Social media marketing Utrecht

Ben je op zoek naar social media marketing Utrecht? Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf waar je met een gerust hart jouw social media aan over kunt laten? Zoek dan niet verder! Fresh Lemon staat graag voor je klaar. Wij plannen graag een afspraak bij je in om jouw wensen door te spreken. Wij staan bekend als een strategisch, creatief en uitvoerend bedrijf dat graag klaar staat voor zijn klanten. Wij zijn flexibel maar brengen de juiste structuur aan in de communicatie naar jouw klanten. Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen? Onze specialisten vertellen je hier graag meer over. Wij nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen op onze website. Laat je verrassen door de vele diensten die wij aanbieden op social media gebied. Als je op zoek bent naar social media marketing Utrecht ben je bij ons aan het juiste adres. ver praten. Wij gaan graag samen met jou het unieke verhaal van jouw onderneming vertellen. Door een plan met je op te stellen, maken wij jouw unieke verhaal zichtbaar in de sociale mediawereld.

Meer over Fresh Lemon

Boehhhh! We houden niet van doorsnee.

Bekijk al ons werk
Smuldier
Awareness campagne
SRA
Arbeidscampagne
GroentenFruit Huis
Awareness campagne
Hago Zorg
Vacature campagne
Datatoppers
Social Media
Meer over onze diensten

#trending

Social
Stop met willekeurig inhaken: dit is waarom
Social
De 7 social media trends voor 2024
Employer Branding
Personeel? Hark ze binnen met een vacaturecampagne!
Social
10 simpele inhaakregels voor een rake inhaker
Social
Meta’s Threads: waarom merken erin moeten duiken
AI
ChatGPT: maak creatief gebruik van de AI-tool
Advertising
4 tips over adverteren op TikTok
Social
5 tips voor een killer Instagram biografie

Een social strategy die een #sterke basis vormt

Op zoek naar creatieve social media marketing Utrecht? Onze specialisten jagen onze opdrachtgevers graag aan, op een positieve manier. Wij ontzorgen de klant door niet alleen berichten te plaatsen, maar deze berichten ook te monitoren tussen 08.30 – 21.00 uur. Per kwartaal bespreken wij met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Zo bieden we een totaaloplossing voor social media marketing Utrecht. Daarnaast hebben wij maandelijks een content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en eventuele events door te spreken. Wij hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising ‘Pay to Play’. Alle verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Hiermee positioneren wij een merk en zorgen wij voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Fresh Lemon werkt met een plan, een kapstok en thema’s. Wij stellen de vraag achter de vraag. En starten direct met een social search. 

Fresh Lemon: jouw frisse social media marketing Utrecht specialist!

Fresh Lemon werkt met een groot netwerk van andere onlinespecialisten. Hierdoor kunnen wij je op online gebied volledig ontzorgen. Denk je hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing, en animaties. Wij delen onze kennis graag met anderen. Dit doen we door middel van Lunch & Learn. Daarnaast geven wij diverse masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising. Wij volgen de trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten.

Oók resultaten
binnenharken?