telefoon

Social media marketeer die zorgt voor socials waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media marketeer? Ben je op zoek naar een manier om meer volgers te genereren of om jouw product of diensten onder de aandacht te brengen bij jouw gewenste doelgroep? Zoek dan niet verder. Je bent van harte welkom bij social media marketeer Fresh Lemon. Fresh Lemon is een social media bureau waar je van op aan kunt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je goed van dienst zijn en weten wij als geen ander hoe wij jouw doelen kunnen bereiken. Wij hebben veel kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. De verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Fresh Lemon werkt samen met een groot netwerk van andere online specialisten. Op deze manier kunnen wij jou nóg beter ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen door onze aangeboden diensten als social media marketeer. 

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Op zoek naar een creatieve social media marketeer? Fresh Lemon volgt trends op de voet en wij passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze opdrachtgevers. Wij staan bekend als de strategische, creatieve en uitvoerende social media marketeer. Daarnaast zijn wij erg flexibel, maar wij brengen structuur aan in de communicatie naar jouw doelgroep. Dit doen wij met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Hiermee positioneren wij een merk en zorgen voor wij voor meer leads naar de website of de verkoop van producten en diensten. Onze experts werken altijd met een plan, een kapstok en met op maat samengestelde campagnes. Fresh Lemon stelt de vraag, áchter de vraag! Wij starten direct met een social search. Wij jagen onze opdrachtgevers op een positieve manier aan zodat wij de doelen kunnen behalen die jij voor ogen hebt. 

Fresh Lemon, de frisse en creatieve social media marketeer!

Wil je meer weten over onze diensten? Ben je benieuwd wat wij voor jouw product of bedrijf kunnen betekenen? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze experts. Het is onze taak om onze opdrachtgever op de juiste manier te ontzorgen. Dit doen wij door berichten op social media kanalen te plaatsen. Onze berichten worden uiteraard ook gemonitord van 8.30 tot 21.00 uur. Ook in de weekend gaan wij daarmee door. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content en maandelijks hebben we content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!