telefoon

Social media marketeer die zorgt voor socials waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media marketeer? Ben je op zoek naar een social media marketeer die er gegarandeerd voor zorgt dat jouw doelen behaald gaan worden? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Wij beiden je graag onze jarenlange ervaring aan als social media marketeer die graag de handen ineen slaat om jouw merk, product of bedrijf onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. We zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor je kunnen betekenen? Wij raden het je aan om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kun je direct een kijkje nemen bij onze succesvolle projecten die wij hebben uitgevoerd voor onze klanten. Laat je verrassen door de mogelijkheden die wij aanbieden en neem vrijblijvend contact met ons op.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Het is onze taak om onze klanten volledig te ontzorgen. Dat doen wij niet alleen door pakkende content te maken maar ook door de monitoring van onze berichten en campagnes. Dit doen wij 7 dagen in de week van 08.30 tot 21.00 uur door middel van webcare. Per kwartaal bespreken we de bevindingen met onze klanten over het optimalisatietips voor de content. Denk aan interactieratio, groei volgers en best presterende berichten. Maandelijks hebben we content overleg met onze klanten over nieuwe input, acties en events door te spreken. Al onze verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Door onze grote kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising kunnen wij je goed van dienst zijn. Bij Fresh Lemon zijn we gek van social media en een lekkere lunch. Wij organiseren met regelmaat Lunch & Learn sessies waarbij je alle ins & outs van social media ontdekt.

Fresh Lemon, de frisse en creatieve social media marketeer!

Fresh Lemon beschikt over een groot netwerk met andere online specialisten, zodat we op het online gebied kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en het maken van animaties. We volgen trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan direct contact met ons op.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!