Social Media Strategie

Wil je sociale media inzetten voor zakelijk succes? Fresh Lemon laat jouw bedrijf groeien en bloeien met de juiste social media strategie. Fresh Lemon is een social media bureau dat merken laat opvallen. Wij zijn bepaald geen doorsnee bureau. Met een unieke mix van creativiteit én strategie maken we uitstekende goede digitale ervaringen die resultaten binnenharken. Een doordachte social media strategie is de ruggengraat van een succesvolle online zichtbaarheid. Een social media strategie is veel meer dan alleen aanwezig zijn op sociale media. Het gaat om het stimuleren van interacties en een band opbouwen met je volgers. Een goede social media strategie omvat onder andere:

  • identificeren van de juiste doelgroep
  • bepalen van de doelstelling
  • kiezen van de juiste social media kanalen
  • boeiende content
  • consistentie

Door online in het oog te springen bereik je nieuwe klanten en groeit je onderneming. Fresh Lemon werkt met een plan, een kapstok en thema’s. Social search is onze eerste stap. We vragen je het hemd van het lijf en maken het unieke verhaal van jouw onderneming online zichtbaar. We maken een solide basisplan. Ons doel is de juiste doelgroep met de juiste boodschap via het juiste kanaal te benaderen. Fresh Lemon laat zien wat jouw merk uniek maakt. We zorgen bijvoorbeeld voor leads naar jouw website of naar de verkoop van producten en diensten.

Meer over Fresh Lemon

Boehhhh! We houden niet van doorsnee.

Bekijk al ons werk
Smuldier
Awareness campagne
SRA
Arbeidscampagne
GroentenFruit Huis
Awareness campagne
Hago Zorg
Vacature campagne
Datatoppers
Social Media
Meer over onze diensten

#trending

Social
Stop met willekeurig inhaken: dit is waarom
Social
De 7 social media trends voor 2024
Employer Branding
Personeel? Hark ze binnen met een vacaturecampagne!
Social
10 simpele inhaakregels voor een rake inhaker
Social
Meta’s Threads: waarom merken erin moeten duiken
AI
ChatGPT: maak creatief gebruik van de AI-tool
Advertising
4 tips over adverteren op TikTok
Social
5 tips voor een killer Instagram biografie

Onderscheidende social media strategie

Fresh Lemon is strategisch, creatief en uitvoerend. Wij onderscheiden ons door concrete resultaten te leveren. Ook zijn we proactief door trends op de voet te volgen. We zijn flexibel en kunnen snel inspelen op veranderingen in de digitale wereld. Wij zetten ons voor 100 procent in om jouw merk op te laten vallen. Wij hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. Op elk platform kunnen we jouw merk laten schitteren. We kunnen je op online gebied helemaal ontzorgen. Met ons grote netwerk van online specialisten kunnen we bijvoorbeeld ook jouw website bouwen en/of optimaliseren of videomarketing inzetten.

Rapportage van je social media strategie

We zijn transparant en houden je nauwkeurig op de hoogte van onze bezigheden. Er is maandelijks content overleg met jou. Ook bespreken we elk kwartaal een rapportage met optimalisatietips. De verzamelde data zetten wij in om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Kies voor Fresh Lemon om je onderneming zichtbaar te maken op social media. Met onze sociale media strategie maken we jou blij! De digitale wereld gaat over mensen, relaties en verhalen. Wij richten ons op mensen. Dat is pas echt sociaal!

Oók resultaten
binnenharken?