telefoon
Social media strategie waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een goede social media strategie? Ben je op zoek naar een pakkende social media strategie, die jou uit handen wordt genomen door specialisten? Zoek dan niet verder! We heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Fresh Lemon is gevestigd in Noordeloos en we gaan graag voor jou aan de slag. Wij zijn een social media bureau dat graag de handen ineen slaat voor verschillende bedrijven. In de loop van de jaren hebben vele klanten ons al gevonden. Hierdoor hebben wij de juiste kennis en vaardigheden in huis om ook jouw doelen te behalen op social media gebied. Voor het bedenken en uitvoeren van een goede social media strategie ben je bij Fresh Lemon aan het juiste adres. Fresh Lemon is een social media marketing bureau, maar dan een tikkie anders. Wij houden niet van doorsnee. Wij gaan op zoek naar unieke ideeën, die aansluiten bij jouw wensen en doelgroep. Ben je benieuwd hoe wij een social media strategie opzetten? We nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat graag voor je klaar en bespreekt graag met jou je wensen voor het inzetten van onze diensten. Wij zien je aanvraag voor het opzetten van social media strategie graag tegemoet.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social media strategie
die een #sterke
basis vormt

Fresh Lemon heeft kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. Wij bieden onze klanten dan ook een bak met kennis en vaardigheden aan. Wij staan bekend als strategisch, creatief en uitvoerend. Keer op keer gaan wij op zoek naar de passende aanpak voor onze klanten. We zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Hiermee positioneren we een merk en zorgen onze berichten voor bijvoorbeeld leads naar de website of naar de verkoop van producten en diensten. Uiteraard wordt iedere stap met je besproken. We werken met een plan, een kapstok en thema’s. Het is dan ook onze taak om de vraag te stellen achter de vraag. Dit doen wij ook door het starten met een social search. Uiteraard houden wij de berichten in de gaten. Per periode van drie maanden bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content.

Fresh Lemon, jouw social media strateeg!

Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Je kan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij drinken graag een kop koffie of thee met jou om je wensen te bespreken. We volgen trends op de voet en passen deze meteen toe op het werk voor onze klanten.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!