telefoon

Social media specialist waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media specialist? Ben je op zoek naar een manier om jouw gewenste doelgroep te bereiken via social media maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben je op zoek naar knallende content en ben je op zoek naar een social media specialist? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Fresh Lemon beschikt over een groot team van experts dat graag aan de slag gaan om jouw doelen te behalen. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd met het onder de aandacht brengen van producten, merken en bedrijven via de social media kanalen. Denk aan Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan als social media specialist? Wij raden je aan om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door onze afgeronde projecten en neem direct vrijblijvend contact met ons op. Wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met je in.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social media specialist
die een #sterke
basis vormt

Fresh Lemon is een social media specialist die met je meedenkt. Het is ons doel om het onderste uit de kan te halen voor jouw project. Wij zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Wij zijn strategisch, creatief en uitvoerend en daarmee positioneren we een merk en zorgen wij voor bijvoorbeeld leads naar de website of de verkoop van producten en diensten. Wij werken te allen tijde met een plan, kapstok en thema’s. Het is onze taak om de vraag te stellen achter de vraag via social search. We ontzorgen de klant door niet alleen door het plaatsen van berichten, maar wij monitoren deze berichten ook. Dit doen wij door middel van webcare. 7 dagen in de week blijven wij voor onze klanten draaien van 08.30 – 21.00 uur. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Maandelijks hebben we content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken. De verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren.

Fresh Lemon, de creatieve social media specialist!

Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan als social media specialist? Ben je benieuwd naar ons aanbod voor het promoten van jouw producten en merk door middel van social media campagnes en social media content? Neem dan direct contact met ons op. Onze experts volgen trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. We jagen onze opdrachtgevers aan, op een positieve manier. Fresh Lemon heeft veel  kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising die wij graag inzetten om ons doel te behalen.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!