Social media waar jij #blij van wordt!

Ben je op zoek naar een social media workshop Rotterdam? Ben je woonachtig in de omgeving van Rotterdam en ben je op zoek naar een social media bedrijf waar je van op aan kunt? Wij heten je van harte welkom bij Fresh Lemon. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van social media ben je bij ons aan het juiste adres als je een social media workshop Rotterdam wilt volgen. Wij nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen op onze website. Laat je verrassen en inspireren door de vele diensten die wij aanbieden op het gebied van social media. Ben je benieuwd wat wij voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Samen met jou bespreken wij graag je wensen en gaan daarna op zoek naar de passende mogelijkheden voor jouw bedrijf. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Voor een social media workshop Rotterdam ben je bij ons in goede handen. 

Meer over Fresh Lemon

Boehhhh! We houden niet van doorsnee.

Bekijk al ons werk
Smuldier
Awareness campagne
SRA
Arbeidscampagne
GroentenFruit Huis
Awareness campagne
Hago Zorg
Vacature campagne
Datatoppers
Social Media
Meer over onze diensten

#trending

Social
Stop met willekeurig inhaken: dit is waarom
Social
De 7 social media trends voor 2024
Employer Branding
Personeel? Hark ze binnen met een vacaturecampagne!
Social
10 simpele inhaakregels voor een rake inhaker
Social
Meta’s Threads: waarom merken erin moeten duiken
AI
ChatGPT: maak creatief gebruik van de AI-tool
Advertising
4 tips over adverteren op TikTok
Social
5 tips voor een killer Instagram biografie

Een social strategy die een #sterke basis vormt

Heb je een Social media workshop Rotterdam nodig? Fresh Lemon biedt je verschillende mogelijkheden aan om een social media workshop Rotterdam te volgen. Wij delen onze kennis graag met anderen. Dit doen wij door middel van Lunch & Learn en het geven van masterclasses op het gebied van LinkedIn en Facebook/Instagram Advertising. Wij nodigen je graag uit om een workshop te volgen. Onze specialisten volgen de trends op de voet en passen deze, indien nodig, meteen toe op het werk voor onze klanten. Fresh Lemon staat bekend als strategisch, creatief en uitvoerend. Wij zijn flexibel in onze diensten, maar brengen structuur aan in de communicatie. Met als doel, dat de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, met de juiste boodschap wordt benaderd. Daarmee positioneren wij een merk en zorgen voor onder andere leads naar de website of verkoop van producten en diensten.

Social media workshop Rotterdam die #gezien wordt

Onze specialisten werken met een plan, een kapstok en met verschillende thema’s. Het is onze taak om de vraag te stellen achter de vraag. Dit doen wij door middel van social search. Wij jagen onze opdrachtgevers op een positieve manier aan. Daarnaast ontzorgen wij onze klanten niet alleen door het plaatsen van berichten, maar wij monitoren deze berichten ook. Dit noemen wij webcare. Per kwartaal bespreken wij met de klant een rapportage met optimalisatietips voor de content. Denk hierbij aan interactieratio, groei volgers en best presterende berichten. Ook hebben wij maandelijks content overleg met onze klanten om nieuwe input, acties en events door te spreken.

Oók resultaten
binnenharken?