telefoon

Social media specialist waar jij #blij van wordt!

De digitale wereld is een snel veranderde wereld die steeds belangrijker wordt. Kost het jou te veel tijd om jouw onderneming online zichtbaar te maken? Kies dan voor social media specialist Fresh Lemon! Wij zijn een jong team dat over een flinke dosis social media verslaving beschikt. Daar zijn we best trots op want wij weten hoe je consumenten kunt bereiken op social media. Social selling is springlevend en ons team blinkt uit in het bedenken van toffe ideeën voor onze klanten. Als social media specialist hebben wij kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. Er gebeurt in de social media wereld zoveel en het gaat zo snel, maar Fresh Lemon voelt zich daar als een vis in het water. Samen met jou gaan we het unieke verhaal van jouw onderneming zichtbaar maken en dat doen we net een tikkie anders dan de doorsnee social media specialisten. Wij beginnen met social search waarbij we de vraag achter de vraag stellen en zo jouw onderneming tot het hart leren kennen. Dan komen wij met een sterk basisplan dat strategisch en creatief is. Fresh Lemon is flexibel maar brengt structuur aan in de communicatie.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social media specialist
die een #sterke
basis vormt

Wij slaan onze handen ineen en zorgen dat social selling voor jou gaat werken! Het is ons doel dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. We positioneren jouw merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Als social media specialist zullen wij je op een positieve manier aanjagen. We werken met een plan, kapstok en thema’s. We plaatsen niet alleen berichten maar monitoren deze ook zeven dagen per week van 08.30 tot 21.00 uur. Met ons grote netwerk van andere online specialisten kunnen we jou op online gebied compleet ontzorgen. Denk daarbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing, animaties etc.

Fresh Lemon, de creatieve social media specialist!

We houden jou van alles op de hoogte en er is maandelijks overleg over de content. We spreken dan over acties, events en nieuwe input. Per kwartaal krijg je een rapportage met optimalisatietips voor de content (interactieratio, groei volgers, best presterende berichten). De verzamelde data wordt door ons ook ingezet om andere campagnes te kunnen analyseren. Natuurlijk volgen wij de trends op de voet en zullen deze zo nodig toepassen bij onze klanten. Zorg dat je gezien wordt met social media specialist Fresh Lemon!

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!