telefoon
Social media consultant waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media consultant? Ben je op zoek naar een manier om de social media kanalen van je bedrijf op te krikken? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom in Noordeloos bij Fresh Lemon. Fresh Lemon beschikt vandaag de dag over een team van social media specialisten dat graag de handen ineen slaat voor jouw bedrijf. Voor het vinden van een social media consultant ben je bij ons dan ook zeker aan het juiste adres. Fresh Lemon is een social media marketing bureau, maar dan een tikkie anders. Wij houden niet van doorsnee. Keer op keer gaan wij op zoek naar unieke manier om jouw product en/of bedrijf onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. We onderzoeken, prikkelen, zijn nieuwsgierig, dagen uit en laten kansen zien. Ben je benieuwd hoe wij aan de slag gaan als social media consultant? Neem direct een kijkje op deze website of maak een afspraak met een social media consultant van Fresh Lemon. We staan je graag te woord en plannen graag een kop koffie met je in.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social media strategy
die een #sterke
basis vormt

Fresh Lemon staat bekend als flexibel, maar brengt structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Wij worden omschreven als strategisch, creatief en uitvoerend. Iedere klant is anders, iedere bedrijf is anders, de social berichten zijn dus anders. Wij leveren maatwerk en gaan op zoek naar de beste aanpak. We werken met een plan, een kapstok en thema’s in de vorm van campagnes. Het is onze taak om de vraag te stellen achter de vraag. Dit doen wij door te starten met een social search. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. De verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Maandelijks hebben we content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken. We jagen onze opdrachtgevers aan, op een positieve manier. We hebben niet alleen kennis van Facebook maar ook van Instagram, Twitter, LinkedIn en van Pinterest Advertising.

Fresh Lemon, jouw social media consultant

Wil je een social media consultant inzetten? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij hebben veel connecties in een groot netwerk met andere online specialisten, zodat we jou op online gebied nog beter kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en het maken van persoonlijke animaties.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!