telefoon

Social media bureau waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media bureau? Ben je op zoek naar een social media bureau dat graag voor jouw bedrijf aan de slag gaat? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon in Noordeloos. Wij zijn een strategisch, creatief en uitvoerend bedrijf dat graag de handen uit de mouwen steekt voor jouw bedrijf. Wij zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal en met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met je in om jouw doelen en wensen te bespreken. Voor een social media bureau ben je bij Fresh Lemon aan het juiste adres. 

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Op zoek naar een creatief en innovatief social media bureau? Fresh Lemon is een begrip in de regio en ver daarbuiten als social media bureau. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij voor jouw merk of jouw bedrijf aan de slag moeten gaan binnen de socials. Wij werken altijd met een plan, kapstok en campagnes. Wij stellen de vraag achter de vraag door middel van social search. Wij jagen onze opdrachtgevers op een positieve manier aan en ontzorgen onze klant volledig. Dit doen wij niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren de berichten ook. Dit doen wij iedere dag van 08.30 – 21.00 uur. Ook in de weekenden. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content en maandelijks hebben we content verleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken. We volgen trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten.

Fresh Lemon, het creatieve social media bureau!

Wil je meer weten over ons social media bureau Fresh Lemon? Wij hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising en zetten dat graag in om jouw doelen te behalen. Wij werken samen met een groot netwerk van online specialisten zodat we je op het online gebied compleet kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. Daarnaast delen wij onze kennis graag met anderen. Dit doen we via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising. 

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!