telefoon

Social media expert waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media expert? Ben je op zoek naar een social media bureau dat graag de handen uit de mouwen steekt om jouw doelen te behalen op social media gebied? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Fresh Lemon biedt graag haar jarenlange ervaring aan bij het overnemen van jouw social media berichten op Instagram, Facebook en LinkedIn. Wij zijn flexibel als social media expert, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Wij staan bekend als strategisch, creatief en uitvoerend. Dit zijn de belangrijkste pijlers voor een social media expert. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan snel een kijkje op deze website en laat je verrassen door ons uitgebreide aanbod en ons enthousiaste team van social media specialisten.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social media specialist
die een #sterke
basis vormt

Fresh Lemon is een begrip in Noordeloos en ver daarbuiten als social media expert. Vele bedrijven en merken hebben de weg naar ons gevonden en zetten ons in als hun persoonlijke social media expert. Onder het genot van een kopje koffie bespreken wij graag jouw wensen en gaan wij graag aan de slag om jouw social media doelen te behalen. Wij werken altijd met een plan, kapstok en thema’s. Wij stellen de vraag achter de vraag en starten direct met een social search. Wij werken samen met een groot netwerk van andere online specialisten, zodat we u op het online gebied kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. Fresh Lemon volgt trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Daarnaast jagen wij onze opdrachtgevers aan, op een positieve manier. We ontzorgen de klant door niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren onze berichten ook via webcare. Dit doen wij iedere dag van 08.30 – 21.00 uur. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Maandelijks hebben we content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken.

Fresh Lemon, de creatieve social media expert!

Wil je meer weten over de passende mogelijkheden voor het inzetten van een social media expert? Wij nodigen je graag uit contact met ons op te nemen. Wij hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. ‘Pay to Play’ en zetten deze graag in om aan de slag te gaan met jou bedrijf. 

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!