telefoon
Social media waar jij
#blij van wordt!

Ben je op zoek naar social media marketing Utrecht? Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf waar je met een gerust hart jouw social media aan over kunt laten? Zoek dan niet verder! Fresh Lemon staat graag voor je klaar. Wij plannen graag een afspraak bij je in om jouw wensen door te spreken. Wij staan bekend als een strategisch, creatief en uitvoerend bedrijf dat graag klaar staat voor zijn klanten. Wij zijn flexibel maar brengen de juiste structuur aan in de communicatie naar jouw klanten. Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen? Onze specialisten vertellen je hier graag meer over. Wij nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen op onze website. Laat je verrassen door de vele diensten die wij aanbieden op social media gebied. Als je op zoek bent naar social media marketing Utrecht ben je bij ons aan het juiste adres. 

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Op zoek naar creatieve social media marketing Utrecht? Onze specialisten jagen onze opdrachtgevers graag aan, op een positieve manier. Wij ontzorgen de klant door niet alleen berichten te plaatsen, maar deze berichten ook te monitoren tussen 08.30 – 21.00 uur. Per kwartaal bespreken wij met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Zo bieden we een totaaloplossing voor social media marketing Utrecht. Daarnaast hebben wij maandelijks een content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en eventuele events door te spreken. Wij hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising ‘Pay to Play’. Alle verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Hiermee positioneren wij een merk en zorgen wij voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Fresh Lemon werkt met een plan, een kapstok en thema’s. Wij stellen de vraag achter de vraag. En starten direct met een social search. 

Fresh Lemon: jouw frisse social media marketing Utrecht specialist!

Fresh Lemon werkt met een groot netwerk van andere onlinespecialisten. Hierdoor kunnen wij je op online gebied volledig ontzorgen. Denk je hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing, en animaties. Wij delen onze kennis graag met anderen. Dit doen we door middel van Lunch & Learn. Daarnaast geven wij diverse masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising. Wij volgen de trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!