telefoon
Social media marketing strategie waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social marketing bureau voor het inzetten van social media marketing strategie? Wil je meer weten over de voordelen van social media marketing strategie? We heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Ons team vertelt je graag meer over de vele mogelijkheden voor het inzetten van een persoonlijk social media marketing strategie. Door de jaren heen weten vele bedrijven en sportscholen ons te vinden. Wij gaan ook voor jou graag aan de slag! Onze klantenkring is heel divers, waardoor wij van alle markten thuis zijn. Fresh Lemon biedt jou graag haar jarenlange ervaring aan op het gebied van social marketing. We hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising en zetten dat graag in voor jouw bedrijf. We volgen trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord en plannen graag een kop koffie met je in.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social media marketing strategie
die een #sterke
basis vormt

Fresh Lemon staat bekend als strategisch, creatief en uitvoerend. We zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Het is onze taak om de vraag te stellen achter de vraag. Dit doen wij door het starten met een social search. Gaan we met elkaar in zee? Dan hebben we maandelijks content overleg om nieuwe input, acties, events door te spreken. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. In de loop van de jaren hebben wij ons netwerk steeds verder uit kunnen breiden, waardoor wij in contact staan met andere online specialisten. Hierdoor kunnen we al onze klanten op online gebied ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en het maken van persoonlijke animaties.

Fresh Lemon, jouw social media marketing strateeg!

Wil je meer weten over onze diensten en onze kennis? We delen onze kennis graag met anderen. Dit doen we via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn, Facebook en Instagram Advertising. Neem een kijkje op onze website en laat je verrassen door ons aanbod.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!