telefoon
Social media strateeg waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media strateeg? Ben je op zoek naar een social media bureau dat met je meedenkt en dat voor jou een social media strateeg in kan zetten? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Fresh Lemon beschikt over een groot team van social media specialisten die graag de handen ineen slaan om jouw doelen te behalen. Door middel van de juiste content kunnen wij jouw merk of jouw bedrijf onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep. Fresh Lemon staat bekend als strategisch, creatief en uitvoerend. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door onze diensten en expertises en plan direct een afspraak in bij één van onze lemons. Wij zien je aanvraag voor een afspraak met een social media strateeg graag tegemoet.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social media strateeg
die een #sterke
basis vormt

Fresh Lemon is de social media strateeg die jou ontzorgt. Dankzij een groot netwerk van andere online specialisten kun je bij ons ook terecht voor het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en het laten maken van bedrijfs-animaties. Naast het creëren van content plaatsen wij ook direct jouw berichten. Wij plaatsen niet alleen berichten, maar wij monitoren al onze berichten ook. Onze webcare draait dagelijks van 08.30 – 21.00 uur. Ook in de weekenden draaien wij gewoon door. De verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. We zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. We werken met een plan, kapstok en thema’s. Het is onze taak om de vraag te stellen achter de vraag. Dit doen wij door middel van een professionele social search. We volgen trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. We jagen onze opdrachtgevers aan, op een positieve manier.

Fresh Lemon, jouw social media strateeg!

Wil je meer weten over de diensten die wij je aanbieden als social media strateeg? Naast het plaatsen van berichten en het monitoren van onze berichten bespreken wij per kwartaal bespreken met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Denkt u aan interactieratio, groei van de volgers en de best presterende berichten. Maandelijks hebben we content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!