telefoon

Social media bureau waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media bureau? Ben je op zoek naar een social media expert die je helpt bij het halen van je doelen? Dat doen we graag. Fresh Lemon is een social media bureau dat gevestigd is in Noordeloos. Wij werken samen met een team van experts die graag aan de slag gaan voor jouw bedrijf. Wij zijn flexibel, maar brengen vooral structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Klinkt dit goed in de oren en ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen en inspireren door onze aangeboden diensten en neem direct contact met ons op. We helpen je graag verder.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy


Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Zoek jij een fris social media bureau? Wij zijn het social media bureau met verfrissende concepten en opvallende resultaten! Fresh Lemon heeft in de laatste jaren veel naamsbekendheid gekregen door de prachtige projecten die wij hebben gerealiseerd. Wij volgen trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Ons team is strategisch, creatief en uitvoerend en wij slaan graag de handen inéén om het beste resultaat voor jou te behalen. Wij werken met een plan, kapstok en thema’s. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Onze experts stellen de vraag achter de vraag. Wij starten met een social search en gaan op onderzoek uit. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Maandelijks hebben we content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken. We hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising en ‘Pay to Play’. De verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Fresh Lemon werkt samen met een groot netwerk van andere online specialisten, zodat we jou op online gebied kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties.

Fresh Lemon, het creatieve social media bureau!

Wil je meer weten over onze aangeboden diensten als social media bureau? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij nodigen je graag uit om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Daarnaast deelt Fresh Lemon ook graag haar kennis met anderen. Dit doen we via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook en Instagram Advertising.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!