telefoon

Social media expert waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media expert? Ben je op zoek naar een bedrijf dat met jouw bedrijf meedenkt voor optimaal resultaat? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon in Noordeloos. Door onze jarenlange ervaring als social media expert kunnen we veel voor jouw bedrijf betekenen. In de loop van de jaren zijn veel bedrijven je al voorgegaan en zij plukken hier iedere dag de vruchten van. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door onze diensten en de mogelijkheid om een social media expert in te schakelen voor jouw bedrijf. Via onze website kun je vrijblijvend contact opnemen en we plannen graag een afspraak voor je in. Onder het genot van een kopje koffie bespreken wij graag jouw wensen. Voor een social media expert ben je bij Fresh Lemon aan het juiste adres!

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social media specialist
die een #sterke
basis vormt

Op zoek naar een strategische en creatieve social media expert? Fresh Lemon staat bekend als een strategisch, creatief en uitvoerend bedrijf dat graag meedenkt met de klant als ultieme social media expert. Wij zijn flexibel, maar brengen wel structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal en met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Daarnaast werken wij met een kapstok, een plan en met campagnes. Het is onze taak om de vraag achter de vraag te stellen. Hiermee starten we met een social search. Wij halen alles uit de kast om jouw doelgroep te bereiken. Fresh Lemon ontzorgt de klant niet alleen door het plaatsen van berichten, maar wij monitoren deze ook. Wij voeren iedere dag webcare uit van 08.30 – 21.00 uur. Ook in de weekenden werken wij door. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content en maandelijks hebben we content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken.

Fresh Lemon, de creatieve social media expert!

Wil je een social media expert inhuren? Wij drinken graag een kopje koffie met jou om je plannen te bespreken. Wij vertellen je graag meer over onze kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. Fresh Lemon werkt met een groot netwerk online specialisten, zodat we jou op online gebied compleet kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. We volgen trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!