telefoon
Social media specialist waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media specialist? Ben je op zoek naar een social media specialist waar je van op aan kunt? Zoek dan niet verder! Wij heten je van harte welkom op de website van social media specialist Fresh Lemon. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van social marketing ben je bij ons aan het juiste adres als je op zoek bent naar echte specialisten. Vele klanten gingen je al voor en plukken tegenwoordig de vruchten van het inhuren van de specialisten van Fresh Lemon. Wij staan bekend als een strategisch, creatief en uitvoerend social media bedrijf. Wij bundelen graag onze krachten zodat je nog meer uit jouw social media kunt halen. Klinkt dit je als muziek in de oren en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Je kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen je graag meer over onze diensten in een persoonlijk adviesgesprek. 

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social specialist
die een #sterke
basis vormt

Op zoek naar een ervaren social media specialist? Fresh Lemon is een begrip in de regio en ver daarbuiten. We zijn een frisse en creatieve social media specialist. Onze specialisten gaan graag voor je aan de slag. Wij zijn flexibel in onze diensten maar brengen structuur aan in de communicatie naar jouw klanten. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren wij een merk en zorgen wij voor leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Fresh Lemon werkt met een plan, een kapstok en met campagnes. Het is onze taak om de vragen achter de vraag te stellen. Dit doen wij door middel van een social search. Wij jagen onze opdrachtgevers aan, maar op een positieve manier. Daarnaast ontzorgen wij de klant door niet alleen berichten te plaatsen op social media maar wij monitoren deze berichten ook via webcare van 08.30 – 21.00 uur. Ook in de weekenden gaan wij hier graag mee door. Per kwartaal bespreken wij met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Maandelijks hebben wij content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken.

Fresh Lemon, de creatieve social media specialist!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf voor een social media specialist? Wij vertellen je alles graag in een persoonlijk gesprek. Wij hebben veel  kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising ‘Pay to Play’. De verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Wij werken met een groot netwerk van onlinespecialisten, zodat wij je online kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing, animaties en dergelijke. 

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!