telefoon
Social media uitbesteden, socials waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een bedrijf voor social media uitbesteden? Ben je op zoek naar een bedrijf dat met je meedenkt? Zoek dan niet verder! Bij Fresh Lemon ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar de juiste social media specialisten. Wij staan graag voor je klaar om jouw bedrijf of product onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Wij staan bekend als een strategisch, creatief en uitvoerend bedrijf dat graag met zijn klanten meedenkt. Wij zijn flexibel in onze diensten, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wil je social media uitbesteden maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij nodigen je graag uit om vrijblijvend een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen en inspireren door de vele diensten die wij aanbieden. 

social_academy
Social
Strategy
social_academy
Social
Marketing
social_academy
Social
Selling
social_academy
Social
Academy
Een social strategy
die een #sterke
basis vormt

Wil je social media uitbesteden? Fresh Lemon denkt graag met je mee en gaat met je op zoek naar de mogelijkheden om jouw bedrijf of merk op de juiste manier te promoten. Social media marketing is namelijk meer dan alleen het social media uitbesteden. Wij werken met een kapstok, een plan en met diverse thema’s. Het is onze taak om de vraag te stellen achter de vraag. Daarmee positioneren wij een merk en zorgen wij voor leads naar de website of verkoop van producten en diensten. Onze specialisten sturen al jaren onze opdrachtgevers aan, op een positieve manier. Wij ontzorgen de klant door niet alleen door het plaatsen van berichten, maar wij monitoren deze ook van 08.30 – 21.00 uur. Ook in de weekenden gaan wij hier graag mee door. Per kwartaal bespreken wij met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Daarnaast hebben we maandelijks een content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken. Onze specialisten hebben een brede kennis van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest Advertising ‘Pay to Play’. Alle verzamelde data wordt ingezet om ook andere campagnes te kunnen analyseren.

Fresh Lemon, voor fris en creatief social media uitbesteden!

Fresh Lemon werkt met een groot netwerk van andere online specialisten zodat wij je ook op het online gebied kunnen ontzorgen. Denk je hierbij aan het bouwen en optimaliseren van websites, SEO, videomarketing en animaties. Wij delen onze kennis graag met anderen. Dit doen wij via Lunch & Learn en via masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising. 

Die social media wereld van nu,
dat is me er eentje.
Maak een connectie, kom eens langs. Vinden we leuk!