telefoon
Social media consultant waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media consultant? Ben je op zoek naar een social media consultant die jouw social media kanalen een boost kan geven? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Fresh Lemon is een social media marketing bureau, maar dan een tikkie anders. Wij houden niet van doorsnee. Dat is er al in overvloed. Wij zijn uniek in ons vak en wij gaan graag op zoek naar unieke manieren om jouw merk, product of sportclub onder de aandacht te brengen op social media kanalen. Doordat wij jou deze kanalen uit handen nemen kun jij je focussen op andere vlakken van jouw bedrijf. We schillen jouw onderneming af tot de kern en bouwen zo samen aan jouw digital network als social media consultant. We hebben een frisse blik, een scherpe byte en snappen digitaal de kneepjes van het vak. Ben je benieuwd hoe wij als social media consultant aan de slag gaan? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast ben je van harte welkom om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij plannen graag een kop koffie met je in.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social media strategy
die een #sterke
basis vormt

Elke dag mixen wij hands & brains om jouw onderneming te laten shinen op social media. We gaan op onderzoek uit, houden de doelgroep in de gaten en slaan toe op de juiste momenten. Wij zijn strategisch, creatief en uitvoerend. Daarnaast zijn wij ook flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. We maken frisse content, blijven constant posten, rocken social advertising en delen onze kennis in masterclasses. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij onze handen ineen moeten slaan om als social media consultant voor je aan de slag kunnen gaan.

Fresh Lemon, jouw social media consultant

Wil je meer weten over onze diensten en skills? We jagen onze opdrachtgevers aan, op een positieve manier. We ontzorgen de klant door niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Maandelijks hebben we content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties, events etc. door te spreken.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!