telefoon
Social media marketing strategie waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een pakkende en succesvolle social media marketing strategie? Ben je op zoek naar een social media specialist die graag de handen uit de mouwen steekt om een goede social media marketing strategie neer te kunnen zetten? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon in Noordeloos. Door de jaren heen hebben wij een team van specialisten om ons heen verzameld die stuk voor stuk verzot zijn op social media. We delen onze kennis graag met anderen. Dit doen we via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook, Instagram Advertising. Daarnaast volgen wij trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Voor het vinden van een persoonlijke en pakkende social media marketing strategie ben je bij Fresh Lemon aan het juiste adres. Wij zien je aanvraag voor een afspraak met een kop koffie graag tegemoet.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social media marketing strategie
die een #sterke
basis vormt

Fresh Lemon staat bekend als strategisch, creatief en uitvoerend. We zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Ons team van experts op het gebied van social media slaat graag die handen ineen om jouw wensen te vertalen naar prachtige resultaten. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is als jouw project, product of bedrijf niet onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste doelgroep. Wij doen er alles aan om dat wel te bewerkstelligen. Doordat wij een groot netwerk hebben opgebouwd met andere online specialisten kunnen wij al onze klanten nog beter ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. We werken te allen tijde met een plan, kapstok, thema’s en campagnes. Het is onze taak om de vraag achter de vraag te stellen. Hiermee jagen wij onze opdrachtgevers aan, op een positieve manier.


Fresh Lemon, jouw social media marketing strateeg!

Het is ons doel om onze klanten te ontzorgen. We ontzorgen de klant niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook door middel van webcare. Dit doen wij van 08.30 – 21.00 uur, zeven dagen in de week. Ook in de weekenden houden wij alles in de gaten. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Maandelijks hebben we content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties, events etc. door te spreken.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!