telefoon

Social media expert waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media expert? Ben je op zoek naar een social media bedrijf dat graag met zijn klanten mee denkt? Zoek dan niet verder! Je bent van harte welkom bij social media expert Fresh Lemon in Noordeloos. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou goed van dienst zijn en kunnen wij veel voor jouw bedrijf betekenen. Wij zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren wij een merk en zorgen wij voor bijvoorbeeld de juiste leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Fresh Lemon staat bekend als een social media expert die strategisch, creatief en uitvoerend is. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord en plannen graag een kennismaking gesprek met je in.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social media specialist
die een #sterke
basis vormt

Op zoek naar een creatieve social media expert? Fresh Lemon volgt trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Wij hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. Bij ons vind je ‘Pay to Play’. De verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Fresh Lemon beschikt over een groot netwerk met andere online specialisten zodat we jou op het online gebied kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. Wij delen onze kennis graag met anderen. Dit doen wij via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising. Fresh Lemon werkt altijd met een plan, een kapstok en met thema’s. Het is onze taak om de vraag achter de vraag te stellen. Wij zijn dus de social media expert die je zoekt!

Fresh Lemon, de creatieve social media expert!

Wil je meer weten over onze diensten van een social media expert en de mogelijkheden voor jouw doelen? In een persoonlijk adviesgesprek bespreken wij graag jouw wensen. Fresh Lemon jaagt zijn opdrachtgevers op een positieve manier aan. Wij ontzorgen de klant niet alleen door het plaatsen van berichten, maar door deze ook te monitoren. Wij zorgen voor een webcare van 08.30 – 21.00 uur. Ook in de weekenden gaan wij gewoon door. Per kwartaal bespreken wij met onze klanten een rapportage met optimalisatietips voor de content. Je kunt hierbij denken aan interactieratio, groei volgers en best presterende berichten. Maandelijks hebben wij ook content overleg met onze klanten om nieuwe input acties en events door te spreken.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!