telefoon
Social media consultant waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media consultant? Wil je meer halen uit je social media kanalen maar heb je er zelf de kennis niet voor? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Bij Fresh Lemon beschikken we over een groot team van specialisten dat graag de handen ineen slaat om jouw doelen te bereiken. We weten namelijk hoe je consumenten kunt verleiden op social media, hoe je bereik en interactie boost en hoe we kunnen zorgen dat social voor jou werkt. Ben je op zoek naar meer bereik, betere berichten en wil je dat jouw merk, product of bedrijf meer onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste doelgroep? Neem direct een kijkje op onze website en laat je verrassen door de mogelijkheden die wij je aanbieden als social media consultant. Wij beschikken over de juiste skills en vaardigheden om jouw social media een boost te geven.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social media strategy
die een #sterke
basis vormt

Fresh Lemon is niet zo maar een social media consultant. Wij ontzorgen onze klanten door niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook door middel van webcare. Iedere dag van 08.30 – 21.00 uur en ook in de weekenden draaien wij onze rapportages door. We zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. We volgen trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Fresh Lemon staat bekend als strategisch, creatief en uitvoerend. Door onze jarenlange ervaring, kennis en vaardigheden positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend kan zijn als je te weinig haalt uit je social media kanalen. Wij werken daarom met een plan, kapstok en met passende thema’s en campagnes. We jagen onze opdrachtgevers aan, op een positieve manier.

Fresh Lemon, jouw social media consultant

Wij beschikken over een groot netwerk met andere online specialisten, zodat we op het online gebied kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en het maken van passende animaties. Als social media consultant hebben we kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content en maandelijks hebben we content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties, en evenementen door te spreken. De verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!