telefoon

Social media marketeer die zorgt voor socials waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media marketeer? Ben je op zoek naar een team van specialisten die graag voor jou aan de slag gaan? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom in Noordeloos bij Fresh Lemon. Fresh Lemon bestaat uit een team van online experts die als geen ander weten hoe zij via het social media platform jouw doelgroep moeten bereiken. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Fresh Lemon staat bekend als een strategisch, creatief en uitvoerend bedrijf dat de vraag achter de vraag stelt. Dit doen wij door middel van social search. Klinkt dit jou allemaal als muziek in de oren? Dan nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over onze diensten en wat wij als social media marketeer voor je kunnen betekenen.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Op zoek naar een enthousiaste, ervaren en creatieve social media marketeer? Fresh Lemon jaagt opdrachtgevers op een positieve manier aan. Dit doen wij door structuur aan te brengen in de communicatie naar jouw klanten met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal en met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Fresh Lemon ontzorgt de klant niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook door middel van webcare. Dit doen wij iedere dag van 08.30 – 21.00 uur. Maar ook in de weekenden zijn wij hiermee actief. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content en maandelijks hebben we content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken. Fresh Lemon heeft veel kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising en dit zetten wij graag in voor jouw bedrijf. 

Fresh Lemon, de frisse en creatieve social media marketeer!

Ben je benieuwd wat wij voor jouw merk of bedrijf kunnen betekenen als social media marketeer? Wij nodigen je graag uit om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen je graag meer over onze diensten en de mogelijkheden die wij hebben voor jouw bedrijf. Fresh Lemon werkt samen met een groot netwerk online specialisten zodat we je op online gebied compleet kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. Daarnaast delen wij onze kennis graag met anderen. Dit doen we via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!