telefoon

Social media marketeer die zorgt voor socials waar jij #blij van wordt!

Een social media marketeer gelooft in de kracht van social media. Wil jij als ondernemer ook graag de social media benutten om je product of dienst onder de aandacht te brengen? Fresh Lemon is een social media marketing bureau met een team dat ook jouw onderneming kan laten shinen op social media. We hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. De digitale wereld verandert snel en het is voor een ondernemer niet meer bij te benen. Het beste kun je daarom social media marketing overlaten aan een social media marketeer. Als team mixen wij hands en brains; we hebben daar onze eigen unieke aanpak voor want Fresh Lemon is net een tikkie anders dan de doorsnee social mediabureaus. We beginnen met social search en stellen de vraag achter de vraag. Zo leren wij jouw onderneming kennen en kunnen een sterk basisplan creëren. Ons doel is om de juiste doelgroep via het juiste kanaal met de juiste boodschap te benaderen. Fresh Lemon zorgt ervoor dat social werkt voor jou! We zijn strategisch, creatief en uitvoerend. Samen met jou gaan we het unieke verhaal van jouw onderneming zichtbaar maken in de wereld van social media. Wij zijn eigenlijk allemaal wel flink verslaafd aan social media, maar dat werkt juist in jouw voordeel.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Natuurlijk betrekken we jou bij alles wat we doen en elke maand hebben we content overleg. We spreken dan onder andere nieuwe input, acties en events door. Elk kwartaal bespreken we de rapportage met optimalisatietips voor de content (interactieradio, groei volgers, best presterende berichten etc.). We plaatsen namelijk niet alleen berichten maar monitoren deze ook. Onze webcare is dagelijks van 08.30 uur tot 21.00 uur. De door ons verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren.

Fresh Lemon, de frisse en creatieve social media marketeer!

We volgen de trends op de voet want dat is onze passie. Als het nodig is dan passen we de nieuwste trends gelijk toe op het werk voor onze klanten. Wij hebben een groot netwerk met andere online specialisten zodat je op online gebied alles aan ons kunt vragen. Wij weten de weg voor het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing, animaties etc. Al onze kennis delen we graag met anderen en dit doen we via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising. We laten je graag zien hoe je social media strategisch in kunt zetten zodat je er ook zelf mee uit de voeten kunt!

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!