telefoon

Social media uitbesteden, socials waar jij #blij van wordt!

Wil je jouw social media uitbesteden? Ben je op zoek naar een professioneel en vakkundig bedrijf waar je jouw social media aan uit kunt besteden? Ben je op zoek naar een social media bedrijf dat graag met jou meedenkt en je diverse zaken uit handen neemt? Zoek dan niet verder. Bij Fresh Lemon ben je van harte welkom met al je vragen over het genereren van meer volgers, zoekopdrachten en het uitzetten van prachtige online media projecten. Fresh Lemon heeft in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid opgebouwd. Wij staan bekends als een strategisch, creatief en uitvoerend bedrijf dat graag met zijn klanten meedenkt. Voor een social media expert ben je bij Fresh Lemon in Noordeloos aan het juiste adres. Social media uitbesteden doe je samen met de experts van Fresh Lemon.

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Social media uitbesteden: hoe werkt dat? De experts van Fresh Lemon stellen de vraag achter de vraag. Dit maakt ons uniek in ons vak en hiermee onderscheiden wij ons van de rest. Wij starten namelijk altijd met een social search. Wij werken met een plan, kapstok en thema’s. Ook zorgen wij voor persoonlijk op maat gemaakte campagnes. Onze experts jagen onze opdrachtgevers aan, op een positieve manier, waarmee wij nog meer doelen kunnen bereiken. Fresh Lemon is flexibel, maar brengt structuur aan in de communicatie met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Wij zijn dus verder dan het eenvoudig social media uitbesteden met wat posts. Daarmee positioneren wij een merk en zorgen voor bijvoorbeeld leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Daarnaast ontzorgen wij de klant door niet alleen berichten te plaatsen maar deze ook te monitoren. Wij bieden een webcare aan van 08.30 – 21.00 uur. Ook in de weekenden. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Je kunt ons altijd benaderen met al je vragen over onze aanpak. 

Fresh Lemon, voor fris en creatief social media uitbesteden!

Ben je benieuwd wat wij voor social media uitbesteden voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over onze diensten in een persoonlijk adviesgesprek. Fresh Lemon beheert een groot netwerk met andere online specialisten, zodat wij jou op online gebied kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. Per kwartaal bespreken wij met onze klanten de rapportage met optimalisatietips voor de content. Maandelijks hebben wij content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties, events etc. door te spreken. Fresh Lemon heeft kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising. ‘Pay to Play’.

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!