telefoon
Social media waar jij
#blij van wordt!

Ben je op zoek naar een bureau om social media marketing Breda uit te besteden? Dan ben je bij Fresh Lemon aan het juiste adres. Social media marketing Breda is een vak apart en wij zijn specialist hierin. Wij hebben jarenlange ervaring en en wij weten waar wij over praten. Wij gaan graag samen met jou het unieke verhaal van jouw onderneming vertellen. Door een plan met je op te stellen, maken wij jouw unieke verhaal zichtbaar in de sociale mediawereld.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Op zoek naar een specialist voor uw social media marketing Breda? Op het moment dat je Fresh Lemon inschakelt gaan wij kijken naar de huidige social media kanalen. Deze worden door ons geanalyseerd en vervolgens gaan wij aan de gang met een sterk basisplan. Hierin is de doelgroep meegenomen en de kanalen die jij graag wilt aanpakken. Zo kunnen wij bepalen hoe uw doelgroep de boodschap ontvangt. Dit alles gaat in overleg, omdat jij precies weet hoe je de social media wil inzetten. Op het moment dat de tijd rijp is slaan wij toe met onze frisse content. Onze aanpak is standaard voorzien van een strategische, creatieve en uitvoerende aanpak. Wil jij ook graag shinen op social media? Wacht dan niet langer en benader ons! Wij zijn de specialist voor jouw social media marketing Breda! Wij helpen je bij het opzetten van geschikte content.

Fresh Lemon, jouw social media marketing Breda specialist!

Wij zijn een flexibel team dat voor je klaar staat. Structuur aanbrengen in de communicatie staat bij ons centraal. Met als doel dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal met de juiste boodschap wordt benaderd. Hoe wij dat doen? Wij zorgen ervoor dat wij jouw bedrijf positioneren met een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Dit doen wij door het plaatsen van berichten maar ook door bij te houden hoe de berichten scoren. Bereiken wij de juiste doelgroep en doet social media het werk dat wij voor ogen hebben? Wij komen met maandelijkse of wekelijkse rapporten zodat je precies weet waar wij mee bezig zijn.

Wij gaan zo vol passie en enthousiasme voor jou aan de slag dat wij een social media verslaving riskeren. Wij zijn trots op de kennis en expertise die wij je kunnen bieden en gaan graag voor je aan de slag. De één heeft een strategisch brein en de ander weer een creatieve geest. Door deze te combineren komen wij met de beste adviezen voor jouw bedrijf!

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!