Social media consultant

Een social media consultant van Fresh Lemon gaat verder dan alleen het beheren van sociale mediaplatforms; we fungeren als jouw toegewijde digitale partner. Onze consultants vertalen jouw merkidentiteit naar doordachte social media strategieën. We zijn strategisch in het identificeren van de juiste doelgroep, creatief in het ontwikkelen van boeiende content en uitvoerend in het implementeren van effectieve campagnes. Met een flexibele aanpak brengen we structuur aan in communicatie, zodat jouw merk opvalt in het overweldigende landschap van sociale media. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? We nodigen je graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Door de jaren heen weten wij als geen ander wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen en slaan wij graag de handen ineen.

Neem contact op

Boehhhh! We houden niet van doorsnee.

Bekijk al ons werk
Smuldier
Awareness campagne
SRA
Arbeidscampagne
GroentenFruit Huis
Awareness campagne
Hago Zorg
Vacature campagne
Datatoppers
Social Media
Meer over onze diensten

#trending

Social
Stop met willekeurig inhaken: dit is waarom
Social
De 7 social media trends voor 2024
Employer Branding
Personeel? Hark ze binnen met een vacaturecampagne!
Social
10 simpele inhaakregels voor een rake inhaker
Social
Meta’s Threads: waarom merken erin moeten duiken
AI
ChatGPT: maak creatief gebruik van de AI-tool
Advertising
4 tips over adverteren op TikTok
Social
5 tips voor een killer Instagram biografie

Een social media strategy die een #sterke basis vormt

Een social media consultant bij Fresh Lemon ontzorgt op diverse online gebieden. Of het nu gaat om het optimaliseren van websites, SEO, videomarketing of het maken van persoonlijke animaties, onze consultants beschikken over een uitgebreid netwerk van online specialisten om aan al jouw digitale behoeften te voldoen. We delen onze kennis via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn, Facebook en Instagram Advertising, waardoor we niet alleen dienen als uitvoerders maar ook als educatieve bronnen. Kortom, een social media consultant van Fresh Lemon is jouw strategische gids in de dynamische wereld van digitale marketing, die niet alleen resultaten levert maar ook empowerment en inzicht biedt om jouw merk online te laten floreren.

Fresh Lemon, jouw social media consultant

Fresh Lemon, jouw social media consultant, gaat verder dan enkel het beheren van platforms; wij zijn jouw strategische partner voor een effectieve online aanwezigheid. Onze aanpak is gestructureerd met een doordacht plan, kapstok en thema’s die als leidraad dienen voor onze campagnes. We gaan dieper dan de oppervlakte door de vraag achter de vraag te stellen, wat begint met een grondige social search om de kernbehoeften van onze opdrachtgevers te begrijpen. Onze rol gaat verder dan slechts adviseren; we zijn jouw positieve drijvende kracht. We dagen opdrachtgevers uit om hun grenzen te verleggen op een motiverende wijze. Per kwartaal nemen we de tijd om met klanten de resultaten te bespreken, aangevuld met optimalisatietips voor de content. Daarnaast hebben we maandelijks content overleg om nieuwe input, acties en evenementen door te spreken. Fresh Lemon staat garant voor een proactieve benadering, waarbij we samen met onze klanten bouwen aan een dynamische en doeltreffende sociale media strategie.

Oók resultaten
binnenharken?