telefoon

Social media specialist waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media specialist? Ben je op zoek naar een bedrijf dat met je meedenkt en jouw doelgroep op de juiste manier benadert? Ben je op zoek naar een social media expert die graag voor jouw bedrijf, merk of product aan de slag gaat? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij social media specialist Fresh Lemon in Noordeloos. In de loop van de jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd op het gebied van social media. Onze experts bespreken graag met jou je wensen. Samen gaan we op zoek naar dé manier om jouw merk of bedrijf onder de aandacht te brengen bij de gewenste doelgroep. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen als social media specialist? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen door onze diensten en de verhalen van tevreden klanten. 

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social media specialist
die een #sterke
basis vormt

Zoek je een echte creatieve social media specialist? Fresh Lemon is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Vele klanten weten ons te vinden enzij maken tegenwoordig gebruik van onze expertises. Wij staan bekend als een strategisch, creatief en uitvoerend social media specialist die graag aan de slag gaat voor zijn klanten. Wij zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie naar jouw doelgroep.  Met als doel dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten die jij als bedrijf aanbiedt. De experts van Fresh Lemon werken altijd met een plan, een kapstok en met campagnes. Het is onze taak om de vraag te stellen achter de vraag! Daarom starten wij altijd met een social search. Wij jagen onze opdrachtgevers aan, maar altijd op een positieve manier. Fresh Lemon werkt met een groot netwerk van andere online specialisten, zodat we op het online gebied u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. We volgen de trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op de opdrachten van onze klanten. 

Fresh Lemon, de creatieve social media specialist!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw social media een boost te geven? Wij delen onze kennis graag met anderen. Dit doen we via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising. Maandelijks hebben we content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken. We ontzorgen onze klanten door niet alleen berichten te plaatsen, maar wij monitoren deze ook via webcare. Dit doen wij iedere dag van 08.30 uur – 21.00 uur.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!