telefoon

Social media specialist waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media specialist? Ben je op zoek naar een bedrijf dat graag met jou meedenkt en de vraag achter de vraag stelt? Zoek dan niet verder. Je bent van harte welkom bij social media specialist Fresh Lemon in Noordeloos. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van social media kunnen wij jou goed van dienst zijn. Wij staan bekend om onze creativiteit, strategisch vermogen en onze goed uitvoerbare plannen. Ben je benieuwd hoe wij als social media specialist te werk gaan? Ben je benieuwd wat wij voor jouw doelen en bedrijf kunnen betekenen? Social media specialist Fresh Lemon heeft kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. ‘Pay to Play’. De verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Fresh Lemon beschikt over een groot netwerk met andere online specialisten, zodat we jou op het online gebied volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing, en animaties.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social media specialist
die een #sterke
basis vormt

Op zoek naar een creatieve social media specialist? Fresh Lemon volgt trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk van onze klanten. Wij zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren wij een merk en zorgen voor meer leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Wij werken altijd met een plan, kapstok en thema’s. Ook voeren wij effectieve campagnes. Onze experts jagen onze opdrachtgevers aan, uiteraard op een positieve manier. Wij ontzorgen onze klanten door niet alleen berichten te plaatsen maar deze ook te monitoren. Wij bieden u de juiste webcare aan van 08.30 – 21.00 uur. Ook in de weekenden gaan wij gewoon door. Per kwartaal bespreken wij met onze klanten de rapportage met optimalisatietips voor de content zoals interactieratio, groei volgers, best presterende berichten en dergelijke. Daarnaast hebben wij maandelijks content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties, en events door te spreken. Wij zijn dus de social media specialist voor een effectieve social media marketing strategie!

Fresh Lemon, de creatieve social media specialist!

Fresh Lemon deelt zijn kennis graag met anderen. Dit doen wij via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising. Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Je kunt eerst eens een kijkje nemen op onze website. Daarnaast plannen wij graag een afspraak met je in om je wensen te bespreken. 

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!