telefoon

Social media expert waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media expert? Ben je op zoek naar een manier om jouw merk, bedrijf of product onder de aandacht te brengen bij jouw gewenste doelgroep? Wij heten je van harte welkom bij social media expert – Fresh Lemon. In de afgelopen tijd zijn vele klanten jou voorgegaan en zij maken graag gebruik van onze diensten. Ben je benieuwd hoe een social media expert te werk gaat en hoe wij jouw merk, product of bedrijf onder de aandacht kunnen brengen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Als social media expert vertellen wij je graag meer over onze diensten en stappenplan onder het genot van een kopje koffie. 

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social media specialist
die een #sterke
basis vormt

Op zoek naar een social media expert? De experts van Fresh Lemon volgen trends op de voet. Deze trends passen wij, indien nodig, direct toe op onze klanten. In de loop van de jaren is er veel veranderd op het social media gebied en daar springt Fresh Lemon gretig op in. Wij zijn een strategisch, creatief en uitvoerend team dat ervoor zorgt dat onder andere jouw product onder de aandacht wordt gebracht via de juiste kanalen. We hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. ‘Pay to Play’. Fresh Lemon deelt zijn kennis graag met anderen. Dit doen we via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising. Wij staan bekend als een flexibel bedrijf maar wij brengen structuur aan in de communicatie naar jouw klanten. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Hiermee positioneren we een merk en zorgen we voor bijvoorbeeld leads naar jouw website of verkoop van producten en diensten. Wij zijn de social media expert die je zoekt!

Fresh Lemon, de creatieve social media expert!

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Wij vertellen je er graag meer over. Fresh Lemon is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij gaan graag voor jouw bedrijf aan de slag en bespreken graag je wensen. Wij werken met gestructureerde thema’s en campagnes. We jagen onze opdrachtgevers aan, maar altijd op een positieve manier. Daarnaast ontzorgen we de klant door niet alleen berichten te plaatsen, maar we monitoren onze berichten ook. Dit doen wij iedere dag van 08.30 uur – 21.00 uur. Ook in de weekenden gaan wij door. Per kwartaal bespreken we met onze klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Ook hebben we maandelijks een content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties, en nieuwe events door te spreken

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!