telefoon

Social media uitbesteden Utrecht: socials waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar social media uitbesteden Utrecht? Ben je op zoek naar experts die met je meedenken om meer volgers te genereren, meer producten te verkopen of om jouw bedrijf meer onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep? Bij Fresh Lemon ben je aan het juiste adres. Wij staan bekend om onze creativiteit, strategisch denken en door ons uitvoerend vermogen om jouw doelen te behalen. Klinkt dit jou als muziek in de oren en wil je meer weten over social media uitbesteden Utrecht? Wij nodigen je graag uit om eens een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen door de vele diensten die wij aanbieden en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. 

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Op zoek naar social media uitbesteden Utrecht? Wij zijn jouw social specialist, wij gaan verder dan alleen het social media uitbesteden Utrecht. Fresh Lemon beschikt over een groot netwerk met andere online specialisten zodat we je op online gebied kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. We delen onze kennis graag met anderen. Dit doen we via Lunch & Learn en masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising. Daarnaast volgen wij de trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Fresh Lemon is flexibel, maar brengt structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren we een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Onze experts werken met een kapstok, een plan en met thema’s. Het is onze taak om de vraag te stellen achter de vraag. Wij ontzorgen de klant door niet alleen door het plaatsen van berichten, maar we monitoren deze ook van 08.30 – 21.00 uur. Dit doen we ook in de weekenden. Per kwartaal bespreken wij met onze klanten een rapportage met optimalisatietips voor de content. Daarnaast hebben wij maandelijks content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken.

Social media uitbesteden: socials die
ervoor zorgen dat je
#gezien wordt

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor jouw wensen? Bent je benieuwd hoe wij te werk gaan en hoe wij jouw doelen kunnen bereiken? Fresh lemon jaagt opdrachtgevers aan, op een positieve manier, waardoor het mes aan twee kanten snijd. Wij hebben kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. ‘Pay to Play’ die wij graag voor jouw doelen inzetten. De verzamelde data die wij hebben gevonden wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!