Social media uitbesteden, socials waar jij #blij van wordt!

Wil je jouw social media uitbesteden?

In de wereld van social media gebeurt zoveel. En zo snel. Fresh Lemon is to the rescue. Elke dag mixen wij hands & brains om jouw onderneming te laten shinen op social media. We gaan op onderzoek uit, houden de doelgroep in de gaten en slaan toe op de juiste momenten.

We maken frisse content, blijven constant posten, rocken social advertising en delen onze kennis in masterclasses. En boven alles… ontzorgen wij jou met onze kennis! Daar worden we allemaal blij van. En dat is precies wat ons tot #socialexperts maakt.

Waar we #goed in zijn…
Graag vertellen we waar we goed in zijn, maar nog liever laten we dat zien! Check onze #cases eens en oordeel zelf!

Klantcases

Maar nog even op een rijtje:
▪️ Social strategie
▪️ Social advertising
▪️ Content creatie
▪️ Social media management
▪️ Data en reporting

Social media uitbesteden doe je samen met de #socialnerds van Fresh Lemon.

Meer over Fresh Lemon

Boehhhh! We houden niet van doorsnee.

Bekijk al ons werk
Smuldier
Awareness campagne
SRA
Arbeidscampagne
GroentenFruit Huis
Awareness campagne
Hago Zorg
Vacature campagne
Datatoppers
Social Media
Meer over onze diensten

#trending

Social
Stop met willekeurig inhaken: dit is waarom
Social
De 7 social media trends voor 2024
Employer Branding
Personeel? Hark ze binnen met een vacaturecampagne!
Social
10 simpele inhaakregels voor een rake inhaker
Social
Meta’s Threads: waarom merken erin moeten duiken
AI
ChatGPT: maak creatief gebruik van de AI-tool
Advertising
4 tips over adverteren op TikTok
Social
5 tips voor een killer Instagram biografie

Een social strategy die een #sterke
basis vormt

Leuk die social content en campagnes die veel engagement opleveren, maar doet het ook écht iets voor jou? Wij gaan op onderzoek uit en komen met een strategie met (spier)ballen. Een sterk uitgangspunt van waaruit we verder kunnen bouwen.

Social marketing die ervoor zorgt dat je #gezien wordt
Je kunt nog zoveel posten: als het niet gezien wordt, houdt het op. En alhoewel jouw fans always on zijn, zorgen wij ervoor dat we toeslaan op de juiste momenten. Momenten die ertoe doen mét content die ertoe doet.

Social Advertising; hoe werkt dat #precies
Precies is wat het moet zijn. Spot on, die targets die we samen bepalen om jouw (potentiële) klant te bereiken, als jij ervoor kiest om jouw social media uit te besteden aan de #lemons. Want adverteren is niet ‘zomaar’ iets. Op basis van ons weldoordachte plan, met de juiste doelgroep, de juiste boodschap én creatieve content, zorgen wij voor #naamsbekendheid, #bereik en #traffic naar jouw platform.

Fresh Lemon, social creatives!

Geen tijd, geen kennis en geen inspiratie? Herkenbaar? Dan wil jij misschien liever jouw social media uitbesteden aan de experts van Fresh Lemon?

Graag komen we met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Wij vertellen je graag meer over onze diensten in een persoonlijk adviesgesprek.
Fresh Lemon beheert een groot netwerk met andere online specialisten, zodat wij jou op online gebied helemaal kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. Per kwartaal bespreken wij met onze klanten de rapportage met optimalisatietips voor de content. Maandelijks hebben wij content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties, events etc. door te spreken.
Fresh Lemon heeft kennis van ‘Pay to Play’ op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising.

Social media uitbesteden:
Hoe werkt dat precies? De experts van Fresh Lemon stellen de vraag achter de vraag. Dit maakt ons uniek in ons vak en hiermee onderscheiden wij ons van de rest. Wij starten namelijk altijd met een social search, of te wel een onderzoek.
Wij werken met een plan, kapstok en thema’s. Ook zorgen wij voor persoonlijk op maat gemaakte campagnes. Onze experts jagen onze opdrachtgevers aan, op een positieve manier, waarmee wij nog meer doelen kunnen bereiken.

Fresh Lemon is flexibel, maar brengt structuur aan in de communicatie met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap bereiken en beraken. Wij gaan verder dan het eenvoudig social media uitbesteden met wat berichten. Daarmee positioneren wij een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Daarnaast ontzorgen wij de klant door niet alleen berichten te plaatsen maar deze ook te monitoren. Wij bieden een webcare aan van 08.30 – 21.00 uur. Ook in de weekenden. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Je kunt ons altijd benaderen met al je vragen over onze aanpak.

Oók resultaten
binnenharken?