles om met de juiste boodschap jouw klanten te beraken!

Waarin we je ontzorgen
◾️ Social Strategie
◾️ Social Advertising
◾️ Content Creatie
◾️ Social Media Management
◾️ Data & Reporting
◾️ Webdesign

Je hoeft dus niet langer te zoeken. Fresh Lemon is hèt social media bureau Utrecht waar je naar op zoek bent. Spreken we een keer (online) af? Graag komen we met je in contact. Stuur een  e-mail naar info@fresh-lemon.nl of bel naar 0183-587401. Een bericht sturen via onze socials kan natuurlijk ook altijd 😉

Meer over Fresh Lemon

Boehhhh! We houden niet van doorsnee.

Bekijk al ons werk
Smuldier
Awareness campagne
SRA
Arbeidscampagne
GroentenFruit Huis
Awareness campagne
Hago Zorg
Vacature campagne
Datatoppers
Social Media

Big data

Ook in onze business (en die van jou) wordt data steeds belangrijker. En dat is het mooie van social media. Alles is meetbaar!
Terwijl doet waar jij goed in bent, doen wij dat ook. Analyseren en optimaliseren. Zo zorgen we er samen voor dat jouw doelen worden bereikt. Mooie samenwerking toch?

Wil je graag zien hoe we bovenstaande voor onze klanten in praktijk brengen? Check dan onze toffe klantcases!

Meer over onze diensten

#trending

Social
Stop met willekeurig inhaken: dit is waarom
Social
De 7 social media trends voor 2024
Employer Branding
Personeel? Hark ze binnen met een vacaturecampagne!
Social
10 simpele inhaakregels voor een rake inhaker
Social
Meta’s Threads: waarom merken erin moeten duiken
AI
ChatGPT: maak creatief gebruik van de AI-tool
Advertising
4 tips over adverteren op TikTok
Social
5 tips voor een killer Instagram biografie

Een social strategy die een #sterke basis vormt

Aan het eind van de dag blij dat jouw dag er op zit? Blij dat de to-do-list is afgevinkt? Maar weer niet aan de socials toegekomen? Een gemiste kans! Fresh Lemon zorgt voor een social media aanpak die werkt voor jou! Met opvallende content, zorgen we ervoor dat jouw social media zorgt voor een groot en breed bereik!

Social marketing die ervoor zorgt dat je #gezien wordt

Hoe vaak worden je socials ‘ververst? Elke week of elke maand? Weet je dat social media veel meer is dan het plaatsen van af en toe een berichtje? Dagelijks zit jouw doelgroep op social media. Zorg er voor dat die doelgroep jouw content opmerkt en wordt geraakt!

Oók resultaten
binnenharken?