Social media marketeer

Ben je op zoek naar een social media marketeer? Ben je op zoek naar een social media marketeer die er gegarandeerd voor zorgt dat jouw doelen behaald gaan worden? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Wij beiden je graag onze jarenlange ervaring aan als social media marketeer die graag de handen ineen slaat om jouw merk, product of bedrijf onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. We zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor je kunnen betekenen? Wij raden het je aan om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kun je direct een kijkje nemen bij onze succesvolle projecten die wij hebben uitgevoerd voor onze klanten. Laat je verrassen door de mogelijkheden die wij aanbieden en neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer over Fresh Lemon

Boehhhh! We houden niet van doorsnee.

Bekijk al ons werk
Smuldier
Awareness campagne
SRA
Arbeidscampagne
GroentenFruit Huis
Awareness campagne
Hago Zorg
Vacature campagne
Datatoppers
Social Media
Meer over onze diensten

#trending

Social
Stop met willekeurig inhaken: dit is waarom
Social
De 7 social media trends voor 2024
Employer Branding
Personeel? Hark ze binnen met een vacaturecampagne!
Social
10 simpele inhaakregels voor een rake inhaker
Social
Meta’s Threads: waarom merken erin moeten duiken
AI
ChatGPT: maak creatief gebruik van de AI-tool
Advertising
4 tips over adverteren op TikTok
Social
5 tips voor een killer Instagram biografie

Een social strategy die een #sterke basis vormt

Het is onze taak om onze klanten volledig te ontzorgen. Dat doen wij niet alleen door pakkende content te maken maar ook door de monitoring van onze berichten en campagnes. Dit doen wij 7 dagen in de week van 08.30 tot 21.00 uur door middel van webcare. Per kwartaal bespreken we de bevindingen met onze klanten over het optimalisatietips voor de content. Denk aan interactieratio, groei volgers en best presterende berichten. Maandelijks hebben we content overleg met onze klanten over nieuwe input, acties en events door te spreken. Al onze verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Door onze grote kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising kunnen wij je goed van dienst zijn. Bij Fresh Lemon zijn we gek van social media en een lekkere lunch. Wij organiseren met regelmaat Lunch & Learn sessies waarbij je alle ins & outs van social media ontdekt.

Fresh Lemon, de creatieve social media marketeer!

Fresh Lemon beschikt over een groot netwerk met andere online specialisten, zodat we op het online gebied kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en het maken van animaties. We volgen trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan direct contact met ons op.

Oók resultaten
binnenharken?