telefoon

Social media specialist waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media specialist? Ben je op zoek naar een social media specialist die werkt met een plan, een kapstok en met campagnes? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Fresh Lemon is dé social media specialist waar je naar op zoek bent. We volgen trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Wij zijn strategisch, creatief en uitvoerend en gaan geen uitdaging uit de weg. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor uw wensen kunnen betekenen. Wil je jouw merk, bedrijf of producten onder de aandacht brengen bij jouw gewenste doelgroep? Neem een kijkje op deze website en plan direct een afspraak in. Wij bespreken graag jouw wensen onder het genot van een kopje koffie of thee. Fresh Lemon brengt structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Voor een social media specialist ben je bij ons aan het juiste adres.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social media specialist
die een #sterke
basis vormt

Wij zijn jouw persoonlijke social media specialist. Fresh Lemon stelt de vraag achter de vraag. Wij starten direct met een social search om te kijken waar de kink in de kabel zit. Door jouw wensen te bespreken en ons plan duidelijk uit te leggen jagen wij onze opdrachtgevers aan op een positieve manier. Wij beschikken over een groot netwerk met andere online specialisten, zodat we jou op het online gebied goed kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. Wij positioneren een merk en zorgen voor meer leads naar de website of de verkoop van producten en diensten. We hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. ‘Pay to Play’ en deze zetten wij dan ook graag in voor al onze klanten. Wij ontzorgen de klant door niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren al onze berichten ook door middel van webcare. Dit doen wij iedere werkdag van 08.30 – 21.00 uur. Ook in de weekenden draaien wij door.  Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content en maandelijks hebben we content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken.

Fresh Lemon, de creatieve social media specialist!

Ben je benieuwd naar onze werkwijze van onze social media specialist? Neem dan direct contact op met één van onze medewerkers. Wij staan je graag te woord en plannen graag een afspraak met je in. 

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!