Social media expert

Social media expert waar jij #blij van wordt!

Wil je je doelgroep bereiken via social media selling en zoek je een social media expert? Fresh Lemon is een social media marketing bureau dat ervoor zorgt dat jouw onderneming gezien wordt. Wij hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising . We hoeven je niet te vertellen dat de digitale wereld snel verandert en wij zorgen ervoor dat je deze bij kunt benen door social selling. Wij zijn de social media expert die weet hoe je consumenten kunt verleiden op social media, hoe je bereik en interactie boost en hoe we kunnen zorgden dat social voor jou werkt. Wij zijn strategisch, creatief, uitvoerend en flexibel. Samen met jou gaan we graag het unieke verhaal van jouw onderneming zichtbaar maken in de wereld van sociale media. Dat doen wij op een echte ‘Fresh Lemon-manier’, want wij zijn net een tikkie anders dan de doorsnee mediabureaus. Met onze frisse blik en scherpe byte gaan we aan de slag en we starten met een social search. Door de vraag achter de vraag te stellen creëren we een sterk basisplan. Ons doel is dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Zo positioneren we jouw merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten.

Een social media expert die een #sterke
basis vormt

Fresh Lemon is de social media expert die jou ontzorgt. Dankzij een groot netwerk van andere online specialisten kun je bij ons ook terecht voor het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing, animaties etc. We plaatsen niet alleen berichten, maar we monitoren deze ook. Onze webcare is dagelijks van 08.30 – 21.00 uur. Maandelijks hebben we met jou content overleg om nieuwe input, acties, events etc. door te spreken. Per kwartaal evalueren we onze rapportage met optimalisatietips voor de content. Denk hierbij aan interactieratio, groei volgers en best presterende berichten. De door ons verzamelde data wordt ook ingezet om andere campagnes te kunnen analyseren.

Fresh Lemon, de creatieve social media specialist!

Wij delen onze kennis graag via masterclasses of trainingen. Alle trends volgen wij op de voet en zetten dit gelijk in als jouw onderneming daar voordeel van heeft. Fresh Lemon maakt frisse content, blijft constant posten en rockt social advertising. Daar worden wij blij van! Met onze frisse blik, scherpe byte en kennis van de digitale wereld gaan we jouw doelgroep raken zodat je interactie omhoog schiet. Fresh Lemon is dé social media expert die ervoor zorgt dat social voor jou gaat werken!

Projecten

SRA
Arbeidscampagne
Smuldier
Awareness campagne
Datatoppers
Social Media

Oók resultaten
binnenharken?