Social media uitbesteden Utrecht

Social media uitbesteden Utrecht: socials waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar social media uitbesteden Utrecht?

Werk jij het liefst met experts op gebied van social media? Die in staat zijn om, met een #socialmediaplan, meer volgers te genereren, meer producten te verkopen of om jouw bedrijf nog beter onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep?

Fresh Lemon zorgt er samen met jou voor dat jouw social media weer gaan shinen! Dat je jouw doelgroep niet alleen bereikt, maar ook prikkelt om jouw product of dienst af te nemen.

Ben je benieuwd wat onze #werkwijze is? Of wil je wel eens weten welke klanten we al geholpen hebben om hun doelen te bereiken? Check dan onze #klantcases.

Maar….je kunt natuurlijk ook gewoon contact met ons opnemen om social media uitbesteden Utrecht te regelen voor jouw business! Bel ons via 0183-587401 of stuur een e-mail naar info@fresh-lemon.nl.

Een social strategy die een #sterke
basis vormt

Op zoek naar social media uitbesteden Utrecht?
Wij zijn jouw social specialist, wij gaan verder dan alleen het social media uitbesteden Utrecht. Fresh Lemon beschikt over een groot netwerk met andere online specialisten zodat we je op online gebied kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. We delen onze kennis graag met anderen. Dit doen we via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising.

Daarnaast volgen wij de trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Fresh Lemon is flexibel, maar brengt structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Onze experts werken met een kapstok, een plan en met thema’s. Het is onze taak om de vraag te stellen achter de vraag. Wij ontzorgen de klant door niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook van 08.30 – 21.00 uur. Dit doen we ook in de weekenden. Per kwartaal bespreken wij met onze klanten een rapportage met optimalisatietips voor de content. Daarnaast hebben wij maandelijks content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken.

Social media uitbesteden: socials die ervoor zorgen dat je #gezien wordt

Wil je meer weten over de mogelijkheden om social media uit te besteden? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en hoe wij jouw doelen kunnen bereiken? Fresh Lemon jaagt opdrachtgevers aan, op een positieve manier, waardoor het mes aan twee kanten snijd. Wij hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. ‘Pay to Play’ die wij graag voor jouw doelen inzetten. De verzamelde data, gebruiken we om volgende campagnes nog beter te laten presteren!

Projecten

SRA
Arbeidscampagne
Datatoppers
Social Media
Hago Zorg
Vacature campagne

Oók resultaten
binnenharken?