telefoon
Social media strategie waar jij #blij van wordt!

Wil je meer weten over een social media strategie? Ben je op zoek naar een social media strategie maar weet je niet waar je moet beginnen? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Als je een succesvolle social media strategie wilt hebben, dan is het belangrijk om zowel strategisch, creatief als uitvoerend te zijn. Fresh Lemon is een online marketing bureau dat jou hierbij kan helpen. Wij brengen structuur aan in de communicatie, zodat de juiste doelgroep via het juiste kanaal met de juiste boodschap wordt benaderd. Zo kunnen we een merk goed positioneren en leads naar de website genereren of zelfs producten en diensten verkopen. Bij Fresh Lemon werken we met een plan, kapstok en thema’s (campagnes). Dit geeft ons de mogelijkheid om gericht te werken en zorgt ervoor dat we ons kunnen richten op de juiste doelgroepen. Daarnaast stellen we altijd de vraag achter de vraag, waardoor we tot de kern van de boodschap kunnen komen en een passende strategie kunnen ontwikkelen. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Je kan direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast staan wij je ook graag te woord en plannen we graag een kop koffie met je in.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social media strategie
die een #sterke
basis vormt

Bij Fresh Lemon volgen we trends op de voet en passen we deze indien nodig meteen toe op het werk voor onze klanten. Wij geloven dat een goede social media strategie begint bij de basis en uitmondt in een succesvolle campagne. Of het nu gaat om het vergroten van de naamsbekendheid, het genereren van leads of het verhogen van de omzet, wij helpen jou graag met het ontwikkelen van een strategie die bij jouw doelstellingen past. We jagen onze opdrachtgevers aan, maar wel op een positieve manier. Wij zijn ervan overtuigd dat motivatie en inspiratie essentieel zijn voor het succesvol uitvoeren van een social media strategie. Daarom bespreken we maandelijks met onze klanten nieuwe input, acties en events. Hierdoor kunnen we snel inspelen op veranderingen en aanpassingen doen waar nodig. Per kwartaal bespreken we met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Op deze manier kunnen we altijd blijven groeien en verbeteren. Bij Fresh Lemon gebruiken we data om ook andere campagnes te kunnen analyseren. Door deze data in te zetten kunnen we onze strategie continu aanpassen en optimaliseren. Daarnaast hebben we een groot netwerk met andere online specialisten, zodat we op het online gebied kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en het maken van persoonlijke animaties.

Fresh Lemon, jouw social media strateeg!

Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Je kan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij drinken graag een kop koffie of thee met jou om je wensen te bespreken. We volgen trends op de voet en passen deze meteen toe op het werk voor onze klanten.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!