telefoon

Social media bureau waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media bureau dat met je meedenkt? Ben je op zoek naar een social media bureau met heel veel ervaring dat precies weet wat zij voor jouw doelen kan betekenen? Zoek dan niet verder. Je bent van harte welkom bij Fresh Lemon in Noordeloos. Fresh Lemon is een social media bureau dat graag de handen in één slaat met de opdrachtgever. Samen gaan wij op zoek naar passende mogelijkheden om jouw doelen te bereiken. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Ben je benieuwd of Fresh Lemon bij jouw bedrijf past? Wij nodigen je graag uit om eens een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen door onze diensten en neem contact op met één van onze medewerkers. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met je in om jouw wensen door te spreken. 

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Social media bureau Fresh Lemon staat bekend om zijn creativiteit en uitvoerend vermogen. Wij werken doelgericht en werken altijd met een plan, kapstok en met campagnes op maat. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van social media kunnen wij jou goed van dienst zijn. Wij brengen structuur aan in de communicatie naar jouw doelgroep en kunnen hierdoor jouw merk beter positioneren. Fresh Lemon stelt de vraag achter de vraag. Hierdoor onderscheiden wij ons van onze concurrenten. De experts van Fresh Lemon jagen onze opdrachtgevers op een positieve manier aan. Wist je dat wij onze opdrachtgevers volledig ontzorgen? Dit doen wij door hen de webcare uit handen te nemen. Wij monitoren de geplaatste berichten van 08.30 tot 21.00 uur. Ook in de weekenden gaan wij daarmee door. Daarnaast werken wij samen met andere online specialisten. Denk hierbij aan specialisten voor het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. Daarnaast delen wij graag onze kennis met anderen. Dit doen wij door middel van Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising.

Fresh Lemon, het creatieve social media bureau!

Wil je meer weten over ons social media bureau? Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Fresh Lemon houdt je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo bespreken wij per kwartaal de rapportage met optimalisatietips voor de content. Je kunt hierbij denken aan interactieratio, groei volgers, best presterende berichten en dergelijke. Maandelijks hebben wij ook content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken. Wij zien jouw aanvraag voor een kennismakingsgesprek graag tegemoet. 

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!