telefoon
Social media bureau waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media bureau dat uw complete social media overneemt? Kost het teveel tijd om de social media bij te houden en lukt het niet om dit goed te doen? Dan ben je bij Fresh Lemon aan het juiste adres. Wij bieden met onze frisse input de ondersteuning aan waar je naar op zoek bent. Een social media bureau inhuren is helemaal niet gek. Social media verandert zo hard dat je jouw aanpak steeds moet aanpassen. Wij blijven ons steeds vernieuwen en houden ons team volledig up-to-date over de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Wij gaan graag samen met jou in gesprek om het unieke verhaal van je onderneming op een slimme manier online zichtbaar maken. Zo kijken wij eerste naar de huidige strategie. Waarom heeft dit niet het gewenste effect opgeleverd? Wij brengen de social media kanalen in beeld en geven inzicht in de huidige situatie.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Op zoek naar een fris en creatief social media bureau? Op het moment dat wij als social media bureau voor je aan de slag gaan stellen wij een basisplan op. Hierin zijn de doelen die je met de social media kanalen wilt bereiken beschreven en welke doelgroep er moeten worden aangesproken. Zo kunnen wij voor de juiste doelgroep, via het juiste kanaal met de juiste boodschap komen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden omdat je boodschap anders het doel mist. Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden door te nemen. Dit is overigens een basisplan dat wekelijks aangepast kan worden als de methode niet het gewenste eindresultaat oplevert. Per kwartaal bespreken wij met jou een uitgebreide rapportage door met optimalisatietips voor content. Hieruit kunnen wij opmaken of onze inspanningen nut hebben.

Fresh Lemon, het creatieve social media bureau!

Wij regelen niet alleen dat de juiste berichten geplaatst worden, maar wij nemen ook de resultaten van de berichten uitgebreid door. Wat voor berichten doen het goed bij de doelgroep en welke totaal niet? Wij hebben een groot netwerk met andere online specialisten en kunnen altijd van elkaar leren hoe wij het anders aan kunnen pakken. Wij gaan net zolang door tot jij en wij tevreden zijn over het resultaat.  Alle verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Wij blijven de content gebruiken om de berichten steeds beter en efficiënter te maken. Ben je benieuwd wat wij met een social media bureau kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!