telefoon
Social media strategie waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media strategie? Ben je op zoek naar een social media bureau dat met je meedenkt en jou net dat ene zetje in de juiste richting geeft? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom in Noordeloos bij Fresh Lemon. Ons team van social media specialisten staan graag voor je klaar en denken graag met je mee. Wij zijn strategisch, creatief en uitvoerend. Het is onze taak om de vraag achter de vraag te stellen door middel van een social search. We hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. Fresh Lemon is flexibel, maar wij brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door de mogelijkheden die wij je aanbieden voor een social media strategie.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social media strategie
die een #sterke
basis vormt

Fresh Lemon volgt trends op de voet en past deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Wij werken te allen tijde met een plan, een kapstok en met thema’s. Wij beschikken over een groot netwerk met andere online specialisten, zodat we op het online gebied kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. Samen gaan we op zoek naar een passend plan voor jouw merk. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen. We ontzorgen de klant niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook iedere dag van 08.30 – 21.00 uur. Verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Maandelijks hebben we content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Hierdoor blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen voor jouw bedrijf.

Fresh Lemon, jouw social media strateeg!

Wil je meer weten over onze diensten en de mogelijkheden voor de inzet van een social media strategie voor jouw bedrijf? Wij vertellen je daar graag meer over. Wij delen onze kennis graag met anderen. Dit doen we door middel van Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!