telefoon
Social media strategie waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media strategie? Wil je meer halen uit je social media kanalen maar weet je niet waar je moet beginnen? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom in Noordeloos bij Fresh Lemon. Wij beschikken over een groot team van specialisten, dat als geen ander weet hoe social media in elkaar zit. De één heeft een waar strategisch brein, de ander een creatieve geest. We zijn nuchter, omarmen technologie en zijn sterren in het bedenken van toffe ideeën voor onze klanten. Een social media strategie is een belangrijke pijler als je meer doelen wilt behalen met social media dan alleen maar likes. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor jouw merk, product of bedrijf kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen door onze projecten en plan direct een afspraak bij ons in. Wij vertellen je graag meer over een passende social media strategie.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social media strategie
die een #sterke
basis vormt

Fresh Lemon heeft een groot netwerk met andere online specialisten. Hiermee kunnen wij al onze klanten ontzorgen op het gebied van onder andere social media en het aanbieden van websites, SEO, videomarketing en animaties. We zijn flexibel, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Keer op keer werken wij met een plan, een kapstok en met campagnes die aansluiten bij jouw doelgroep. Hierdoor zijn wij uniek, creatief en bedenken we steek een nieuwe aanpak. We hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. We volgen trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten.

Fresh Lemon, jouw social media strateeg!

Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan of wil je meer weten over de doelen die wij kunnen behalen? Neem dan direct contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze kennis en vaardigheden. We ontzorgen de klant door niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook door middel van webcare. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. De verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. We delen onze kennis ook graag met anderen. Dit doen we via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook, Instagram Advertising.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!