telefoon
Social media waar jij
#blij van wordt!

Je hoeft niet verder te zoeken! Je hebt hèt social media bureau Utrecht gevonden!
De wereld van social media verandert in een razend tempo. Weet jij hoe je met jouw bedrijf, via deze toffe kanalen, jouw (potentiële) klanten of doelgroep bereikt? Niet? Wij wel! Als social media experts hebben we al een aantal jaren ruime ervaring om jou te kunnen ontzorgen in deze wondere wereld.

Hoe pakken we dat aan?
We kijken verder dan jouw vraag alleen. Want een bericht plaatsen op Facebook kun je tenslotte toch zelf ook? We starten met het maken van een plan. Het is namelijk key om te weten hoe jouw doelgroep eruit ziet en op welke kanalen ze zich bevinden. Een social search noemen we dat! Ook voor de uitvoering draaien we onze hand niet om! Teksten, foto’s, video of een animatie. Alles om met de juiste boodschap jouw klanten te beraken!

Big data
Ook in onze business (en die van jou) wordt data steeds belangrijker. En dat is het mooie van social media. Alles is meetbaar!
Terwijl doet waar jij goed in bent, doen wij dat ook. Analyseren en optimaliseren. Zo zorgen we er samen voor dat jouw doelen worden bereikt. Mooie samenwerking toch?

Wil je graag zien hoe we bovenstaande voor onze klanten in praktijk brengen? Check dan onze toffe klantcases!

Waarin we je ontzorgen
◾️ Social Strategie
◾️ Social Advertising
◾️ Content Creatie
◾️ Social Media Management
◾️ Data & Reporting
◾️ Webdesign

Je hoeft dus niet langer te zoeken. Fresh Lemon is hèt social media bureau Utrecht waar je naar op zoek bent. Spreken we een keer (online) af? Graag komen we met je in contact. Stuur een  e-mail naar info@fresh-lemon.nl of bel naar 0183-587401. Een bericht sturen via onze socials kan natuurlijk ook altijd 😉

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Aan het eind van de dag blij dat jouw dag er op zit? Blij dat de to-do-list is afgevinkt? Maar weer niet aan de socials toegekomen? Een gemiste kans! Fresh Lemon zorgt voor een social media aanpak die werkt voor jou! Met opvallende content, zorgen we ervoor dat jouw social media zorgt voor een groot en breed bereik!

Social marketing die
ervoor zorgt dat je
#gezien wordt

Hoe vaak worden je socials ‘ververst? Elke week of elke maand? Weet je dat social media veel meer is dan het plaatsen van af en toe een berichtje? Dagelijks zit jouw doelgroep op social media. Zorg er voor dat die doelgroep jouw content opmerkt en wordt geraakt!

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!